Gå til innhold

Rockeren

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rockeren

  1.  

    *

    Du må først aktivere utvikler menyen, gå inn på Om enheten, og trykk i vei der det står Build-nummer, etter noen trykk vil du får beskjed om at Utviklermodus er aktivert. Åpne så menyen og bla deg ned til Utvikleralternativ og aktiver det, der under kan du da velge om du skal bruke Dalvik eller ART.

     

    How To Enable Developer Options Android 4.4.2 Kitkat (youtube video)

     

     

     

     

     

     

    Har gjort dette, men har fortsatt ikke det alternativet slik det vises der:

    post-115638-0-20296400-1396540649_thumb.pngpost-115638-0-28090900-1396540650_thumb.pngpost-115638-0-29880200-1396540651_thumb.pngpost-115638-0-28526300-1396540652_thumb.pngpost-115638-0-30375300-1396540653_thumb.png

  2. Hei. Jeg har Samsung Galaxy S4, og oppdatert til 4.4.2, som da er den nye "KitKat" om jeg har forstått det riktig. Men jeg finner ikke dette valget om å velge Dalvik eller ART cache? Måtte ta en fabrikkreset på telefonen i går fordi den var sirupstreg og brukte vanvittig mye minne på en drøss med kjørende prosesser..

    Det hjalp, men kunne gjerne tenkt å prøvd ut Dalvik for å få raskere telefon..

  3. Hei! Jeg har nå gått til innkjøp av dette nettbrettet og er storfornøyd. Kjempebra skjerm, raskt og enkelt. Og S-pen er bare helt fantastisk. Jeg tenkte dette kunne bli en tråd med tips/triks/spørsmål og erfaringer for oss med dette brettet. Finnes også i kun wifi versjon.

    Noen flere her med dette brettet? Har hatt det siden tirsdag så har ennå mye å lære her før jeg får utnyttet det 100% :)

     

    Vil gjerne høre andres erfaringer også :)

  4. Jeg har en ipad3, som har fungert knirkefritt i drøyt ett år. Helt til jeg hadde hatt det på lading en natt, og når jeg skulle vekke det til live, så ga det et kort blunk og så gikk det i svart. Har prøvd å lade og synes jeg hører lyden når man setter i/tar ut ladekontakten. Men skjermen er like svart og virker ikke til å reagere på noe som helst.

     

    Noen som har vært borti det samme? Garantien har selvsagt gått ut så der er det jo ikke noe å hente. Har gitt opp hele greia egentlig, og kjøpt meg Samsung Galaxy Note 10.1 4G istedet som erstatning. Men hadde jo vært interessant å høre om andre har opplevd lignende og evt hvordan det kan vekkes til live. Har "noen" bilder der jeg evt ville fått tak i. :p

     

    Mvh

    Rockeren

  5. Ah, men det hjelper jo helt klart :)

    Noen som har gjort det på disse før?

     

    Tenkte å gjøre det sjøl, så jeg kjøpte skjerm til den fra usa, men den var feil...

    Også leser jeg på ebay fra de som har slikt, at det er bortimot 30 dager leveringstid?

    Noen som har erfaring med det?

  6. Hei! Jeg kjøpte i fjor et Asus FT300TG 3G som jeg var meget, meget fornøyd med. Bra med lagringsplass, raskt, bra skjerm og veldig lite bugs og trøbbel. Ikke mer enn at jeg kunne overleve det.

    Meen så kom dagen hvor brettet plutselig hadde sprekt tvers over, i ytre glasset. Den såkalte "immobilizer" som det vel heter på fagspråket?

     

    Som sikkert de fleste har fått med seg dekker jo ikke Asus det på garanti, og jeg begynte å lete litt på egenhånd etter alternative måter å få reparert det på da jeg synes Infocare's pris på godt over 3000kr var heftig når jeg hadde gitt ca 4000kr for det. Så jeg bare la vekk brettet, og la hele greia på vent.

    Så vant jeg en iPad3 i en konkurranse, men jeg er ikke helt fornøyd med den. Blir liksom ikke helt kamerat med den rett og slett.

    Så da kom tanken på nytt på Asusbrettet, og spørsmålet jeg egentlig skulle spørre om:

     

    Hva bør jeg gjøre? Jeg synes det er kjedelig å bare "kaste" 4000kr ut vinduet og droppe asusbrettet, hvis jeg kan finne nytt glass på f.eks ebay.

    Men på en annen side; TF300TG begynner jo snart å nærme seg et år i salg og det har kanskje kommet updates som gjør det enda bedre? Eller så finnes det kanskje bedre alternativer til ca samme prisklasse, samme ytelser, samme muligheter?

    Har tenkt litt på en W8RT brett, men det er jo såpass nytt og kanskje en del bugs?

     

    Jeg tar gjerne imot tips og råd :)

  7. Noen som har erfaring med å bytte skjerm på Prime'n? Mistet min i bakken, fikk en sprekk i skjermen på den ene siden. Glasset er forsatt hel, utrolig nok. Vedlegger bilde

     

    IMAG0193.jpg

     

    Sjekk youtube, der ligger det how-to. Men jeg har et glass jeg bestilte til TF300TG som er feil, det kan kanskje passe i din? Det kan du få for 600Norske kr, og det er 3 års garanti, kjøpt herfra:

    www.laptopscreens.com

     

    Dette er en video hvor han demonterer en slik, men det er jo bare å montere i omvendt rekkefølge..

     

    Og skjermen jeg kjøpte:

    https://www.laptopscreen.com/English/section/search/index.php?section=products&model=TRANSFORMER%20PAD%20TF300T&brand=ASUS

     

    Den øverste typen, med nr: 612099

     

    Tenkte å prøve å få returnert det siden det ikke passer, men vil du kjøpe det, så er jo det lettest :mrgreen:

  8. Vurderer seriøst å kjøpe et annet brett nå og gi opp hele Asus... Men var veldig fornøyd med den de 3 ukene jeg fikk gleden av den.. Og det er jo ikke så mange andre som kan stille med lignende spec's...

     

    Noen som kan anbefale andre alternativer? Kikker litt på iPad, men jeg er skeptisk..

     

    Forjævlig å kaste 4 lapper i dass, men vet ikke om det er noen andre utveier... Alternativet er jo å satse på at en kina-skjerm passer og vente i opptil en mnd, og håpe... men det er jo en risiko å ta..

  9. Jeg har gitt opp saken min på min pad, der hele skjermen sprakk tvers over av seg selv. Dette mente de på InfoCare at var pga ytre påvirkning. Jeg ba de bevise det, noe de ikke kunne. Men de hadde tatt det videre med Asus, som står beinhardt på sitt; skjermen er IKKE garanti, fordi dette skjer IKKE uten ytre påvirkning!

     

    Jeg kjøpte min i begynnelsen av Juli, sprekken kom i slutten av juli etter ca 3 uker.

     

    De skulle ha over 3000kr for å fikse det, så jeg gikk på nettet og søkte. Fant ei nettside i USA som har glass til TF300 til rundt 600 norske kr.. Så kjenner jeg noen som kan bytte den for meg, så regner med å komme unna med rundt en tusenlapp tilsammen på det.

     

    Jeg kjøpte pad'en for å bruke den, ikke for å ha den liggende ødelagt i flere måneder, kanskje ÅR uten å komme noen vei med hverken ASUS, Komplett eller InfoCare. De burde kanskje uansett bytta navn til InfoWeDon'tCare.....

     

    Har du link til siden som selger glasset?

     

    3k? InfoCare skulle ha 4k for å reparere min..

     

    Hei, beklager litt sent svar, men du finner det her:

    https://www.laptopscreen.com/English/section/search/index.php?section=products&model=TRANSFORMER%20PAD%20TF300T&brand=ASUS

  10. Jeg har gitt opp saken min på min pad, der hele skjermen sprakk tvers over av seg selv. Dette mente de på InfoCare at var pga ytre påvirkning. Jeg ba de bevise det, noe de ikke kunne. Men de hadde tatt det videre med Asus, som står beinhardt på sitt; skjermen er IKKE garanti, fordi dette skjer IKKE uten ytre påvirkning!

     

    Jeg kjøpte min i begynnelsen av Juli, sprekken kom i slutten av juli etter ca 3 uker.

     

    De skulle ha over 3000kr for å fikse det, så jeg gikk på nettet og søkte. Fant ei nettside i USA som har glass til TF300 til rundt 600 norske kr.. Så kjenner jeg noen som kan bytte den for meg, så regner med å komme unna med rundt en tusenlapp tilsammen på det.

     

    Jeg kjøpte pad'en for å bruke den, ikke for å ha den liggende ødelagt i flere måneder, kanskje ÅR uten å komme noen vei med hverken ASUS, Komplett eller InfoCare. De burde kanskje uansett bytta navn til InfoWeDon'tCare.....

  11. Jeg har veldig lyst på en 300TG med tastaturdocking, men jeg leser jo mye negativt her, så jeg nøler. Skal jeg satse på at det kommer ny software som ordner opp, eller skal jeg la det være og vente på noe annet, eller evt satse på Samsung? (Jeg liker ikke Apple).

     

    En annen sak er om jeg kan bruke hjemmemailen (windows live mail) på denne, eller få tilgang på den?

     

    Jeg var veldig heldig med min iallefall :) Jeg kjøpte uten docking.. Men du kan vel bruke både online, live mail, gmail og hvilken som helst epost på disse brettene.

    Jeg kan trygt anbefale TF300TG 3G utifra mine erfaringer. Men nå blir det jo spennende å se hva som skjer med det nå som skjermen sprakk...

  12. Jepp, da har jeg hatt min TF300TG 3G i ca 3 uker, og lengre varte ikke den gleden før hele skjermen sprakk loddrett tvers over, med det resultat at den ikke er mulig å bruke lenger.. Har mailet komplett support, da jeg er i utlandet for øyeblikket. Er billigere å sende mail enn å ringe.. Så får se hva de sier, det må jo være garantisak da jeg aldri har behandlet den røfft, eller satt meg på den, eller prøvd å knekke den i fullt raseriutbrudd.. Av den enkle grunn at den har fungert så og si knirkefritt til nå.

     

    Det har riktignok skjedd i ny og ne at Chrome har hengt seg, men ikke oftere enn at jeg kan leve med det. Og når jeg får spørsmålet om jeg vil lukke, eller vente, trykker jeg på vent og det går knirkefritt lenge igjen.

    Filmer har aldri vært noe problem, og jeg har sett noen filmer på den allerede. Ypperlig å bruke til msn, skype, facebook, og nettsurfing ellers. Aldri noe problem å laste ned noe fra noe sted, aldri trøbbel med nettverket på trådløst. ALT har fungert tilfredsstillende... Jævlig surt at skjermen skulle sprekke av seg sjøl nå.. Nå som jeg hadde vent meg til den og blitt så glad i den! Tilbake til den gamle, trege laptopen en stund da... :(

     

    Er imponert over batteritiden på den uten dock også, holder fint en dag om man ikke ser flere filmer, og bruker den hardt... Har hatt dager med lite bruk og da har den holdt i nesten 1,5 døgn... :)

     

    Er alt i alt meget fornøyd :)

    Irriterer meg mer over telefonen om dagen...

  13. Da har jeg fått min TF300TG 3G, første jeg opplevde i nettleseren var "... Svarer ikke vil du lukke, eller vente"? eller no sånt... FAEN tenkte jeg.. så oppdaterte jeg den, og sålangt har det sett greit ut.. Får komme med bedre feedback etter å ha prøvd den i et par uker.. Men det ser lovende ut! :)

  14. Ah.. Jaja, jeg har uansett bruk for 3G muilgheten, så tror jeg blir fornøyd likevel... Dritt lei av å drasse på tung laptop, så måtte ha meg en pad nå :) Reiser ut på tur igjen på onsdag, så hadde ikke lange tiden på meg... Men du må gjerne komme med feedback på Infinity, så får man se om man kanskje oppgraderer/bytter ut TF300TG 3G senere :)

  15. Da har jeg bestilt TF300TG hos Komplett.no.. Har ikke tålmodighet til å vente på Infinity.. Og med de problemene som oppleves på Prime'n bl.a, så tror jeg ikke jeg vil angre.. Henter den i morra formiddag på Pick-up point så blir spennende å teste den :) Har mobilt bredbånd-abbonement hos telenor jeg ikke bruker om dagen, så da kan jeg jo bare putte det kortet i pad'en :)

     

    Morsomt da at Komplett nettopp fikk in første leveranse av Infinity :-) Jeg bestilte den 15. mai, som jeg tror er dagen de la den ut på nettsiden sin, så forhåpentligvis blir den sendt til meg i dag eller i morgen :-)

     

    Rart, jeg ser den ikke på lager på komplett sine nettsider... Kommer ikke før langt uti juli/begynnelsen av August...

     

    TF700 får du vel bare med Wifi nå i første omgang.. Mulig den kommer med 3G senere...

     

    Ups, en liten detalj jeg glemte.. TF300TG 3G jeg bestilte.. Uten tastaturdocking, men den kan jeg kjøpe senere :)

×
×
  • Opprett ny...