Gå til innhold

SniKaZ

Medlemmer
  • Innlegg

    1 349
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SniKaZ

  1. Jeg har ikke sett kampen, så skal ikke uttale meg om dommeren. Men å slippe inn 5 mål mot Leicester etter å ha brukt så mye penger på verdensstjerner må være jævla flaut. Jeg ler så jeg griner. Nå slipper jeg forhåpentligvis mobbing fra Unitedleiren på jobb i morgen også.

    Er vell mest det at vi har handlet inn offensivt, men ikke defensivt.

    Rojo er delaktig/tabber seg ut i minst 2 av målene.

  2. Hei. Jeg har et problem med en oppgave vi har fått på skolen. Vi har akkurat begynt med haskell så jeg sliter litt med å lage enkle løsninger på ting.

     

    Oppgaven er som følger:

    Lag funksjonen add :: Int -> [int] -> Int, som tar som input et thelall n og liste k med heltall, og returnerer summen av alle tall i: 1 <= i <= n, som er delelig med minst et av tallene fra listen k.

    add n (x:xs) = if n `mod` x == 0 then n + addl(n-1) (x:xs) else addl (n) (x:xs)

    Dette er koden jeg har men som dere ser så vil den alltid ta først elementet i listen. Jeg har også prøvd følgende kode:

    add n (x:xs) = if n `mod` x == 0 then n + addl(n-1) (x:xs) else addl (n) (xs)

    Siden den da vil gå til neste element i listen om det ikke går, men her har jeg problemet at når det da går så vil listen bli mindre. Altså at den ikke tar vare på den opprinelige listen.

     

    Dere trenger ikke å vite løsningen, for alle tips mottas med takk.

     

    Mvh Simen!

  3. Ikke helt slik operator overloading skal brukes (ikke rart mange ikke akkurat er tilfreds med featuren :--D), men.

     

    template< typename T >
    Queue< T >& Queue< T >::operator+=( T v ) {
        this->add( v );
        return *this;
    }
    
    Jeg ser ikke helt hva du mener med sturktur, da. Operator overloading ser ut som hvilken som helst annen funksjon.

     

    edit: og om du implementerer += bør du også vurdere å implementere -=.

     

    Ah, takker så mye :)

    Er klar over at det er en helt vanlig funksjon, men roter så veldig mellom de som skal være bool osv...

    Stod i oppgaven at det bare skulle være += men ser poenget ditt med at -= også burde vært med ja.

  4. Hei. Har et lite problem jeg ikke finner helt ut av.

     

    Vi har en oppgave om å lage en egen Queue klasse i c++.

    Denne køen skal ta imot hvilken som helst data ved bruken av template<class T>

     

    Ene oppgaven her er å overkjøre += oppeartoren til Queue klassen som jeg har lagd sånn at jeg kan skrive queue+="test"; for å legge til denne test stringen i køen. Jeg har allerede en add metode som fungerer, så det å legge til er ikke problemet, men sliter litt med å forstå strukturen på += overkjøreren.

     

    Foreløpig har jeg:

    template<class T>
    Queue<T> Queue<T>::operator+=(T v){
        add(v);
    }
    

    Den add metoden har jeg som sagt laget fra før, men jeg aner ikke hvordan oppbygingen til metoden skal se ut...

     

     

  5. Laste ned språkpakke kanskje? Hadde samme problem på Xbox at jeg fikk ikke norsk versjon, da var det ingenting jeg kunne gjøre. Kundeservice sa at jeg bare måtte venne meg til det.

     

     

    Har et problem etter jeg har patchet spillet nå. I karriere modus så varer kamper sånn maks 2 min til sammen. Det er helt sykt hvor fort ting går, og selv om jeg setter opp lengde av omganger til 15 min er det likevell ferdig på 2 min. Noen flere som har hatt dette problemet?(pc)

  6. Ja men jeg visste jo ikke at det var det oppdraget som var det siste og at det var et valg der?

    Om du hørte på oppdraget så var det ganske selvforklarende hva du skulle og du må derfor enten laste inn tidligere save eller stå for valget ditt.

     

     

    Du fikk jo til og med opp på telefonen "kill michael, kill trevor" osv som valg. Det burde du skjønt!!

    Jeg valgte heldigvis alternativ nr 3. Ikke at jeg spiller Trevor så mye, men ikke drepe han heller selv om han fortjener det :p

     

  7. Noen som har opplevd at med når du har stjelt en bil, så kjører alle andre også den bilen. Ser ikke andre biler på gata... Kjedelig..

     

    http://rsg.ms/18x3z3s

    Har aldri opplevd at det bare har vært bil av samme typen, men det er ofte et flertall av disse bilene fordi Xbox/ps3 ikke er sterk nok til at den kan håndtere så mange forskjellige modeller samtidig, og de må derfor spawne mange like modeller for å få en bra flyt i spillet.

  8. Tar du den turen 1000 ganger sitter man bare igjen med 1mill...

    Blir ikke noe summer av tusenlapper, kunne tenkt meg en måte å tjene millioner på, er dyrt med eiendommer.

     

    Noen som har klart å manipulere aksjemarkedet utenom på oppdrag? Har prøvd forskjellig, men ser ut til å være tilfeldig hva som skjer.

    Har ikke manipulert det, men har tjent enormt mye penger på å overvåke aksjemarkedet.

  9. Er veldig imponert over GTA V. Har hatt kanskje 2-3 ganger hatt problemer med fps dropp. Dette er etter 24 timer så har på ingen måte noe imot det. Uansett bedre enn GTA IV sin dritt fps uansett hva jeg gjorde :p

    Skulle på en måte ønske det hadde enda mere av det GTA SA hadde, men jeg kan ikke si jeg er skuffet.

    Beste spillet jeg har spilt, og det kommer til å være et spill jeg kommer til å spille mye, siden jeg liker å leve meg inn i rollene til hver karakter å leve det livet sivilt.

  10. hvordan vet du hvem konkurrentene er ?

    var noe om VAPID stock, Mission: the bus assassination

    http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV/

    Se litt der. Er mange tips og en oversikt over alle rivalene. Husker ikke helt hvilken post. Kan finne oversikten når jeg kommer hjem.

    Om jeg husler riktig er den bus assassinatiion at du IKKE må innvestere i vapid. Tror ikke de har en rival, men er ikke helt sikker. Jeg innvesterte hvertfall etter oppdraget når aksjene hadde gått til helvette også venta jeg til de gikk opp igjen.

     

     

    Mitt beste tips, finn stabile selskaper, og når de har lac verdi sett i mye penger og vent til det går opp til nesten max verdi. Jeg campet i soverommet til michael der jeg innnvesterte i noe som hadde lav verdi. Sov/savet 4-5 ganger og såg om jeg kunne hente noe. Om de nærmet seg topp verdi solgte jeg de, tjente endel millioner også gjorde det samme med en ny bedrift.

  11. Jeg ble rik på alle mine av å kjøpe aksjer i motstanderene til de Franklin dreper i de assassin oppdragene. Jeg ventet med de helt til jeg var ferdig med storyen så jeg var ganske rik fra før. Hadde vell rundt 300 mill når jeg var ferdig med de oppdragene på både michael, trevor og franklin. Etter det spilte jeg bare Michael. Investerte store summer i selskaper jeg ser er stabile. Tjente veldig raskt penger der og har vell nå i overkant av en mrd på Michael. De andre ligger vell fortsatt på 300.

     

    Jeg følte meg rimelig avhengig av å vente med assassin oppdragene til jeg var ferdig med storyen sånn at jeg hadde en del penger å innvestere :p Nå derimot tjener jeg jo dritt mye av bare 0.1% oppgang om jeg innvesterer alt jeg eier, så nå er ikke økonomien noe problem lengere.

×
×
  • Opprett ny...