Gå til innhold

tigersager

Medlemmer
  • Innlegg

    252
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tigersager

  1. Det jeg også lurer litt er om man får førerett på lett-sykkel hvis man tar lappen på mellomtung? Jeg har også øvd meg en del på teorien på prove.no og skal til uka som komme begynne å lese teorien også. Men hvor mye kan jeg stole på prove.no i forhold til den ekte teoriprøven? For jeg har veldig lite feil på prove.no nå og jeg anser det som et godt tegn.

     

    Jeg er virkelig drit lei av moped nå så vil ha en større og raskere sykkel asap XD

     

     

    Også takker jeg for gode svar i tråden så langt :D har gitt meg en god pekepinne :D

  2. Jeg kjører pr dags dato en scooter av type moped (M146) og har planer om å gå over til motorsykkel men da enten lett eller mellomtung lappen. Spørmålet er hva jeg egentlig har mest behov for og hva som er mest økonomisk.

     

    Når det gjelder fart så må jeg kunne holde følge med trafikken uansett hvor jeg kjører og da spesielt på motorvei.

     

    Jeg er også 23 år så har lov til å ta lappen på disse 2.

     

    Trenger da å vite hvor fort en mellomtung mc går i forhold til en lett.

     

     

     

    Helst ikke svar med hvor mange hester mcen har for det forstår jeg meg ikke på uansett.

  3. Er du lei av sol og sommer allerede og føler at nerdefingra tenger å bli slitt ut litt i sommer? Er du rett og slett veldig keen på å dra på et LAN-party i sommer? Da kan Hackmania LAN-party være løsningen!

    Dette er altså et ny-oppstartet LAN som skal ha sitt første årlige arrangement i sommer!

    Lanet finner sted på Telenor Arena fra 19-22.juli.

     

    Billetter han kjøpes her og hjemmesiden kan du se her

     

    http://www.facebook.com/events/297249650359584/

  4. Jeg har vært å heldig å miste nøkkelen til min trofaste scooter. Har med dette 2 alternativer, ene å tjuvkoble sykkelen.. (noe som blir en utfordring i seg selv siden jeg ikke kan skru scooter/moped) .. den andre metoden er er å bestille en ny nøkkel, spørsmålet er da hvordan jeg kan få gjort dette? hvem bør jeg kontakte? tenkte på å ringe et motorsenter, men jeg vet ikke helt om det er deres bord... noen her inne som har et godt råd til meg her?

  5. hm, ta en titt på 2007 modellen (live) og se hva du syns. 55k kilometer er jævlig langt til å være moped/scooter som er 2 år gammel.

     

     

    hehe, selgeren hadde bomma litt, så om man ser på annonsen nå så kan det jo se ut som at den på 8000 er bedre. jeg fikk pruta den ned til 6000 kr btw! skal kjøpe og hente den imorra

  6. Personlig ville jeg nok tatt 2007 modellen. du sparer 2k, pluss den har gått MYE mindre.. da snakker vi om 40 tusen kilometer mindre.

    Nå har ikke jeg sett bilder eller noe slikt, men JEG personlig ville sett mest på 2007 modellen i denne situasjonen

     

    http://www.finn.no/finn/mc/scooter/object?finnkode=28987878&folderId=396575

    http://www.finn.no/finn/mc/scooter/object?finnkode=29075150&folderId=396575

     

     

    Nå er det også en stund siden sidde ble lagt ut så den kan være solgt for alt jeg vet

  7. Hei!

     

     

    Jeg skal kjøpe meg en scooter, og har funnet 2 daelim S-five og er som følgende:

     

    Daelim S-five 2007 modell til 6000 kr, har gått 8500 km

    Daelim S-five 2008 modell til 8000 kr, har gått 55428 km

     

    Noen som har tips om hva jeg bør satse på her? skal ifølge begge selgere være feilfritt på dem...

  8. Er ikke noe stress å sjekke sånt selv uansett da.. Har du moped, skal du skru litt selv. Moped og scooter er selve definisjonen på jallamekk.

     

    ja men du kan tydeligvis det med å makke, det kan overhodet ikke jeg, jeg har en sykkel for å kunne kjøre med, ikke mekke på hele tia;)

  9. Jeg har en honda MT5 som nettopp her kommet ut fra verksted. Når jeg fikk den tok jeg meg en kjøretur og det gikk som en drøm og den turen varte noen timer.

     

    Når jeg skulle dra hjem så begynnte motoren å fuske og den døde til slutt og jeg måtte bruke tid på å starte den igjen. Fikk svar flere ganger men den døde, hørtes ut som at benisen ikke nådde inn.

     

    På siste forøsk så begynnte jeg å kjøre umiddelbart fra start og da kom den seg litt, tok et bar turer frem og tilbake på sletta og da var den som den skulle.

     

    Jeg misstenker at det kan være noe rusk i forgasseren og da lurer jeg på om det er noen som vet om det går ann å gjøre noe med dette utenom å sende deg på verksted igjen eller skru opp hele drtien? finnes det noen veske for dette?

  10. jeg vet ikke om jeg legger denne på riktig sted nå, men prøver.

     

     

     

    Jeg driver for tiden å lager en dokumentar om røyking som er i forbindelse med skole-arbeid, så skal jeg da ha dramatisk/spennings musikk i filmen, noen som har forslag på hva jeg kan bruke?

  11. For å si det åsnn, hvis jeg hadde ønsket å reklamere for TS på HW så hadde jeg nok godt mye lengere enn å sende pmer til div deltaere på dette forumet osm jeg ikke har gjort.

     

    Og som det er sakt tidligere her oppe så er det mest sannysnelig ikke noen fra dette forumet som er interessert i å joine TS, og dette vet jeg og derfor har jeg heller ikke sett noen grunn til å lege ut en påmeldingspost på dette forumet, det hadde vi aldri vunnet noe på uansett

  12. Ja, ser de driver og spammer over alt

    De prøvde å kapre meg også, men jeg var lojal og ble med de kule på HW-rekka :cool:

     

    HW-rekka er faktisk en av grunnene til at jeg drar på TG faktisk :p

     

    Unskyld meg!

     

    Hva mener du med De, altså hele rekka som prøver og kapre folk ?

    Jeg bimme har ikke gjort noe annet en og skrive ts rekka sin hjemmeside på GATHERING tråden her på Diskusjon.no

     

    Det er bruke diskriminering mot rekka synes jeg ingen ting om. Dere burde være voksen nok til og skjønne at dette er 2 helt forskjellige rekker!

    Vi er her for og skape en trygghet rundt deltagerene som kommer på tg for første gang. Vi drar på bowling, har konkurranser og gjør sosiale ting. vi har også gaming compoer.

     

    Nå skal jeg ikke si noe om hva forno "rekke" dere er. men og gå så langt som og bruke diskriminering er i hvertfall ikke tingen.

     

    Kanskje dere kan gi meg noe navn på Denne personen som har prøv og "kapre" deltagere fra dere ? Og jeg skal si dere det at vi på Ts rekka har like mye rett til og gi ut informasjon om våres rekke på [ Diskusjon.no ].

     

    Men så lenge dere vil snakke stygt/diskriminere andre personer så for dere bare gjøre det. Men dere kommer iallefall ikke i noe godt lys!

     

    Kan iallefall påpeke at om dere mener jeg har gjort noe så må dette være en misforståelse for jeg prøver ikke stjele deltagere fra dere men og gi ut informasjon så folk vet om oss.

    Kan iallefall legge til at vi har flere deltagere iår enn vi hadde regnet med. så vi er mere en nok fornøyd.

     

    Ruben

    Skjerpings. Du har selv prøvd å rekruttere folk til TS-rekka. En gjeng som for øvrig framstår som svært useriøs (og ikke minst unge og uerfarne) utad på nett. Det er ikke noe galt i det, for all del, men litt vennskapelig erting må du da tåle.

     

     

    Om jeg tørr spørre, hva mener du med "useriøst"? Ja, rekka var veldig userriøst det første året, men nå har vi jo konseptet på plass, vi har erfarene crew-medlemmer, så kan ikke du spesifisere litt på hva du mener med dette?

  13. Jeg syns ts skal få stå under nyttige linker. fordi dette er tg 10 tråden, ikke hw 10 sin tråd.

     

    de fleste nybegynnere ser i tg tråden her på diskusjon.no.

    de ser også på førstesiden først-. og da finner dem ts. hmm, for nybegynnere ? fint. det passer jo meg perfekt...

     

    blir sur når du skriver at dere har hw allerede....

     

     

    Enig!

     

    Når jeg ble tipsa av bimme om dette innlegget og så dette selv så ble jeg forbanna selv! Dette er HW forumet,men denne posten er TG10 tråden, 2 forkjellige ting, og når jeg da leser "desverre, vi har HW" så får det til å høres ut som at HW er de store gutta og TS er bare en liten taper rekke, dette er det jeg vil kalle for diskriminering. HW og TS har 2 likheter (sikkert fler, kommer ikke på noe i farta), det ene er at vi begge er en rekke på TG, det andre er at det er mange kule folk på hver rekke, forsjellen er at konseptet er anderledes, men det betyr ikke at en ene rekka er noe dårligere en den andre. TS er kansje en av de minste rekkene på TG, men det er jo forde TS har eksistert i 2 år nå så det er da ikke så mange som har hørt om oss.

  14. Den burde nok klare å holde balansen, vil den rømme rømmer den. og er det høyere enn 3 etasjer og mindre enn 10 er sjansene større enn middels for at den dør, men høyere enn 10 og lavere enn X overlever den mest sansynelig

     

    tallene er circa det jeg sier der, men ikke stol så mye på det.

     

     

    ja, rømmer den så rømmer den, men siden det ikek jeg jeg som har ansvaret for de og at det er noen bekjente som eier den så er ikke det like kult at skjer hvis du skjønner....

  15. Hei! jeg er da som det står kattevakt denne uka og jeg kan en del om katter, men nå har jeg 3 katter jeg har ansvar for, ikke at det er problemet, men her på mitt rom så må jeg ha vinduet åpent pga det blir fort varmt her. En av kattene liker visst å hoppe opp på vinduskarmen og stikke huet ut der. Nå vet jeg at katter er rimlig smidige og bruker sine klør til å holde seg fast, men når jeg vet at det er 10 meter rett ned på andre sia av det vinduet så blir jeg nervøs, og da spørr jeg, trenger jeg å være nærvøs for at den skal dette ned og at jeg må ta den vekk derfra, eller kan jeg bare la den sitte der? detter den ned får jeg ikke tak i den katta igjen for da stikker den av, pluss at jeg er redd for at den skal skade seg.

  16. På de gamle før-EU-mopedene er det sjeldent vits å bytte dyse ved pottebytte. Dette fordet de er minimalt sperret i eksosen i forhold til nye mopeder. Sansynligvis vil mopeden gå omtrent like bra/dårlig som originalt.

     

    Men sjekk pluggen så er du sikker. Sjekk den mens mopeden er skikkelig varm og helst rett etter du har kjørt en stund med bånn gass. Idéelt sett skal du kjøre flatt jern et godt stykke for så å kverke motoren momentant og sjekke pluggen.

     

     

    passer meg egentlig vedlig bra, siden jeg har ikke noe behov for at den skal gå noe fortere en den gjør nå... så jeg prøver det du sier, melder ifra om når jeg har gjort dette

  17. Som det står så har jeg kjøpt meg ny potte (TRIMPOTTE MT5 SVART 6138) og vet jo da at jeg må ha en ny dyse, spørsmålet mitt er da hviken dyse jeg skal ha?Og fra hvilken nettbutikk? jeg har også en orginalpotte akkurat nå, men d er hull i den så den vil jeg jo da bytte ut, men nye potter til MT-5 er ikke i produksjon lenger, så jeg har kjøpt trim potte.

     

     

    Jeg vil ikek ha noe svar om at du ikek trenger det og det for å si det sånn, vil bare ha en link over hviklen dyse jeg skal kjøpe, må gå 10% opp har jeg hørt.

  18. Dette er en liten oppdatering av dette opplegget:

     

    Nå har det seg åsnn at planen for å ha lan i drammen ble avlyst pga vi aldri klarte å få til noen avtale med drammen kommune. Det som er akruelt for oss er å fremdles ha et lan ,ne ikke i drammen ,men å skaffe lokale til noe som dette er ikke den enkleste jobben, så hvis det er noen som ønsker å være med på dette prosjektet så er d bare så sende meg en mail som er oppført i førstepost.

×
×
  • Opprett ny...