Gå til innhold

dr-doom

Medlemmer
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dr-doom

  1. Grunnen til at jeg anbefaler å kjøpe ekstra kjølepasta er fordi etter erfaring er akkurat den typen meget god i forhold til andre pastaer.... Da jeg satt den på, sank temperaturen på prosessoren med 10-20 grader med akkurat den samme vifta..

     

    Jeg vet mange har fått til god overklokking med den vifta jeg valgte der.., skal du overklokke er ikke medfølgende vifte anbefalt..

     

    Radeon 4870 er absolutt det kortet som gir mest ytelse for pengene for tiden..

  2. Integrert lyd suger balle. Har bare et audigy 2 zs som banker alt av integrert lyd som eg har vært borti til no(begynner vel å bli 4 stk som alle lager egen støy,knitrer litt og mangler krefter), dette selv på et fizzeanlegg til 600kr som jeg bruker på hybelen(logitech x-540). Så om du har et snev av ører så gå for et skikkelig lydkort :yes:

     

     

    "AGREE" ;)

  3. Hei. det er en stund siden jeg kjøpte dette kortet nå, men hallo.. crysis? ja, på absolutt maks innstillinger og 8XAA ble det ikke altfor mye lagg...(i forhold til en rekke dyrere kort jeg har prøvd) driverene gjort det bedre..?

    det er overklokka.. kjører gjennom 3dmark06 på 850mhz core, med originalvifta på fullt..

    resultatet er 11000 i score med en litt sliten amd6000X2 @stock.

    mitt er stabilt i spill på 800mhz med original kjøler..

    Det morsomme er at det koster i skrivende stund 700kr!

    ikke ta det for god fisk, for det er jo forskjell på kort.. men må si jeg ble overasket da jeg skulle prøve crysis på ny etter noen måneder, og det flyter..

×
×
  • Opprett ny...