Gå til innhold

Harald2011

Medlemmer
  • Innlegg

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Harald2011

  1. Tjenare folket!

     

    Jeg har tenkt til å få oppgradert pcen min, men trenger deres hjelp til å finne det som fungerer best for meg: )

    Har ikke fulgt med så mye i det siste på hardware fronten, det går jo så utrolig raskt.

     

    Egentlig så har jeg lyst til å gå vekk fra AMD og gå tilbake til Nvidia som jeg hadde før, har ikke vært så fornøyd med 5850'en min, ei heller i5'en min. Jeg har et budsjett på rundt 6000 kr, der jeg vil ha en ny cpu, nytt skjermkort, mer ram og om mulig en SSD.

     

    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3311#dl <---- Hovedkortet mitt.

    I hovedsak så tenker jeg en i7 om mulig, og ca 6-8 gb med ram. Aner ikke hvilken skjermkort som er gode i disse tider, men tenker meg et nvidia kort som nevnt tidligere.

     

    På forhånd, takk: )

     

    Harald

  2. Tjenare folket!

     

    Jeg har tenkt til å få oppgradert pcen min, men trenger deres hjelp til å finne det som fungerer best for meg: )

    Har ikke fulgt med så mye i det siste på hardware fronten, det går jo så utrolig raskt.

     

    Egentlig så har jeg lyst til å gå vekk fra AMD og gå tilbake til Nvidia som jeg hadde før, har ikke vært så fornøyd med 5850'en min, ei heller i5'en min. Jeg har et budsjett på rundt 6000 kr, der jeg vil ha en ny cpu, nytt skjermkort, mer ram og om mulig en SSD.

     

    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3311#dl <---- Hovedkortet mitt.

    I hovedsak så tenker jeg en i7 om mulig, og ca 6-8 gb med ram. Aner ikke hvilken skjermkort som er gode i disse tider, men tenker meg et nvidia kort som nevnt tidligere.

     

    På forhånd, takk: )

     

    Harald

  3. Noen andre som har problemer med å spille dette på psp? plutselig og uten videre skjer det noe veldig rart med grafikken som gjør det umulig å spille videre. Vanskelig å forklare hva som skjer, men ser ut som bakgrunnene blir borte. Personer og fiender blir fortsatt rendret, men ikke tekst og bakgrunner...

     

    Samme, jeg krever en fiks!

    Starta når jeg fighta mot disse vaktene ved toget etter første eksplosjon av mako reactorn.. grrr

     

    EDIT: Vistnok skal fiksen være å reformatere minnekortet, det skal fikse opp i problemet.. jeg prøver det nå, sier i fra om det ikke hjelper.

  4. Jeg har begynnt med Spriest siden jeg er en caster type og har det kjempe goy så langt..

     

    Men lurer på om det er noen pvp vids jeg burde ta meg en titt på? jeg elsker å se på pvp vids men må ha hjelp til å finne de beste spriestene der ute..

     

    Hadde vært fint om du kunne linke til Warcraftmovies så jeg kan laste ned så jeg får skikkelig kvalitet=) Er ikke så fan av youtube eller google.

     

    Takk på forhånd=D

  5. Fokus på nytelse!

     

    Det er nettopp dette mange savner, følelesen av å ha prestert. Nå er det akkuratt som du sier, 2 sec med GZ, GJ! Så ferdig, slik var det ikke med de fleste av vanilla, og også TBC bossene.

     

    Veldig god mulighet for at det har noe med hvor lenge man har spillt wow og gjore..

     

    Skjerpings folkens, ingen spill er uendelige.. tar alltid en slutt.

     

    Er dere lei av for lett content? bytt spill, prov dere på noe mer utfordrende.. blir alt for lett? prov dere på noe i den virkelige verden.. Just my 2 cents..

  6. Kan klassen, er ikke det som er problemet.

    Er på båt så er ikke hjemme så ofte så da gidder jeg ikke bruke den tia jeg er hjemme på å levle opp en ny horde druid.

    Men hva er RAF?

     

    Recruit a friend. Levler med 3 x xp.. du har det fram til level 60, står mer om det på hjemmesidene til world of warcraft.

  7. Pokemon without doubt, jeg var 8-10 år da pokemon herjet som verst å selve spillet var fantastisk, jeg var også ihugga fan av tv serien.

     

    Jeg kjøpte kort også men var mest fan av spillet..

     

    Andre spill jeg savner er Asterix på Sega master systems, det spilte jeg når jeg var 4-5 år.

    Ocarina of Time: Runna det først for et par år siden, da water temple var for vanskelig for en viss tiåring og jeg husker jeg hata forest temple på grunn av shadowhand som kom ned fra taket i et av rommene(jeg ble redd:( ). OOT er også det spillet jeg har vært mest glad for å ha fått, fikk det på julaften å tror jeg aldri har vært så glad noen gang.. var ville tendenser da ja.

     

    Super Mario bros 3: Fikk jeg låne av fettern min når jeg var 6-7 år gammal. Var ett stykke godt spill! men stage 7 og 8 var for vanskelig..:(

     

    Wonderboy 3 Dragontrap: På sega master system.. et fantastisk spill der du kunne transformere deg til forskellige dyr, det runna jeg helle aldri.

    Jeg var stort sett dårlig til å runne spill når jeg var mindre, jeg prøvde, men hadde ikke nerden i meg^^, den har jeg nå, haha.

     

    Zelda: a link to the past på Nes eller Snes.. husker ikke helt: Hadde bra grafikk og fantastisk gameplay.. runna jeg det? niet..

     

    Mario Kart og Diddy Kong racing.

     

    Spyro på ps1.

     

    og GTA 2 på pc: Gta 2 var bare morsomt, jeg tenkte ikke noe særlig på at det var voldelig, føltes helt naturlig å gå rundt med flamekaster=)

  8. Fikk nettopp spillet jeg bestillte fra amazon.co.uk i posten :thumbup:

     

    Oblivion GOTY ble bestilt Fredag 23/1/09 for ca 213kr(slapp å betale toll)og kom i går=D

     

    3 arbeids dager er jo bare helt fantastisk! særlig når det blir bestilt fra UK! Dette lover godt for fremtidige kjøp! jeg er meget fornøyd.

     

    Så har du hatt positive eller negative kjøp med Amazon?

     

    :w00t:

  9. Hei folkens!

     

    Hvordan kjører Oblivion på en PS3?

     

    Jeg kjøpte det på brutterns xbox 360(BUUUUU!, men jeg hadde ikke valg, hadde ikke penger til en ps3) men der hakket spillet mye.. Det var utrolig irriterende!

     

    Så lurer jeg på om jeg skal gå til anskaffelse av Oblivion for ps3.

     

    Merker dere noe særlig stutter og hakking?

  10. Nei bare graphic whores on the internetz.

     

     

    Så er jo FC2 veldig pent også så grafikk horer burde ikke ha så mye å klage på.. spillet er også veldig godt optimalisert:)

     

    Tenkte jeg skulle installere oblivion etter lang tid..lagga som ville helvete.. men farcry 2 som har mye bedre grafikk kjører knall uten noe lag: )

     

    Kjører alt på very high

  11. Og der ble ordren fra komplett kansellert. ^^

     

    Får se om folk skryter litt på multiplayer delen før jeg bestiller igjen. Singleplayer bryr jeg meg egentlig ikke noe om.

     

    Dummeste jeg noen gang har hørt. Kanselere et spill bare fordi en fyr syter på et forum?? OMg hvor er selv viljen din?

     

    LOLZ!!

     

    Kansellerte vell helst bestillingen pga flere personer gav negative erfaringer til hvor grunt og kjipt singleplayer delen var hvis man så forbi grafikken og noen av de nye tingene. Lukter vi Crysis "all over again" spør jeg meg selv da, og bestemte meg for å kansellere bestillingen.

     

    Selv om du er en fanboy, så trenger du ikke ta det så til deg.

     

     

    Fanboy?? han nevnte da ikke noe om spillet i seg selv.. han bare markerte på en litt overdreven måte over hvor teit det var at du blir påvirket av en eller annen persons mening på et forum. Om du liker fps så gå for FC2: )

  12. Følg blizzard sier nå jeg. Ser jo hvor stor suksees de har når det gjelder spill..

     

    Hvorfor i helvete skal man følge Blizzard!? Betale 100 kr i månden pr spill vi spiller blir veldig mye til slutt, dessuten funker det kun til MMPORG, og det er det ikke alle av oss som liker, blant annet jeg.

     

     

    100 kr i måneden for WoW er ikke mye hvis du tenker på hvor mye du sitter foran skjermen å spiller..

     

    og du.. for noen er det heller ikke underholdning å skyte 4325677 targets gjennom brett:p ganske repetivt det også.. antar du liker crysis, det er et veldig repetivt spill sett gjennom mine øyne.

  13. Hay.

     

    Jeg har et par problemer som jeg håpet Diskusjon.no kunne hjelpe meg med.

     

    For noen uker sida lekte jeg litt med nvidia tuner for å se om kunne få tweaka Gpu`en min.

     

    Dum(smart) som jeg var lot jeg maskinen automat klokke gpu frekvensene ca 300 mhz opp.. dette boostet performancen min i spill ytterligere mot himmelretning så det var jo positivt.

     

    Deretter tuna jeg systemet i ca 3 timer..

     

    Så satte jeg igang å spille, jeg merket null lag i spill som Battlefield 2, Call of duty 4, War in Conflict og WoW.. sistnevnte merket jeg en ytelses forbedring på ca 20% og ca 30-40% på de andre. Dette hørtes jo bra ut ikke sant?? men det var jo for godt til å være sant, med dette så fulgte det en tempratur stigning på over 20c-30c load og idle!111oneone.. tempraturen stiger fra 70 idle til 100-110load på ca 2-3 min noe som bekymrer meg veldig.. dette kan jo umulig være sunt selv for XFX 8800 GTX kort selv om de har en default warning på 127c.

     

    Det som virker rart er at det ikke kommer noe særlig varme ut av viftene bak på kabinettet og kabinettet er heller aldri varmt.. Cpuen har også en normal temp med stock vifte på 40-50 g selv når Gpuen kjører på fullt med 110g , samme med system temp på ca 50g.. Jeg får ikke dette til å stemme.. burde ikke 110 g varme opp hele systemet ytterligere? så da kan det være at sensorene fanger opp feil.. Viftene kjører på 100% selvom det ikke høres ut som om vifta går så fort.

     

    Så hva tror dere?

    Kabinettet er jo like kjølig som huden min på en kald dag i desember:S

     

    Specs> # 1 XFX nForce 680i SLI, nForce-680i SLI, Socket-775, 2xGbLAN, DDR2, 2xPCI-Ex16

    # 1 Intel Core 2 Duo E6850 3.0GHz 1333Mhz Socket LGA775, 4MB, BOXED m/vifte

    # 1 Corsair TWIN2X 6400 DDR2, 2048MB CL5 Kit w/two matched CM2X1024A-6400 Dimm's

    # 1 Corsair TWIN2X 6400 DDR2, 1024MB CL5 Kit w/two matched CM2X512A-6400 Dimm's

    # 1 XFX GeForce 8800GTX 600M 768MB XT GDDR3 ,PCI-Express,2xDVI/HDTV/HDCP,600/1900Mhz

    # 1 Western Digital Raptor X 150GB SATA 16MB 10000RPM

    # 1 Hitachi Deskstar 7K1000 1TB SATA2 32MB 7200RPM

    Thermaltake Toughpower 850W, Modulær, 8xSATA, ATX/EPS, 4xPCI-E, 20/24pin.

  14. Hei.

     

    Jeg har fått ett problem med COD4 og Battlefield 2..

     

    Det som er problemet er at det faktisk fps lagger når jeg går online..

     

    Hardisken oppfører seg også utrolig merkelig, den bråker å står i.. Ping er fra 5-30 som ikke skal ha noe si pågrunn av at den er såpass lav.

     

    Dette skjer både med Very high settings som med low settings.

     

    Singel player funker helt fint med 0 lag.

     

    World of warcraft funker helt fint uten noen av lag symptomene eller bråk..

     

    Jeg har googlet litt rundt på en system process jeg ikke er helt fan av som starter som en temp fil rett etter at særlig bf2 har starta som jeg ikke har lagt merke til før- ~e5.0001, det er visstnok et secure copy program som EA har laget.. å det er mange som har hatt problemer med det tidligere, med engang jeg avslutter denne prosessen så blir også bf slått av, bråkinga fra hardisken stopper med engang, samme om jeg disconnecter fra en server.

     

    Specs: Thermaltake Toughpower 850W, Modulær,

     

    XFX nForce 680i SLI, nForce-680i SLI,

     

    Intel Core 2 Duo E6850 3.0GHz 1333Mhz

     

    XFX GeForce 8800GTX 600M 768MB XT GDDR3

     

    Creative SB X-Fi XtremeGamer

     

    Corsair TWIN2X 6400 DDR2, 1024MB CL5

    Kit w/two matched CM2X512A-6400 Dimm's

     

    Corsair TWIN2X 6400 DDR2, 2048MB CL5

    Kit w/two matched CM2X1024A-6400 Dimm's

     

    Western Digital Raptor X 150GB SATA

    16MB 10000RPM

     

    Hitachi Deskstar 7K1000 1TB SATA2

    32MB 7200RPM

     

    Jeg har reinstallert og oppdatert punkbuster, har de siste driverne for alle komponenter.

     

    Det fungerte helt fint å spille multiplayer for noen dager sia, jeg skjønner ikke hva som har skjedd..

     

     

    Om du har en mulig løsning så er det bare å spytte ut

     

     

    EDIT: Da fant jeg problemet:D Det var iProtectYou Web filter som blokkerte no router shiit.. Nå går det som en drøm:)

  15. alle som det går knirkefritt for synes at det går bra, de som ikke får spilt klager på forum og via mail og synes ikke at det går bra.

     

    så jeg tipper at du ikke har hatt noen problemer hittil :)

     

    Hatt litt bugs her og der, men det er 2 dagen.. blir nok mange patcher de første månedene så vil det sakte forbedre seg etterhvert:)

     

    Er helt enig i at jeg burde gi faen i alle med dommedags profetier men jeg klarer ikke helt å stå å se på mennesker som absolutt må rakke ned på Funcom som har laget dette spillet for brukerne. Bugsene vil sakte forsvinne uansett..

×
×
  • Opprett ny...