Gå til innhold

NCIMEI200

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NCIMEI200

  1. Sånn det gjøres i kjeden jeg jobber i, så vil kunden bli tilbudt en telefon med samme verdi som en ny k750i (dersom det er den telefonen som er levert inn, selvsagt).

    Så om telefonen i dag er verdt 2500 kr, så vil kunden i praksis ha 2500 å handle for, selv om telefonen kostet 1 kr med abo da den ble kjøpt.

    Dersom det er f.eks en T630, som jo har gått ut av produksjon, og kunden får en swap-enhet som er en tilsvarende telefon (i dette tilfellet trolig en K750i eller en K610i), så får kunden en k750i eller penger i banken/telefon til samme pris.

     

    At man skal få velge seg en telefon som koster det samme med abo i dag... vel... det er en elendig løsning som jeg håper ingen godtar. Spesielt med tanke på de latterlige provisjonene som er ute og går nå om dagen.

     

    Krev å få igjen den summen forhandleren tar for K750i uten operatørlås! Du har nemlig betalt VESENTLIG mer enn 600 for telefonen når du tar med abonnementsavgiften du har betalt over ett år!

  2. Tja, er ikke sikker på om det lovlig, men jeg tror ikke at det skal by på noen problemer, da de samme lyktene som du har kjøpt deg kommer med Xenon originalt, de ar samme utseende, foruten en rød farge på lyktehusene.

    Min erfaring er at det er ingen som bryr seg med å sjekke dette med lux på bilen, bare man følger regelen med 2-4-6 lys på fronten og ikke 1-3-5 lys. Altså bare parvis montering av lys.

     

    Xenon er er ment som bare lys på næyrlys, men bi-xenon er både langlys og nærlys. Som oftest er det et "skjold" på pæra som forhindrer lyset i forlate pæra i alle retninger. Men når fjernlæys blir aktivert, så flyttes "skjoldet" slik at pæra lyser alle veier.

    7413062[/snapback]

     

    Sikker på at du ikke får problemer med onkel om du kjører med dette på kveldstid? Trodde det var samme regler som for tåkelys.

  3. Noen som har prøvd både Nokia og SE med radio og har en mening om hvilken som er best?

    7403696[/snapback]

     

    Ikke for å være fjern, men har du WLAN på jobb? I så fall kan du vel kjøpe deg en telefon med WLAN og høre på nettradio.

    Eller bruke 3G, selvsagt :)

     

    Men da blir det dyrt og batteriintensivt...

×
×
  • Opprett ny...