Gå til innhold

BMW M3

Medlemmer
  • Innlegg

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BMW M3

  1. Noen her som er så godhjerta at de kan sende meg en eller annen heftig bil? :) Har ikke kommet så langt på single player, og er keen på å ha en jeg kan teste ut litt i freeride... :) Gamertag: Pottit

     

    Tusen takk på forhånd! :D

  2. Om man kjører en såpass ny og dyr bil har man gjerne råd, og går for, fullkasko og da er det ikke noe problem... Har selv en rimelig kjip bil jeg ga 14 000 for som førstegangsbil, og denne rævkjører jeg.. Denne kjøpte jeg fordi jeg ikke hadde råd til noe bedre. Hadde jeg hatt 50 000 å bruke hadde jeg lett brukt alt på en rimelig fin BMW.

  3. Toyota e jo superdriftsikre biler. Motorene går te du skyter dei, og tilogmed då går dei nok litt til. Men som mange andre biler ruster dei. Bli ikkje overrasket om motoren står igjen aleine og putrer på bakken mens bilen e rustet vekk.

     

    Volvo og e biler som går langt og lenge, med unntak av rust her og. Men dyrere i drift, og dei eldre modellene e kjent som meget tørste, spess turbomodellene. Fantastiske biler å skru på.

     

    Gamle opeler og ruster, Ein kompis av meg hadde ein omega som vi bare kallte flekke pga rustflekker og hull stort sett over allt, men motorene e gode og ganske spreke, vertfall dei eg har prøvd..

     

    Egentlig så e rust eit problem i norge...såå. men finn deg ein bil du kan bulke..tru meg, du gjør det;) (sannsynligvis) enten noken bulker i deg eller du bulker i andre...heilt normalt...

     

    Om noen bulker i deg har det vel ikke noe å si hvilken bil du kjører? Dette må uansett føreren av den andre bilen betale. Synes forøvrig det er teit å si at en fersk sjåfør skal kjøpe seg en skraphaug, tross alt noen som SER SEG FOR der dem kjører og rygger...

  4. "Trodde det ikke var mulig og å ta lappen med kun automat med mindre man er utviklingshemmet, jeg...? "

     

    Utviklingshemmet ? Hva f... mener du ?

     

    Da mener jeg personer som faktisk ikke har mulighet til å operere en bil med manuell giring. Dette kan f. eks være personer med lammelse i beina...

  5. Er veldig synd å vrake en bil som kun har gått 82000 km og nettopp byttet bremser....

    Noen av dere som har byttet fjører/dempere på denne type bil før? Tenkte jeg skulle gjøre det selv i så fall... Blir uansett spennende å kjøre den gjennom en EU-kontroll, se hva som er galt. Det eneste jeg har hatt problemer med er dempere... Disse er svært myke, som er et tegn på at de bør byttes ut?

  6. Okay, takker for svar.

     

    Er i en liten knipe nå... EU-kontroll innen utgangen av april. Det jeg vet er gæernt med den er demperne. Jeg vil tro jeg må bytte alle 4 for å få den godkjent. Er dette en dyr affære? Hvor mye vil det koste for dempere/verkstedbesøk? Burde jeg prøve å bli kvitt meg med den før EU-kontroll så jeg slipper dette?

  7. samme som jeg gjør for å "tighte" opp moren din =) eller så skrur du den opp, strammer et par skruer, og skrur den sammen igjen.. :roll:

     

    Vet ikke helt hva du prøver å oppnå med den posten der, men hjelp ser jeg i alle fall ikke på den som...

     

    Erik Braseth: Jepp, skal se på det... Men hvordan kan jeg forbedre dette? Bytte ut ledd og overføring? Eller er det noe vedlikhold jeg kan utføre?

×
×
  • Opprett ny...