Gå til innhold

PUCH

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PUCH

  1. Dersom dette skal skje må de nok betale mer til rettighetshaverne. Men på Netflix' egenproduserte innhold, som det jo er ganske mye av etter hvert, burde det være mulig å få det til uten noe annet hinder enn det tekniske (som nok er et lite hinder). Offline-støtte kun på Netflix egenproduserte innhold kunne nok vært en god idé, som ville øke populariteten til disse seriene/filmene.

    • Liker 2
  2. Jeg synes det er veldig useriøst av Sun å bundle slik programvare i java-pakken. Skjønner ikke hva de tenkte på da de gikk inn i den avtalen der.

     

    Dei tenkte nok på $$$£££???, ser eg føre meg.

     

    Utruleg irriterande med slik crapware bundla med programvare. Tenk alle mindre datakyndige som berre vil bruke nettbanken sin, dei har jo inga aning om kva ei verktylinje er, eller kva effekt å installere fem forskjellige slike vil ha på maskinen.

  3. Da må kontoen i utgangspunktet være amerikansk, ikke norsk.

     

    Har VPN, går heilt fint å få den amerikanske versjonen av Netflix med ein norsk konto (dette er også mogleg utan kostnad med Media Hint add-on for Chrome).

     

    Eg ynskjer dog å nytte den norske versjonen, i hovudsak på grunn av undertekstar. Poenget er uansett at "sjå seinare" burde vert gjennomførbart utan problem.

    • Liker 2
  4. Har nyleg blitt Netflix-kunde, og må seie meg overraska over at det ikkje er nokon "sjå seinare"-funksjon tilgjengeleg. Per no må eg starta filmar/TV-seriar eg ynskjer å sjå seinare, sånn at eg kan gå på historikken for å finna dei igjen seinare. Dette er jo ein tungvindt løysing, og ein skulle ikkje tru det er særleg krevjande å ordne ein slik funksjon.

     

    Forstår det sånn at USA allereie har hatt dette lenge, bør komme på plass for oss også snart.

  5. Hei.

     

    Er på leit etter nye fotballsko, til bruk på kunstgras. Nokon som har nokre anbefalingar? Eg har lite peiling på området, i forhold til kva type knottar som er best, og slike ting. Vil helst ikkje betale meir enn 1 000 kr.

     

    Kva nettstadar har dykk gode erfaringar med? Sjølv har eg bestilt frå torshovsport.no før, bra fornøyd med den sida.

  6. Høres ut som at Infinite er mer slik det originale Bioshock burde ha vært. Columbia virker å være en by som faktisk føles ut som en by, hvor mennesker faktisk går rundt og gjør, ja, menneskelige ting. Det var ikke tilfellet med Bioshock. Der sto bare menneskene som zombier og ventet på at du skulle komme gjennom døra og drepe dem. De trengte tydelig vis aldri å spise eller sove, de. Bare sto der. Ventet.

     

    Tingen med Rapture er at byen har gått i dass. Få normale mennesker er igjen, og de du referer til som mennesker, er vel heller splicers. Mennesker som har blitt ødelagt av ADAM, og ikke har noe annet i hodet enn sin neste "fix", ikke ulikt zombier.

    • Liker 3
  7. Kjøpte meg ein D-link DIR-655 ruter for ca. 1,5 år sidan. Litt småproblemer har det vore sidan, men ikkje noko alvorleg eller gjentakande. Heilt til nyleg. For ca. 1 månad sidan starta problemet; nettet byrja å dette ut på min stasjonære PC mens eg surfa på vanleg vis. Sidan den gong har problemet vedvart; kvar gong eg brukar PC-en - anten til streaming av video eller vanleg surfing - dett nettet ut. Etter at nettet dett ut, kan eg kople frå nettverket, og så kople til igjen, og då kjem det som oftast tilbake igjen. Men av og til vil det ikkje kople til igjen, og då må eg ofte restarte ruteren. Slik ser det ut: bilde 1, bilde 2.

     

    Eg har søkt litt rundt på nettet, og fleire DIR-655-brukarar har liknande problem. Ein komplett.no-anmeldelse skildra akkurat det same problemet som meg, og meinte at løysinga var å skru av "DNS-relay" i konfigurasjonssida til ruteren. Det har eg gjort, men det gav ingen endring. Forumpostane eg har funne tyder på at problemet er "for mange tilkoplingar" eller noko lignande (eg har ikkje mykje peiling på nettverk). Eg surfar ofte med mange faner oppe, musikk frå spotify i bakgrunnen og µ-torrent køyrande (som oftast utan aktivitet, av og til litt opplasting, men sjeldan maks opp-hastighet). Det merkelege er at slik aktivitet har eg hatt heile perioden med DIR-655, men først den siste månaden har dette irriterande problemet oppstått.

     

    Problemet ser ikkje ut til å inntreffe på min bærbare PC, på mobil/nettbrett eller på min Xbox 360 når eg speler online, og det kan jo tyde på at "overbelastning" er orsaka (på desse einingane driv eg jo ikkje med like mykje på éin gong, som med min stasjonære).

     

    Ettersom DIR-655 har vore ein svært populær ruter, som mange nordmenn sikkert benyttar seg av framleis, tenkte eg at nokon her på forumet kanskje har litt peiling, og veit om nokre innstillingar/endringar eg kan gjere for å få orden på problemet? Dersom eg ikkje får ordne det, er problemet orsak nok for å returnere produktet (kjøpt frå DustinHome)? I så fall, vil eg få ein ny DIR-655, eller pengar tilbake, så eg kan kjøpe meg ein fungerande ruter?

     

    Edit: Frå konfigurasjonssida til ruteren: Hardware Version: B1 Firmware Version: 2.00

  8. Da har jeg akkurat oppdatert min Note. Fikk gjort det OTA, og fikk gjort det med bare 15% batteri (litt risky, ettersom den lå på 5% når den var ferdig). Oppdateringen gikk tilsynelatende helt fint, tok vel 10 min.

     

    Litt irriterende at alle widgets, snarveier, mapper og lignende på fremsiden forsvant, men det burde jeg kanskje ha regnet med. Anbefaler alle som har litt personalisert fremside å ta en screen shot eller noe før oppdatering.

     

    Spent på hvordan telefonen vil oppføre seg nå. Har hatt den 1 måneds tid, og hatt litt problem med at telefonen har gått varm og brukt store mengder batteri. Hadde lignende problemer med min gamle SII, så min Samsung-fremtid er i fare om dette fortsetter å skje.

  9. Hei.

     

    Canal Digital har nylig lansert en ny 3D-kanal, High TV 3D, og skal i kveld sende 3D på en annen kanal også, CANAL+ Extra 3D/HD (der El Clasico skal vises). Jeg har problemer med å få til 3D på disse kanalene. Får en slags "split screen", med to identiske bilder, delt midt på skjermen (vertikalt). Har en Philips 55PFL7606, med passiv 3D. Mistenker at problemet er min passive 3D. Noen som vet om man må ha aktiv 3D for å kunne se 3D på disse kanalene?

     

    Dekoderen min (kabel-TV).

    TV-en min.

×
×
  • Opprett ny...