Gå til innhold

bror30

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bror30

  1. Takk for svar.

    Har konfigurert på nytt, valgt IMAP men inkomming server fra telenor heter jo pop3.online.no.

    Alikevel forsvinner mailene fra telefonen etter en stund. Har på innstillinger satt den til å aldri slette mail, men det skjer alikevel.

    Var aldri noe slikt med den epost klienten HTC hadde. Da måtte jeg slette mailene selv.

    så dette skjønner jeg ikke noe av.

    bror

  2. hei.

     

    har nettopp kjøpt meg samsung s3, og alt funker som det skal utenom epost klienten.

    Når jeg mottar eposter, blir de borte fra telefonen etter en stund. Mulig de gjør det fordi jeg logger meg på pc`n og leser de samme mailene der, men min foriige tlf Htc Desire HD, der ble mailene på telefonen til jeg slettet dem.

    Noen som har peiling på hva jeg kan gjøre for at de skal lagres også på tlf min? Og om noen har vært borti det samme?

    Min epost klient er satt opp imot min POP3 konto. (online,no)

    Veldig irriterende da jeg også trenger å se mailene på tlf om det er noe viktig jeg trenger å huske.

    Fint om noen har svar.

     

    Bror 30

  3. Mye snakk her, og hvis man får problemer i USA, kommer det garrantert hit også. Hadde en HTC pro2 med win 6.5, og opplevde akkurat det samme de skriver om her. 2 ganger og på samme tid i løpet av 2 mnd hadde den lastet ned ca 40 mb med data, som hos Tele 2 som tar 12 kr pr mb, kostet meg ca 400 kr. :no:

    Har Htc desire Hd nå,med androide OS, og fordelen er at man kan slå av mobilnettet og bare bruke wi-fi (om man vil), og da har man en bra kontroll på dataflyten.

    Win 7 er sikkert en kjempetelefon når man får bukt med barnesykdommene. Skal man sikre seg mot kjemperegninger, I conect hos Netcom sikrer deg ingen overaskelser. Men det koster jo litt da :new_woot:

    Lykke til folkens

  4. :hmm:

    Hei alle sammen.

    Har en HTC PRO 2. men opplever at den er utrolig treg når jeg forsøker å bruke den til å surfe med. Bruker da wi-fi oppsjonen på tlf.

    Opplever andre det samme?

    Er det telefonen som er for dårlig til det?

    Har en ipod touch som er 10 ganger raskere til å åpne internett sider med wi-fi.

    Så det synes jeg er utrolig dårlig til å være en buisness telefon.

    Har sett de som har iphone og de surfer utrolig mye raskere enn jeg med min HTC. grrrrrrrrr

    :mad:

    Har noen erfaringer evt om det finnes innstillinger osv en kanskje skal se på så takk for tilbakemelding.

    Bror

  5. Jeg skal gå til innkjøp av ny mobiltelefon nå. Jeg har hittil sett litt på de nevnte telefonene fra emnetittelen: HTC Touch pro 2 og Nokia N97 mini.

     

    Om dere skal foreslå noen andre telefoner så har jeg noen absolutte krav: Det er fulltastatur (utskyvbart) og selvfølgelig trykkfølsom skjerm. Førstnevnte gjør det faktisk mulig å skrive epost og sms i en hektig hverdag. Det er intet jeg hater mer enn de gamle mobiltastaturene. Fulltastatur på skjerm er litt upraktisk da jeg har relativt store fingre. Vil vel tro det omtrent er kun profftelefoner som har utskyvbart fulltastatur.

     

    Så, hva er forskjellene mellom HTC Touch pro 2 (Windows mobile 6.1) og Nokia N97 mini (Symbian OS S60 5th ed) som kan ha relevans? Er det avgjørende forskjeller mellom OS? Er det ene mer lukket og det andre mer stengt? Hvordan er det med tredjeparts programmer? Er de lett tilgjengelige? Er det merkbar ytelseforskjell på telefonene? Fyr løs med alt du tror kan ha relevans. Du kan også nevne estetiske forskjeller. Eller om du mener vekt/størrelsen på den ene er avgjørende. :)

     

    Om det finnes noen gode alterantiver på mobiler uten utskyvbart fulltastatur som har gode trykktastatur på skjermen, så fyr også løs med de.. Om spesifikasjonene og resten av mobilen er bedre, så vil jeg jo overveie muligheten!

     

     

    Du kan få kjøpt min HTC Pro 2, IKKE KJØP den. Treg, (både til å surfe og ellers). Ser så fansy ut, men ville nok ha sett på en Iphone istedet. Men som sagt, min er 1 mnd gammel, og jeg er dypt skuffet over den.

    Tastaturet, og telefonen ellers er bra, men alt går såååå tregt. Har flashet Rom osv, men ikke noe hjalp.

    Lykke til med valg av tlf.

    Bror

  6. Hei.

    Har kjøpt en HTC mobil tlf, (pro2) og instalert copilot 7.

    Da jeg bruker GPS`n på den, starter data tilkopling på telefonen. Spørsmålet er da:

    Er det noen som vet om den telefonen med copilot på, kopler seg til nettet, eller om den kopler seg til satelitter slik at det ikke koster noe å bruke gps prg på telefonen?

    For da kan det jo bli dyrt om man kjører noen mil med tlf som gps.

    synes det er vanskelig å få svar på diverse spørsmål fra HTC` hjemmeside.

    Skulle likt å vite litt mer om hvordan man evt skrur av ting som evt bruker nettet uten at man selv er klar over det.

    Takk for evt svar.

  7. Hei alle sammen.

    Lurer på on noen vet om HTC pro2 og gps oppsettet der (man kan legge inn kart fra Garmin og tomtom) går via 3G nettet eller om den søker opp satelittene selv??? Altså som en vanlig gps. Ellers kan det bli dyrt å bruke den om den går via mobil nettet.

    Og har noen lagt inn kart slik at de har litt erfaring med hvordan den er å bruke som GPS.

    Ha en fin helg

    Bror

  8. Hehe, det virker jo som den er 10 ganger så kjapp som forgjengeren. Skulle tro det var grunn nok.

    kjapp og kjapp fru Blom, synes den er utrolig treg til å laste inn bilder når man åpner bilde mappen. Kanskje litt lite minne i den telfeonen. Hadde en Sony ericson før, og den var kjapp.

    Får tro det kommer en oppdatering på prg. varen etter hvert som kan speede opp litt. ellers kul tlf for dem som liker å knote litt før en får gjort noe på den....

  9. Inntil HTC bestemmer seg for å legge til skikkelig kamera så er dei dessverre ganske utelukket for meg. Ikkje at eg vil ha eit sjukt bra kamera, men eg forventer eitt som er bedre enn det dei disker opp med. Makan til billig-greier dei hiv inn i mobilene sine.

     

    Hm synes kameraet på HTC pro2 er ganske så bra. Sammenlignet med en Sony ericsson med 8 mgp kamera, så var HTC pro 2 helt overlegent. synes det er en av de bedre tingen på telefonen sammenlignet med mye annet som jeg synes er heller dårlig. etter 1 ukes bruk er skyvemekanismen veldig slarkete. DET er dårlig på en tlf til over 4000.-

    lett å komme borti div knapper når en driver med tlf. (det kan være at det er litt nytt for meg med smart tlf)

    MEN, at man ikke får noe varsel om at en enten surfer på wifi eller 3g nettet? det er merkelig.

    Vet jo ikke noe før en evt får regninga

    Bror

  10. Noen som vet hvordan man får radion til å funke?

    har lastet ned cab. filen, og innstalert den, men når jeg trykker på radio programmet skjer det ingenting..

     

    Har du innstalert den i selve tlf minnet? ikke på lagringskort? min funka med cab fila, men slettet den da jeg KUN fikk in 2 radioprg.

    KJEDELIG.

    NEI IKKE SÅ HIMLA FORNØYD MED AKKURAT DEN DELEN PÅ HTC PRO2.

  11. hmmm, noen som har/har hatt problemer med batteriet?

    Det varer bare i omtrent 45 minutter nå.. har helt plutselig blitt sånn, noen som vet om noe kan gjøres, eller om jeg bare må sende den inn til reprasjon?

    hei.

    har hørt om flere som sier det samme, noen mener det kommer av at de nye har win 6.5 og ikke 6.1?? vet ikke om det er noe i det.

    Bror

  12. Skaff deg Miri sin rom v1.2. Den er digg! Tok dog av TouchFLO 3D 2.5 foreløpig siden den ikke kan brukes i landskapsmodus grunnet uferdig kode.

     

    Digger telefonen! Den er SÅ mye bedre enn gamle iPhonen min, samt også SÅ mye bedre enn Diamond 2! Digger tastaturet... I'm in luuuuuuv, baby don't hurt me. Don't hurt me, no more. <3<3<3

     

    hei du som digger tlf. pro2.

    Joda fin tlf MEN:

    Jeg har hatt min 1 uke nå, og ALLEREDE så begynner den å bli utrolig slarkete i skyvemekanismen. Når jeg har den i hånden så kjenner jeg hvor lett hjørnene beveger seg. Var jo sååå tett og fin da den kom. Om andre har erfaringer på dette, så fortell gjerne.

    Synes den bruker utrolig mye strøm, lader hver dag, men bruker den også som en vanlig mobil. Håper det bedrer seg etter flere ladninger.

    Har måttet restarte den 2 ganger til fabrikk oppsett da den låste seg helt.

    Hadde jeg vist det jeg vet i dag, så hadde jeg kanskje vurdert en annen tlf.

    Lykke til med NY tlf

    Bror

  13. Hei.

    har bestilt en platespiller fra Canada, som er beregnet til å kopiere vinyl over til pc, og evt lagre dem eller brenne dem på cd. Denne varen kostet 1266,-NOK inkl frakt til meg fra canada. Er det toll på denne varen? Er det ikke datautstyr, og er ikke det tollfritt?

    Kan noen svare på det blir jeg happy. Varen er annkommet Gardermoen, og jeg vet ikke hvem som frakter dem videre til meg.

    Takk for svar

    Bror

  14. Hei.

    har et seriøst problem...

    Har innstalert office 2007 pakke på maskina og er fornøyd med det. Men: Jeg skrev en cv i word, lagret det som et word dokument på en minne pinne for å ta det med på en annen maskin som kjører office 2003, og da ble word dokumentet bare noen kryptiske tegn da jeg skulle åpne det. ?? Får ikke åpnet mitt word dokument annet enn i 2007 versjonen. Dette kan da ikke være rett??

    Noen som har noe kjennskap til hva dette skyldes, og evt hva jeg kan gjøre?? Litt tilbakeskritt å måtte legg inn igjen 2003 versjonen for at andre skal kunne motta dokumenter fra meg som er skrevet i word.

    Trenger virkelig litt hjelp til dette her.

    På forhånd takk for alle svar.

    Bror40

  15. Jeg ville godt for epiphone eller squire. De er begge billige merker av Gibson og Fender

    7454674[/snapback]

     

     

    Du skriver ingenting om hva du skal ha? El gitar eller aukustisk? Enig med tidligere innlegg, ephiphone til 2-3000 er bra når det gjelder el-gitar. (min sønn har den).

    Aukustisk er det du selv som må høre lyd osv for å avgjøre. Mye bra på markedet i dag. Ibanez, takamine osv.

    Lykke til

  16. Det er mange som har og vil oppleve blåskjerm. Årsaken kan ligge i hardware, drivere, konflikter mellom disse, eller forhold trigget av minnesvikt etc. etc.

     

    Blåskjermen inneholder en feilmelding samt en feilkode. Søk med feilkoden på Microsoft eller på Goggle og du vil få forslag til mulig årsak.

    7439156[/snapback]

     

     

    Takk for svar. Har kjørt en kjempelang test på c`n, (råd fra Dell) men det dukket ikke opp noe der. Men de også sa at jeg måtte skrive ned den koden som kommer opp.

    takk for svar. Har oppdatert drivere, så får se om det hjelper.

    Bror

  17. Trudde ikke det var mulig at en fikk blå skjerm lengre. Fikk det med win 98 men etter at jeg kjøpte med ny maskin med win xp pro innstalert...(original) har det nesten skjedd hver dag i det siste. Formaterte maskina for 14 dager siden, og trudde alt var bra helt til dette har begynt å skje.

    Kommer en melding om at det blir foretatt ett eller annet PHYSICAL memory dump?

    Skjønner det ikke helt. Har noen vært borti det samme, så gi meg noen hint om hva som kan være årsaken. PLEASE...

     

    bror40

×
×
  • Opprett ny...