Gå til innhold

S-Immy

Medlemmer
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av S-Immy

  1. Skulle ønske jeg kunne hatt sjansen til å komme med litt inflytelse på de som laget heavy rain. For kan ikke alle være enige i at denne måten å spille på hadde gjort seg godt som skrekk spill? For dere som har sett The Grudge, Tale of two sisters, Shutter osv. Kan dere tenke dere denne måten å spille på kombinert med Øst Asiatiske skrekk filmer. Tenk litt på det og du kan muligens se for deg det samme som jeg ser for meg. Et utrolig skummelt spill!

  2. Hei, etter jeg har gått å grublet i noen dager bestemte jeg meg for å kjøpe HTC Desire HD. Men fikk meg en overraskelse når jeg innså at ingen norske nettbutikker har mobilen. Jeg har lett på sikkert 30+ nettbutikker.

    Det fikk meg til å rote rundt på forskjellige forumer og det jeg tror jeg fant ut var at den ikke kommer før i desember en gang. Er det slik eller er det noen som vet om en måte å få tak i telefonen på?

     

    På den annen side, om jeg må vente 1måned kommer jeg til å bli gal. Så jeg sjekket siden til apple.no, men der fikk jeg intrykk av at iphone4 kun kan brukes med micro simkort. Er dette tilfellet? og kan jeg gå inn på netcom.no å bestille et som har samme tlf nummer som jeg bruker nå(jeg bruker kontantkort).

     

    VIKTIG: Har noen noe erfaring med å handle på https://www.expansys.no eller vet noe mer om den siden?

  3. Ja, det var da en del motorsykkler i tdu 1. Og jeg skjønte ikke helt hva dere mente med:

     

    Dermed er det grunn til å glede seg når utviklerne kommer med lovnader om å flette inn nytt kvalitetsinnhold med fornuftige mellomrom, og blant noe av det vi loves er tilførselen av motorsykler.

     

    Skal motorykklene bli DLC liksom?!

     

    Gleder meg virkelig til tdu 2 kommer, 1'ern var mitt yndlings spill. Mye bedre enn å kjøre rundt på en ensformig bane!

  4. Det er ikke verdt pengene, det er grei grafikk og dyster stemning. Men for meg blir det for kjedelig å tralle rundt nede i metroen. Overflaten er litt bedre men det hjelper ikke noe særlig. Jeg kom nettopp frem til den store metro stasjonen, husker ikke hva den heter men de har drevet å whinet om den helt siden jeg startet spillet. Og spillet føles fryktelig repeterende, springe rundt å skyte i et kjedelig miljø er ganske kjedelig kan man si.

     

    Vet ikke hvordan det blir etter der jeg har kommet nå, men om det fortsetter med samme dritten kan jeg ærlig si at det er et av de kjedeligste spillene jeg har spilt.

     

    Jeg anbefaler mye heller Fallout 3 og Half Life 2 om du ikke har spilt det, for det er et av de beste spillene jeg har spilt. :)

  5. Yo.

     

    Jeg la ut det første bilde på facebook også, så fikk jeg en kommentar av en fyr fra Brazil. Han Skrev :

     

    m/17/montreal.

     

    Hva faen betyr det ?

     

    Jeg skrev også data om bilde;f/12, ISO 120 og med 1/250 sek lukkertid.

     

    Noe på det han kommenterte ?

     

    Det betyr gutt på 17 år fra Montreal.. Hva er det egentlig du holder på med på facern? ;-)

     

    Sorry for off-topic her men, LOL! :p

  6. Det første bildet i rekken er veldig bra, jeg er nybegynner selv så jeg kan ikke gi så mye god kritikk. Men fra mitt syn ser det veldig profft ut. Og det at jeg netopp fikk meg D3000 føler jeg at du viser hva det duger til. :)

     

    Det nederste bildet var også bra, men ikke veldig spennende.

×
×
  • Opprett ny...