Gå til innhold

AndreKK

Medlemmer
  • Innlegg

    289
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AndreKK

  1. Hvordan klarer dere å lage så proffe paint jobs til bilene? Ser at i FM3 er det massssse flere detaljerte drifte biler, kan du kopiere fra PC eller noe sånt i FM3?

     

    Du kan f. eks. dra til Storefronten, "Buy Vinyl Groups" og søke på logoen du vil ha. Hvis du søker på DC, Kenwood, Rockstar, så får du opp en rekke logoer. Bla deg ned til den du ser finest eller mest realistisk ut og kjøp den. Logoene koster max 10,000 CR, så det er ikke så MYE penger det er snakk om. Kjøp de logoene du kunne tenke deg på bilen din (jeg skal love deg at du finner omtrent hvilken som helst logo fra de store firmaene i verden. Jeg nevner; sparco, recaro, rockstar, monster, dc, puma, dunlop, og sinnsykt mange fler.)

     

    Når du har skaffet deg logoene du vil ha, bare setter du dem kreativt i størrelse og plassering rundt på bilen og finjusterer etterhvert som det blir flere loger på. Så kan du se for deg om det hadde vært kult med noen deler på bilen i f. eks. svart (hvis du har hvit bil) som. f. eks. bagasjeluka, bakfangeren, sidefangeren, osv.

     

    Bare å bruke litt tid på det, så skal du se at det blir tøft etterhvert ;D

     

     

    Btw, jeg digga Subaruen din, Patrick :D

    Mest brukte bilen jeg har også, så den har fått en sånn halvveis Ken Block-look med noen sjølvlagde logoer :) Har laga en bra realistisk Rockstar-stjerne, men gadd ikke bruke tid på skrifta ;)

  2. Tenkte mer rundt et par sekund. Det jeg lurer på er om det er sånn at du må gå så og så lang tilbake eller om du kan ta 2 sek her og noen sekunder her for å få den perfekte runde

     

    Tviler egentlig på at du får en runde registrert på Highscore-lista hvis du tar i bruk Rewind.

    Etter min mening bør en perfekt runde bestå av en serie av perfekte timede bremse-sving-gass-punkter, og ikke at man går tilbake 3-4 ganger for å ta igjen en tidel. :)

    Personlig kommer jeg aldri til å bruke rewind-knappen, hvis jeg ikke drar av seint i et Endurance-race ;)

  3. Fantastisk. Elsket flyten og fysikken, og hadde det ikke vært for drittkvalitet hadde det vært månedens på YouTube ;P

     

    Ser også at AI-førerene har blitt litt smartere og bruker våres dårlige utganger etter forbikjøring på å prøve å få igjen plassen sin og at de nå tar hensyn til noen som ligger i det forhåndsbestemte sporet :)

     

    Gleder meg! :D

  4. Guitar Hero III:

    The Inhuman Achievement, 15G

    Complete Through the Fire and Flames on Expert

     

    UP6fRlU=.jpg

     

    Call of Duty 4: Modern Warfare:

    Mile High Club, 20G

    Sky dive to safety on Veteran difficulty

     

    UPwxNes=.jpg

     

    2006 FIFA World Cup:

    Complete all Scenarios, 500G

    Complete all the Challenges in Global Challenge

     

    fif-04-fgd.jpg

     

    Jævligste achievementet ever!!!

  5. se på platen veldig nøye, det kan hende det er ripe iden.

     

     

    eller så kan det være plasseringen av 360'en din som er dårlig, altså den blir steikvarm.

    den blir ikke stein var.. etter jeg har spillt kjenner jeg hele tiden på den.. (på siden)..

    xbox'en står opp ikke liggenede men ståendes hvis du forstår :p det er ikke en eneste ripe i den.. andre venner av meg har også beggynte og merke det med seg :/

     

     

    Kjenne på siden hjelper ikke.. Kjenn rett foran HD-en.. Der skal det nok være litt varmere, men det har skjedd et par ganger med meg og. Jeg har launch-box hjemme og en 2007-box på hytta. 2007-boxen er den eneste som har fryst for meg, så jeg ville prøvd å kjøle ned xboxen bare for å være sikker..

     

     

    SR2 henger/kræsjer hos meg også. Det er tråder om dette på det offisielle forumet. Misfargede DVD-er er en av teoriene, den andre er vel at spillet har noen uheldige bugs

     

    Må være det mest glitcha spillet på markedet, spør du meg! ;D

×
×
  • Opprett ny...