Gå til innhold

Kiruk

Medlemmer
  • Innlegg

    2 503
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kiruk

  1. Jeg klarte ikke å finne en tråd som omhandlet NHL 11 som kom ut i dag, så jeg tenkte jeg like så godt kunne lage en. Blir den poplulær så kan det hende jeg legger inn litt mer arbeid i førsteposten. Er det noe du skulle ønske var i førstepost så bare kom med forslag i tråden eller på PM så slenger jeg det opp. :)

     

    Til å begynne med, jeg har ikke spillt ett NHL siden rundt 07-08 og merker godt at jeg må bruke tid på å sette meg inn i de nye kontrollene. Jeg føler at jeg begynner å mestre de nå, men jeg har ikke klart å klure ut hvordan man "spurter"?

  2. Det er sant at spillene forandrer seg mindre i fra versjon til versjon sammenlignet med f.eks.... Mafia, Elder Scrolls osv. Det er egentlig naturlig også siden de kommer ut årlig. Grunnen til at spille blir såpass gode (synes ihvertfall jeg, som liker sportsspill generelt) henger nok sammen med dette. De jobber med det "samme" spillet år etter år og prøver alltid å perfeksjonere det. Fotball vil alltid være fotball og hockey vil alltid være hockey. Man trenger ikke å komme opp med nye personligheter, historier og verdener hvert år, men jobbe med det som finnes og prøve å gjøre det bedre.

     

    Sportsspill er egentlig en veldig unik sjanger og kan på mange måter ikke sammenlignes med andre spill av grunner nevnt ovenfor. Om de fortjener 10/10 eller ikke skal jeg ikke gå inn på, men jeg synes ikke at det er en unnaturlig utvikling.

  3. Har du prøvd 3 ganger før og kjørt deg lei, så skjer det samme igjen. Styr unna. Spillet er eit langt gjesp. Del 2 enno verre, og 3'ern vert neppe noko opptur. Eg styrer hvertfall lett unna. :)

     

    Du har kanskje rett. Jeg husker hvor mye skryt Fable 2 fikk, og hvor mye jeg gledet meg til å spille det og jeg ble kjempeskuffet. Jeg har virkelig prøvd å like det, spille det på forskjellige måter osv osv. Det har jo utrolig potensiale. Kanskje det er best å la det ligge, så sant ikke ekstrem kjedsomhet slår inn.

  4. Ta på deg Elegant Suit, spill poker, juks og bli tatt med buksa nede. Dueller.

     

    Beklager å måtte si det, men Deadly Assassin outfiten er egentlig ikke så awesome som den høres ut. Om det derimot er noen jeg håper er awesome er det Legend of the West, men jeg mangler 5 levler i Ambient Hunter Challenges før jeg får den. Foreløpig har jeg nesten utelukkende løpt rundt med en mexikansk poncho og lekt Clint Eastwood.

     

    Takk for tipset. :) Jeg har sett på den og det er samleren i meg som gjør at jeg har lyst på den. Legend of the West frister veldig, men jeg vet ikke om jeg kommer til å orke å prøve å få tak i den.

  5. Jeg har limited edition av RDR og prøver å få tak i Deadly Assassin outfit som følger med. Det eneste mangler er å slå noen i en duel i Armadillo. Jeg har daffet rundt der i evigheter uten å ha blitt utfordret. Er det noen måte man kan provosere frem en duell?

  6. Online gaming har blitt mye mer tilgjengelig de siste årene. De aller første MMO-ene ble som regel spillt av voksne som had tid , kunnskap og penger til å spille online. Nå om dagen er det mye mer tilgjengelig for unge. Det er ikke uvanlig å høre ungdom/barn på langt under 18-års grensen i GTA4 multiplayer.

     

    For min egen del så har jeg mistet litt lyst til å spille online, særlig konsollspill. Som nevnt før i tråden så er sjansen for å møte på noen flere ganger eller at det oppstår konsekvenser for dårlig oppførsel minimal.

     

    Mye av grunnen til at jeg liker MMORPG-s som WoW så godt er at man i mye større grad kan velge hvem man spiller sammen med. Jeg gjør sjeldent til aldri instances eller raids uten guildies, aller helst så ser jeg at gruppa består av bare guildies.

  7. Ellers bærer listen preg av at hukommelsen kanskje er litt kort (eller brukermassen litt ung?), da relativt nye storutgivelser gjør det bedre enn de spillene vi "gamle" synes er best. Men slik er det vel bestandig, noen synes alt var bedre før, mens andre syns den nyeste skitten er den kuleste.

    Uansett, satser på at det neste tiåret vil toppe det som var.

     

    Første som slo meg også. Nesten alle spillene som kom høyest opp kom ut på slutten av tiåret.

     

    Var enig i mye på listen, men det var også ting som jeg synes var fullstendig på bærtur.

  8. Så bruken av Arcane mage tilsier bruken av 2 spells?

     

    Nja, ikke helt. Hvor mye DPS du vil gjøre avhenger hvor godt du bruker diverse CD's og mana management. Ett lite feiltrinn kan gjøre stor forskjell. Jeg må som regel planlegge foran hver boss når jeg vil bruke hvilke CD's, evocation og mana gems. Selve rotasjonen er enkel dog.

  9. Lite engasjerte blir feil ord å bruke. Jeg spiller ett spill så lenge det underholder meg. Akkurat som med musikk, film eller bøker. Så fort det kjeder meg så slutter jeg, det hender at jeg kommer tilbake til det senere, men som regel så blir det liggende.

     

    Jeg skal innrømme at det bare er en håndfull av spill jeg har fullført, mest p.g.a. at de fleste spill har en levetid på 15-30 timer og det skal mye til for å holde meg interessert så lenge. Men, når jeg først finner ett spill jeg virkelig liker så investerer jeg langt mer tid i det enn noe annet. Jeg har sikkert 100+ timer eller mer i Oblivion, og jeg føler meg langt i fra ferdig med det. Andre mindre dype spill har også stor igjenspillingsverdi (er det ett ord?), jeg har ikke telling hvor mange scenarios jeg har spillt i diverse Anno spill.

     

    Kort oppsummert så er jeg vanskelig å engasjere, men når ett spill først drar meg inn så får andre spill liten eller ingen oppmerksomhet i lang tid.

  10. 1. Oblivion

    Det er vanskelig å plukke ut ett enkeltøyeblikk, men hvis jeg bare kunne velge ett så må Dark Brotherhood oppdraget hvor man får beskjed om å drepe alle i hovedkvarteret være det som gjorde størst inntrykk.

     

    2. Heroes of Might and Magic 3

    Diverse LAN med kompiser over flere år i tillegg til at dette var en av de første spillene jeg virkelig satte meg inn i.

     

    3. World of Warcraft

    Første Ragnaros kill. Kvelden før wipet vi på 3%, 1% før han bugget på tredje forsøk. Vi kommer tilbake kvelden etter og tar han på første forsøk. Jeg tror jeg aldri har skreket så høyt til en PC-skjerm før.

×
×
  • Opprett ny...