Gå til innhold

NOddi

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NOddi

  1. Lurte på om det var noen her inne som kunne gitt meg noen tips angående sjøørret fiske. Har aldri prøvd å fiske etter denne fisken før. Skal til Lillesand (sørlandet) er det muligheter for sjøørret her ?

    Andre ting som kunne vært kjekt å få svaret på er hva som fungerer med tanke på sluker og slikt også. Kanskje med oppheng med flue på?

  2. Sååeh. Minecraft går ut på å betale regninger?

     

    Notch valgte å kode i java fordi det er et språk han selv kan godt, så det er nok bare å akseptere dette og heller oppgradere maskina di deretter.

    Min egen rigg drar mc på 200 - 250 stabile fps.. og det er ikke den råeste maskina i gata lenger.

     

    bare 200- 250 ? Ligger på 300 stabilt jeg... Så er nok ikke riggen, men sitter på en linje jeg ikke har 100% kontroll over selv så problemet ligger der. nesten sikker på det.

  3. D14 er konstruert til å blåse ut bak i kabinettet, og C14 blåser oppover. I tillegg har D14 2 stk kjøleribber og litt flere bein som transporterer varme vekk fra overflaten som er i kontakt med prosessoren. De har samme feste mekanisme, den er solid!

     

    Edit: Leif!

  4. Skulle vært mulig å installere det som ett vanlig spill, brukt all den krafta jeg har i maskinen i steden for Java crap! Nettbanken min bruker java liksom :p

    Tror ikke jeg forstår deg helt her... Hva mener du?

    Minecraft installeres omtrent som et vanlig spill, med unntak at det har en meget god oppdateringsmetodikk. Hadde du foretrukket å laste ned en ny installasjonsfil for hver update?

     

    Minecraft kan potensielt bruke all krafta som er i maskinen. Java er ingen begrensning. Det er Notch som må bare kode bedre.

    Og at nettbanken din bruker java har vel ingen betydning?

     

    Har ingen betydning at nettbanken min bruker java, sier bare at java er til for å betale regninger.

  5. Jeg har en liten case ang en del snarveier. Casen er den at mange av filene som ligger på en server skal flyttes. De har en relativ lang filbane.

     

    Det jeg lurer på er om det finnes en variabel man kan bruke i "Trageten" for å unngå at linkene "dør" når filene blir flyttet til en annen filbane.

     

     

    Se her:

    ___________________________________________________________________________________________

    \Blabalbal\abcde\olanormann\litteratur\kjektåha\denne_fila_har_en_snarvei.doc

     

    Snarveien ligger her:

     

    \Blabalbal\abcde\olanormann\litteratur\Snarveier\Snarvei til denne_fila_har_en_snarvei.doc

    ___________________________________________________________________________________________

     

     

    Det jeg lurer på er om det går ann å kutte vekk "\Blabalbal\abcde\olanormann\" så uansett hvor "\litteratur\kjektåha\denne_fila_har_en_snarvei.doc" disse mappene/filene blir flyttet fungerer snarveiene, er det mulig ?

×
×
  • Opprett ny...