Gå til innhold

lindset

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lindset

  1. Pratet med min bror som har litt peiling på området og lot han høre på lyden over telefon. Han mente lyden hørtes ut som 220v "gnistring" fordi f.eks. et loddepunkt hadde løsnet, og at det kan være brannfarlig hvis den står sånn over lengre tid. Kjedelig å ha en skjerm som kan ta fyr hvis den står på for lenge ;)

     

    Pratet med Netshop, og de sendte meg en link til BenQ's returskjema. Håper jeg får erstattet skjermen uten problemer. Man har vel mer enn to års garanti på PC-skjermer? Jeg kjøpte min i begynnelsen av juli 2005.

  2. Vet dette er en gammel tråd, men dette er akkurat samme problem som jeg har med min FP937s+. Det begynte i går, og har blitt værre. Nå begynner den å knitre med en gang den begynner å vise bilde (den knitrer mye mindre når den står på og ikke viser bilde).

     

    Jeg er ikke en ekspert, men det høres ut som et elektrisk problem

     

    Har noen peiling på hva som kan gjøres for å fikse dette?

     

    Hvor lang garanti har man på LCD-monitorer i Norge? Min skjerm er litt over 2 år gammel...

  3. ehhhh.. MTA:VC var morsomt, og det var endatil fylt med bugs og feil... hvis de hadde brukt litt ekstra tid på utviklingen kunne de nok klart å lage en morsom GTA multiplayer modus...

     

    og bare for å opplyse stakkars herr Dan Houser: multiplayer trenger ikke en story! det han sa er neppe grunnen til at de ikke har multiplayer med i spillene sine.. har heller tro på at sony, i sin avtale med rockstar, har gitt beskjed om at de ikke skal levere multiplayer til andre platformer, og derfor leverer de uten multiplayer i det hele tatt... bare min teori det :D kan vel hende de rett og slett bare er late også da... ;)

  4. Ikke så ille den der demoen... Bare synd at det krasjer hele tiden p.g.a. at spillet prøver å gi deg special characters de ikke inkluderte i demoen. De skulle nok brukt noen dager ekstra på å finne bugs, ja

     

    De har forresten gitt ut en liten patch (nyhet på bluesnews.com), men den hjalp ikke meg i det hele tatt. Jaja.

  5. Ang nyhetsartikkelen... DDR-II er ikke dobbelt så rask som DDR. Det er ikke QDR (quad data rade) vi prater om, men en fornyelse av DDR (double data rate) som tillater høyere klokkefrekvenser.

     

    Det hjelper altså ikke bare å plassere likt klokket DDR-II på Radeon kortene. Etter hva jeg har hørt er det også høyere latency på dagens DDR-II ram (kan noen bekrefte det?)

  6. Det er ikke slik at det bare er ATI som har problemer med driverne. Nvidia har også feil på driverne sine. Nyligste tilfellet jeg kommer på er 3DMark 2003 (f.eks. i flyscenen ble mange av effektene borte)

    Vell dette er egenltig ikke en "feil", dette er bevist juks fra Nvidia's side for å presse opp scoren. Så de tabbet nok seg ikke ut, men serlig proffesionell oppførsel var/er det ikke.

     

    Har også hatt mistanke om det, men siden jeg ikke har harde fakta så orker jeg ikke ta imot stormen med flames i tilfelle det skulle være noen die-hard nvidia fans her ;)

     

    Rart hvordan nvidia slipper unna (dårlig aa, dårlig af, 3dmark03), mens ati må ta en storm av klager (quack - som faktisk bare gikk ut over 3 textures i hele spillet.. det var fikset i første driver release etter det var oppdaget)

     

    :)

  7. nei ATi må skjerpe seg på drivere ass.. det her duger ikke ;/ Virker jo som om en veldig stor del av brukerne har driver-problemer.. Hvis de ikke skjerper seg, vet jeg ikke helt..

     

    ATi har vel nok med å finne opp nye og bedre kort om dagen, slik at ikke nvidia klarer å overta markedet, igjen. Synes de bør konsentrere seg mer om gode drivere, slik nvidia gjør. Nvidia har veldig gode drivere, bra kompabilitet og hurtige driveroppdateringer. På denne siden er ikke ATi noe særlig tess.

     

    Hvor får du det fra at ATI har dårlige drivere? Har hatt ATI kort i over 3 år nå, og jeg har ikke hatt mange problemer (og antall problemer har minsket hele tiden).

     

    Det er ikke slik at det bare er ATI som har problemer med driverne. Nvidia har også feil på driverne sine. Nyligste tilfellet jeg kommer på er 3DMark 2003 (f.eks. i flyscenen ble mange av effektene borte)

     

    ATI har helt siden catalyst driverne ble "sluppet" (som oftest) sluppet minst en WHQL sertifisert driver hver eneste måned. Hvis det ikke er hurtige driveroppdateringer så vet ikke jeg.. (ps: microsoft har en egen krasj database, og ifølge den har ati de mest stabile driverne på markedet)

×
×
  • Opprett ny...