Gå til innhold

excellent

Medlemmer
 • Innlegg

  138
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av excellent

 1. Tror jeg satser på Roppongi-området jeg. Noen som vet åssen Narita Express er i forhold til det område? Må man bytte på matroen 150 ganger før en er i det område etc? Regner ikke med NRT Express går forbi der..

 2. Kanskje Ginza er ett bedre område da, om det ligger i nærheten av Shinjuku. Åssen er Ginza i forhold til ankomst med Narita Express? Og hva slags severdigheter er Ginza ett godt utgangspunkt for? F.eks fiskemarkedet og Tokyo Metropolian Goverment-byggningen?

 3. Har bestilt en tur til Riga kommende helg..

  Bestillingen står ikke i midt navn, men kan jeg sjekke inn for meg selv via nettet, men de 2 andre f.eks gjør det i skranke.? Eller blir det kluss ?

   

  Har reservasjonsnummer, men må jeg bruke bestillers etternavn, eller kan jeg sjekke inn med mitt etternavn siden det finnes i bestillingen ?

 4. Hei..

  Skal ha en tur med airbaltic til RIX i September. Kunne tenke meg å oppgradere til Business gjennom Optiontown.com..Noen som vet åssen dette fungerer?

   

  Har man samma rettigehetene som en ordinær Business-billett kjøpt på airBaltic's hjemmeside? Tilgang til lounge etc ?

  Får man no man må skrive ut ha med seg under innsjekking etc?

 5. @Ondskap: www.google.com - test den.

  Lag deg eventuelt en egen tråd som heter 'Ondskap trenger hjelp til alt' - denne tråden heter 'Anbefalte programmer til Android'

   

  Du bidrar ikke en dritt med forslag til apps eller andre nyttige ting, men har innlegg som kun dreier seg om ting du ikke greier å finne ut av selv. Alle andre greier dette. Har du kjøpt deg feil telefon?

   

  Herregud, finn på no annet du da !

 6. Så langt er jeg superfornøyd med denne telefonen!

  Men hvordan fjerner man det som kommer på en linje øverst ved f.eks mottatt mail, app ferdig nedlastet osv.. Noen måte å fjerne alt som ligger der på en gang? Eller forsvinner dette av seg sev etter en stund??

   

  Og noen anbefalte rengjøring av den ?? Blir mye fingeravtrykk på denne her..

×
×
 • Opprett ny...