Gå til innhold

Reime

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Reime

  1. 6x9" er det siste du burde kjøpe... Start foran, med en god spiller, så ett bra frontsett og forsterker til det, så kan du tenke på sub og forsterker til sub, 6x9 trenger du ikke da ;)

     

    skal du ha et bra frontsett forsterker til det + en god spiler er du laaaaaangt over 3tusen

    og hvorfor er 6x9 det siste en bør kjøpe? du får bra lyd! samt litt bass så kan du oppgradere bilen gradvis...

  2. :hmm: nei skal prøve det. det som er litt merkelig er at det kommer fram i feilkodesystemet at de er noe galt med startsperren før eg har fått prøvd og starta an og klarer ikkje slette den heller :( vanlig viss kommer dene fram etter at bilen har stoppet (starter alltid men sviver bare 2-5sec ca.) kan den ha kommet i noe slags sikkerhets modus fins det??
  3. Morsom? Har ringdt dei ca 10-20 ganger men dei vett ingen ting kvinfolk som sitter på delelageret. fikk snakt med verksmesteren og fikk "oppskrifta" av han men ingen kan forklare hvorfor det ikkje fungerer det eneste er må komme ner med bilen bla bla bla...

    har biltralle selv men bilen er får låg (den er senket 100mm styling front fanger sideskjørt og bakk) det er heller ingen slepefeste pga stylingen.

    og det er heller ingen som vil komme hjem til meg og se på den :cry::cry:

    noen gode ideer??

  4. Ja men det ER for å få plass til reservehjulet, i hvert fall i noen biler. Eller bare for å få igjen panseret. Lavt tyngdepunkt og lavere høyde er i utgangspunktet svaret.

     

    At motoren vrir seg ved gasspådrag er naturlig, da drivpakka (motor+girboks) er montert i fleksible oppheng. På en vanlig bil er det imidlertid ikke store utslaget det er snakk om.

     

    kan være enig i det meste her men det er noe mer. det er ikkje bare tyngdeponktet fikk dette forklart en gang men forstod det ikkje helt og husker heller ikkje helt hva han sa det er lengesiden.

    det er snakk om 15-17 grader mer dei legger motoren

    noen som har peil?

  5. Min Vakre , Trofaste bil en Toyota Carine E 1996mod 1,8sli 16v 7AFE

    mistet sine nøkler og er derfor ikkje mye samerbeidsvilig... har kjøpt komplet nøkkel sett med transponder key ecu og 3 nøkkler dette var allt eg trengde sa dei hos toyota men det funker ikkje bilen starter og stopper etter ca 2 sec. og når diagnose blir avlest seier den startsperra.

    oppskriften eg fekk på såkalt "Kalibrering"

    dører iggjen nøkel ut

    1 svart nøkel i vri på tening og av iggjen

    samt med nøkkel nr 2 oggså svart ut med nøkkel og lukk

    førerdøra opp og iggjen

    grå nøkkel vri på tening og av iggjen ut med nøkkel og lukk

    førerdøra opp og iggjen

     

    etterpå skal grå nøkkel stå i i minst en halv time

     

    noen som har greie på dette vil ikkje fungere...

  6. Det har også noe med veigrep ved gass pådrag vett at alle rallycross biler blir motoren vrid enda mere men har ikkje helt skjønt det men når motoren belastes vrir den seg vett ikkje hvordan eg skal forklare det... noen som vett noe mer?? ganske bra og intresant tema

  7. Mye blå røykt tyder på at det kommer olje inn inn i forbrenningskammeret, enten så er det en eller flere stempelringer som er gåen eller så kan det være topppakninga som er gåen.

     

    Dårlige Ventil tetninger kan også forårsake mye blårøyk, men mer ved pådrag, ved dårlige stempelringer så ryker det blått som regel hvis du har trilla på gir nedover en bakke, og gir på igjen i bånn av bakken.

     

    er stempelringene I STYKKER så ryker den helle tida selv ved tommgang! har også lav komp da og sviver dorlig (sef...) og da får du lyden som ble beskrevet.

  8. Du trenger jo ikkje overhale heile kassa?? det er sikkert bare og bytte ei fjør og ei kule i girkassa som gjør at bilen ikkje hopper ut av gir hatt same problem selv og delene var bilige! sirka 160kr for fjøra og kula. (det er en aksling med "hakk" i som fjøra preser kula nedd i får at den skal stå i gir. dette er en jobb som man klarer på en dag om man er 2stykker og blir ikkje dyrt heller vist det er det som viser seg til og være problemet. men er overføringene ok så skulle en tro det. (kan ikkje garanter det er sån på bilen din er ingen VW geek)

  9. Startproblemer med ein Volkswagen LT 35 2,5 D :cry:

    Bytta diesel filter på den etter dette har den vært litt tregere

    og starte en vanlig ,men har alltid startet.

    kvar gong det blir kaldt (minus grader) starter den ikkje men venter eg

    på varmen så starter den. :)

    Glødepluggene er ok og 1 liter kondensfjerner er kjørt gjennom (på flere tanker da) men ingen virkning. noen som har peil på hva som kan være galt?? :hmm:

     

    Takker for svar :p

  10. Dobbelclutche ei helsynkronisert girkasse?, DEN ønsker jeg en mærmere forklaring på :p

     

    Fikk fortalt det selv når eg hadde problemer med bilen min og det funka bra fikk ikkje lyder da, men er det p.g.a at turtalet på bilen ble meir pasende da slik som leo nevnte??

  11. hvis du dobelklutsjer sliper du lyden i andre gir. prisen på og overhale kassa vil ligge på rundt 4-5 tusen kroner men dei må jo også ut med kassa... vil tippe i overkant av 10-tusen.

     

    overhalte kassen på carinaen min kostet 4200kr bytta synk. i 1,2,3,4 gir men reiste bare inn med kassa.

  12. det er 4 ledninger i den kontakten

     

    er det ikke en 6,2 suge diesel dette da? uansett så skal du ha +12v når tenning er slått på, på noen av disse kablene. har du ikke strøm her så får ikke dynamo styrestrøm.

     

    Dynamo styrestrøm?? rareste eg har hørt :hmm: . en dynamo trenger ikkje styrestrøm men en motstand for og lade. en ny dynamo i dag er koblet slik; B+ skal direkte til bateriet dynamoen i seg selv er jordet. og den lile kabelen skal til motstanen som er lade pæra i bilen som vider går til bat.

    vis dette er sån som det er forklart overfor vil eg gjerne høre mer om det :)

  13. når bilen var i gang var ladingen rundt 12 og da lader den jo ikke.

    men når dynamoen ble testet på verksted virket den helt fint,

    "

    Alle Kan gjøre feil:P mål spenningsfallet slikk at du vett at det er god kontakt på dynamoen og denns forbindelser er det ok hadde eg prøvd og bytta dynamoen. når du skal måle spenningsfalet skal du ha plussen til multimeteret på plussen på batteriet og minusen til multimeteret på plussen til dynamoen spenningsfallet skal være ca 0,2-0,3 (multimeteret skal stå på vanlig volt måling ved denne målinga) kan også måle jordinga på dynamoen minus batt og minus/gods dynamo.

  14. sikkert den ikkje lader men tappes? mål speningen på batteria skal liggje mellom 13,8-14,8volt underlading ved toppladet batt. mål spenningsfallet til dynamoen og sjekk ladelampa må være motstand for og kunne lade. dynamoen kan også tappe strøm en dag og funke fint i 3 andre dager litt vrient og finne ut av men start og stopp bilen 3-4ganger mål hvær gang om denn trekker strøm koble dynamoen "gjenom" multimeteret for og måle lykke til:)

×
×
  • Opprett ny...