Gå til innhold

snilefisken

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av snilefisken

  1. Så.. Nå som GECK er ute og folk har fått fingrene i det, har noen av dere prøvd noe særlig modding til spillet enda?

    Eventuelt, vet noen om noen aktive moddingprosjekter som kan være verdt å følge med på i fremtiden? Kanskje for tidlig å håpe på at det er noen særlige bra der ute enda.

    Jeg ser i hvertfall frem til å prøve ut nye oppdrag, se nye områder og kanskje nye våpenmodeller og liknende.

     

     

    Ser også frem til oppgraderingene slippes, skal så kjøpes straks de kommer ut.

  2. Ok. Nå har jeg spilt dette en stund og har et par spørsmål. Er det andre enn jeg som syntes det er fullstendig latterlig at alle mulige mennesker ute i bushen går fullstendig apeshit og skyter på deg bare du er i området? Jeg har ikke gjort noe for å hisse på meg noen av fraksjonene enda(akkurat ferdig med tutorial) og har vært forsiktig med å drepe sivile osv. Enda er det biler som smeller inn i meg når jeg kjører fra et område til et annet og soldater som peprer meg med bly som om jeg var styggen selv.

     

    Det er mer jobb å overleve fra område til område enn å gjøre de faktiske oppdragene.

    Grafikken og gameplay er ganske kult men blir litt matt over at jeg ofte ender med å løpe rundt i skogen med rakettkasteren fremfor å kjøre pga jeg vet at det hvert minutt kommer en militærbil med kamikazejævler dundrene som bare lengter etter å parkere støtfangeren i bildøra/ryggen min.

  3. Vettu, jeg husker faktisk ikke om jeg gjorde det eller ikke. Skammelig.

    Får bare håpe det går glatt på multiplayer. Husker FOW var definisjonen på lag en stund hvis man spilte på servere med mange kjøretøy og ting som skjedde samtidig.

    BTW, har det kommet en engelskspråklig beta/Demo? Har ikke hatt tid til å herje rundt på nettet på en stund så har ikke fått tittet etter selv.

  4. Har spilt betaen nå noen dager. Må bare si at dette spillet er ufattelig morsomt og omfattende.

     

    For å gi et eksempel: Det var en på laget mitt som brukte en offiser ganske effektivt ved å få han til å klatre opp et tre for å så ta fram kikkerten og vise fram mål som stridsvognene våre øyeblikkelig begynte å bombardere. Utrolig morsomt!

     

    All fysikken og realismen som har gått inn i dette spillet er også voldsomt imponerende. Man blir aldri lei av å se en shell skli harmløst av panseret på stridsvogna mi fordi skuddet hadde en for skrå vinkel. Så rett etterpå skyte samme fiendtlige tanks i siden. Det er også veldig stor frihet i hvor man kan sikte på f.eks en stridsvogn (beltet, motoravdelig, tårnet, hovedkanonen, siden osv). Det er virkelig alle detaljene som jeg ikke har sett før i slike spill (drivstoff, ammunisjon osv).

     

     

    Uff jeg vil virkelig ha det spillet nå. Beskrivelsen din.. Gleder meg til å kaste bort et par timer på dette:)

    Er missions bra gjennomført? Husker på Faces of War, et par av bretta der man kunne knuse hele den tyske hær en etter en bare man gjorde det sneaky. Det var litt teit egentlig, AI var ikke helt super.. Men har stor tro på dette spillet.

  5. Jeg selv syntes det nesten burde være like dystert og mørkt som i eneren, eller en mellomting mellom det og toeren. Det er det som er Diablo. Ikke: La oss plukke fine fargerike blomster, OG så slakte monstre. Blir for teit når det er en etterfølger.

    Så mørkt som det var på videoen det var linket til burde det i vert fall være

     

    Jupp, om ikke annet burde Blizzard legge det inn som en option.

    En annen ting jeg ikke er sikker på om jeg setter pris på med spillet er at det ikke er random områder utendørs lengre slik det var i D2. Det var jo litt av sjarmen og grunnen til at man spilte gjennom flere ganger, at kartene forandret seg. Bajs når man har utforsket et level en gang er det ikke kult å gjøre igjen hvis kister og kule ting er på samme sted hver gang.

  6. Så til dere som har spilt dette på beta, hvis noen har prøvd multiplayer. Hvilke moduser er det snakk om der? Hvordan får man ressurser til å bygge nytt utstyr? Får man en "fabrikk" på kartet der tanksene popper ut eller er det som i FOW der de spawnet ut av løse luften?

    Hvordan er størrelsene på hærene man får totalt på multiplayer? Er det som det var i FOW at man ender opp med.. 3-4 tanks hver maks og kanskje et par infanterilag som støtte?

  7. Og nyheten var at Blizzard har tatt over rettighetene og eier nå siden www.diablo3.com. Jeg kan tenke meg de hadde veldig lyst på det sidenavnet. :) One step closer!

     

     

    Jepp. Leste på forum delen der at Blizzard har skaffet seg franske og tyske diablo3 domener også. Jeg får gåsehud bare av tanken på diablo 3.

    Noen her som spiller Median mod til diablo 2?

×
×
  • Opprett ny...