Gå til innhold

jeditimi

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jeditimi

  1. Hei, jeg har noen ultimate ears super fi.5 pro og er veldig fornøyd med lyden i de.. Men jeg har sett at den kontakten på ledningen som skal i ørepluggen kan settes i begge veier.. Er ikke en av polene der + og en -? Den kan jo settes i begge veier og det er ingen slags merke som jeg kan se. Jeg har byttet på de og aldri passet på å sette de "riktig i" for alt jeg vet har de aldri vært riktig. :p Men om det er omvendt vil det ikke si at "elementene" slår innover istedenfor utover? Har undret på dette lenge.. :p

     

    ultimateears-5pro-6.jpg

  2. Ok. Vet ikke om denne er helt på smaken din, men:

     

    name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
    type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>">
    name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
    type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

    Se filmen hos Youtube

     

    Joda, jeg liker den. Men blir ikke ny den heller. :p

    Liker beaten på sangen veldig godt, men er ikke så glad i tweaket stemme, sånn som i begynnelsen/refrenget, tenker Lil Wayne med en gang, og det grøsser nedover ryggen min.

  3. 5 gode som kanskje ikke alle har hørt (vet ikke hva som er nevnt i denne tråden, er ny og gidd ikke lese 600+ sider)

     

    Pharoahe Monch - Behind Closed Doors

    http://www.youtube.com/watch?v=tdSt2tP5URk

     

    Cunninlynguists - America Loves Gangsters

     

    Crooked I ft. One-2 - The Signs

    http://www.youtube.com/watch?v=bOYC18RDAxM

     

    Pharoahe Monch - Simon Says

    http://www.youtube.com/watch?v=vMFiO6oMAJ0

     

    GZA - Liquid Swords

     

    Liker veldig godt denne type rap, så om dere har noe som kanskje kunne falle i smak bare skrik ut, jeg er alltid på leting etter ny musikk. :)

  4. Hvis du ikke har hørt den allerede, noe som er nokså sannsynelig, er Wu-Tang Clan sin
    et must.

     

    Har den og digger den, liker godt wu-tang og alle innenfor wu-tang som driver solo. Liker også Pharaohe Monch (spessielt 1999 albummet Inernal Affairs) og generellt gangsta rap fra før milleniumet.. Men selvfølgelig som med alle andre ting finnest det unntak..

     

    Noen andre som har noen gode tips?

  5. Som topic sier lurer jeg på hvordan jeg logger på outlook ekspress fra en annen datamaskin? Er mailaddressen jeg brukte på outlook ekspress KNYTTET til den spesifikke PC-en jeg først lagde bruker på? Har lyst å kunne lese e-posten min eksternt! Jeg har broadpark mail så mail addressen min er *******@broadpark.no.

     

    Er det noen annen måte jeg kan lese mailen min på?

     

    På forhånd takk!

  6. Veit du kan plombe ned, men må du ikke på biltisynet og få registrert dem som melloklasse sykler da? Og en ting til. Det kan umulig være bra for en så sprek motor og bli plobla ned så mye.

    8853238[/snapback]

     

     

    Bra og bra for motoren, hvor lenge trenger du ha plombene i er spørsmålet? hmm, obligatorisk å ha de i menst du er hos biltilsynet så tar man de utav når man er hjemme? Og ja man må regge sykkelen som mellomklasse seff!

  7. Du hakke lov til å kjøre de sykklene når du er 18 da  ;)

    Kan ta mellomklasse maks 25kw (34hk) og etter 2 år kan du ta tung sykkel. Men hvis du ikke tar mellomklasse når du er 18 må du vente til du er 21 :(

    8847897[/snapback]

     

    Han kan kjøre r6 eller r1 om han vil når han er 18, bare han har lappen og de er plombert til 34 hk.

     

    Og aprilia rs 125 har blitt målt til 139 kmt av bladet bike ( 15hk )

     

    EHEL : join samfunnet med dem som har aprilia'er, spessielt aprilia rs 125, maange folk med peiling som så gjerne vil hjelpe deg. link Norsk Aprilia Forum

     

    EDIT: det er forresten en hel guide om hvordan du fjerner CDI plomben.

  8. Hva syntes folk om grovsnus egentlig? Har ikke smakt den enda, vurderer å gjøre det snart...

    8807232[/snapback]

     

    Den er herlig kjempegøy å bake også, den er først litt grov å bake sammen, men når du først har fått den sammen blir den STEINHARD, det er litt rart, er kjempegod konsistens på den og lukter nogenlunde som nick and jonnhy løs (såpeaktig)

  9. kan jo lege til at jeg har 4 fz'er (3 virker) og en 1986 honda cr 80 crosser som er 2-takt og trimmet til 45 hk  den går bra

    8738102[/snapback]

     

    Sikker på at du ikke har skrytt på deg 10-15 hester på den Honda Cr'en :p ? Husqvarna og KTM sine 125 ccm HELCROSSERE har omtrent 45 hk på VEIVEN og går under de "heftigste" under 125 crossere. Og når din 80 ccm'er har ca. like mange hk så tviler jeg veldig sterkt, med mindre jeg får se benktest da :)

  10. Det er BARE(!) el-start på den, og det har forekommet at den ikke vil starte.. Kompisen min måtte trille den (!) til forhandler.. (som heldighvis ikke var mere enn 2km unna :roll:

     

    Når denne kompisen først var i gang med å trille den hvorfor i helge hoppet han ikke bare oppå sykkelen, vippet den opp i 2. gir og slapp clutchen fort menst han holdt full gass, for dere som ikke vet det så pleier sykler å starte da, men mindre tenningen er AV og/eller noe er ødelagt.

  11. kjører prismaster eller cowboy klypa jeg. har prisen inne i ca 1time+- værtfall til den er "ferdig"(er så bløt at den bare detter fra hverandre, og er tom for niko). så har jeg ca. 5-10min pause, så er det på'n igjen.. sånn går det hele dagen :):) bruker ca +- 3bokser i uka

    8767914[/snapback]

     

    Det blir vell litt vanskelig? Vist jeg regner med du er våken 14 timer hver dag så snuser du omtrent 14 snus om dagen? Og 14 pris er i alle fall en boks. I tilleg er det jo 7 dager i en uke, 7 * 14 = 98 ergo du snuser rundt 100 pris i uken, og dæven om du får rundt 30 pris fra en løs boks er du veldig dyktig vil jeg tørre å påstå. Men du snakker jo bare ca. da.. Ergo ergo ergo enten snuser du flere bokser eller så snuser du mindre om dagen.

  12. Mamma: Snuser du?

    Jeg: Ja

    Mamma: Dust

     

     

    8614052[/snapback]

     

     

    en inteligent dialog :!:

    8614264[/snapback]

     

     

    Hadde noe lignende med pappa ( mine foreldre er skilt, så jeg spiser mye med min far på restaurant ) En dag da han hentet meg hos mamma for å gå på restaurant når jeg var 14 så la han seff merke til snusboksen i lomma ( kunne se den gjennom seff )

     

    Pappa: Snuser du?

    Jeg: Njaa, gjør vell det.

    Pappa: Er det kult?

    Jeg: Ja kjempe.

    Pappa: Håper du snuser lös for bleier er sånn babyene bruker.

     

    Med mamma var det også i bilen på vei hjem fra en venn, hadde portion i.

     

    Mamma: har du snus i?

    Jeg: Njaa, har vell det.

    Mamma: Ok

     

    Begge foreldre kjøper når som helst til og med en uke etter de fant det ut, det er bare å spørre foreldrene folkens, jeg har en haug med venner i 9'ende klasse som snuser og for lov av foreldre + at de kjøper. :ph34r::dribble:

×
×
  • Opprett ny...