Gå til innhold

georgios

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av georgios

  1. Kommet nyheter.

     

     

    Hadde hørt ryktene, men håpet lenge at det ikke skulle være sant:

    There was the first scene in the film for the nubile Mikaela Banes (Megan Fox) and of course she was wearing very little and posed like a grease-monkey hottie on a garage pin-up poster. "Of course we had to get that out of the way," Bay said with mock resignation. There was plenty more of Fox in seductive mode and a romantic rival as well -- at Princeton, a curvy mystery girl pounces on Sam in his dorm-room but there's something a little alien about her. Maybe it's the nasty steel tail that suddenly emerges from under her skirt like a scorpion's stinger.

     

     

    ellers et kult bilde av Sideswipe

     

     

    sideways_pose2_3k_sm.jpg

     

  2. Dette er nok den filmen jeg gleder meg mest til i år. Var inne på bloggen din å så på bilder. Maddammen ristet bare lett på hodet mens hun smila og sa; du blir aldri lei Transformers du. hehe.

     

    Problemet mitt nå er at vi i fjor flytta fra Trondheim til Brønnøysund og her er det ikke skikkelig kino. Så spørs om det ikke blir en bytur for å få sett filmen. Kjører glatt 6 timer for denne.

  3.  

    quote]Rick Alvarez: How did making this film compare to the first? How did the fans reaction to the first film change what you did in the second film?

     

    Michael Bay: The fans are very vocal and we listened. I worked very closely with the writers in order to dive more deeply into the mythology. We really looked for elements that have never been explored and we discovered some story lines that we wanted to elaborate. This is a coming of age story for Sam but we also wanted to delve much deeper into the personalities of the robots. There is much, much more robot interaction in this film. This film has many more personal moments but will also appeal to the hardcore fans as it can be wicked at times.

     

     

    Les mer her

     

     

    Jeg liker at de skal utforske personelighetene mellom robotene.

     

     

     

     

    Har forresten blitt lagt ut klipp hvor vi får se swideswipe, skid, mudflap og jolt i bilmodus.

     

     

    La alt skjult her da noen muligens vil se noe av dette som spoilers, vil ikke ødelegge for noen.

  4. Vet ikke om dette kanskje skulle bli lagt i en iPhonetråd, men er i alle fall et rykte jeg har hørt. Snakket med 05050 men de sa at det bare gikk ann å kjøpe med iTalk abonnementene.

     

    står heller ikke noe om dette på mewe.no

    noen andre som har hørt noe ang dette?

    hadde vært gull da disse abonnementene passer bedre mitt bruk.

  5. Hva heter den effekten som var i Ringens Brorskap? Den som var når de på en måte zoomet på veien når hobbitene stod der og de skjønte de burde komme seg av veien. Jeg tenker når kameraet er mot veien, ikke når det er vendt mot hobbitene.

     

    Vet ikke helt hva effekten heter, men jeg tror jeg vet hvordan de gjør det. De drar kameraet sakte bakover samtidig som de zoomer inn i samme hastighet. Har prøvd å gjenskape det selv med mitt videokamera, men sliter med å få det til skikkelig.

     

    effekten kalles falce perspective, bruker 2-3 forskjellige "versjoner" av det pluss cgi. kan gjøre dette selv med et lite enkelt håndholdt kamera også. gammelt triks som fungerer ved enkelte situasjoner bedre enn cgi.

  6. I The Simpsons nevner de jo Norge i hytt & pine. Feks en gang, da Barney skal plukke opp tanta hans som har kommet hjem fra Norge.

     

    har hørt at produsenten av simpsons er norsk eller noe sånt :whistle: mr. burns er en slags "kopi" av norges rikeste mann eller noe sånt noe også :w00t:

     

    Er noen som har vært med som har norske aner ja, ikke norsk. at burns er basert på en av norges rikeste er sprøyt. har aldri blitt nevnt på komentarsporet på noen av episodene de 10 første sessongene.

     

    Matt Groening har vel en anelse dansk i seg, har også bodd i danmark i en veldig liten periode

  7. men det er ikke så uvanelig, da jeg var i USA å besøkte kompisser som studerer der sa de at en uskreven regel er at man kan kjøre så lenge man ikke drikker mer enn 1 øl i timen! hehe.

     

    så at det drikkes å kjøres på film er ikke så langt i fra virkeligheten, ikke akkurat å statuere et bra eksempel men.

  8. Bra netcom tok til fornuften! Er nok fortsatt litt fort dyrt for meg. Går fint å vente noen måneder for å se utviklingen, mens jeg imellomtiden nyter den "gamle" iphonen med OneCall Faktura :)

     

    Om ikke OneCall kommer med noen gode tilbud for datatrafikk innen den tid, blir det nok MTU på meg om de får bukt med barnesykdommene. Bedre å betale 0 kr for fri nettbruk OG "gratis" telefoni!

     

    MTU har vel kun edge "gratis" om du roamer på tnm og 3G må du vel betale

  9. maksprisen på 20,- er for bruk av internett på mobil. det man bruker connect til er for å bruke mobilen som modem, med makspris 50,-. datamania gir makspris 25,- for modembruk for 20,- i måneden. netcom er veldig rotete på akkurat det der

     

    Føler for å rette litt på deg her Ødegård, maksprisen på 20,- gjelder uansett hvordan du bruker mobilen, om du bruker den som modem, surfer på wap-sider eller surfer på "vanlige" nettsider med mobilen.

    Datamania er en gammel tjeneste som gjør akkurat dette, men du må betale for ha den, altså dyrere å ha tjenesten enn å ikke ha den. (om noen har denne tjenesten, ta kontakt for å slette denne)

     

    ConnectFritid kan brukes som en tilegstjeneste, denne overstyrer makspris på 20,- i døgnet, så dersom du har Fritid som en tjeneste på abo og surfer på dagtid er maksprisen 50,-

  10. Generell GPRS

    Windows XP / Infrarød

    Hvis du vil bruke mobiltelefonen som modem når du skal koble PCen til Internett, må du angi noen oppsett i mobiltelefonen samt i PCen.

    46. Velg Start.

    47. Velg Kontrollpanel.

    48. Velg Telefon- og modemalternativer.

    49. Velg Modemer, merk Standard Modem over IR og velg Egenskaper.

    50. Velg Modem og sjekk at Maksimal porthastighet er 115200 (standard).

    51. Gå tilbake til Kontrollpanel og velg Nettverkstilkobling.

    52. Velg Opprette en ny tilkobling.

    53. Et nytt vindu vises. Klikk på Neste.

    54. Velg Koble til Internett.

     

    55. Velg Konfigurere tilkoblingen manuelt.

    56. Velg Koble til ved hjelp av et modem for ekstern tilkobling.

    57. Velg telefon fra listen (merk av foran telefonen) og velg Neste.

    58. Tast inn navnet på din Internett-leverandør og velg Neste. (for eksempel NetCom)

     

    59. Tast inn telefonnummeret til din Internett-leverandør og velg Neste. Dette er *99# eller *99***[CID]#

    60. NetCom bruker ikke Brukernavn og Passord, så trykk Neste.

    61. Tilkoblingen opprettes. Merk av hvis du vil opprette en snarvei til tilkoblingen på skrivebordet ditt. Velg Fullfør.

     

    62. Windows åpner nå tilkoblingsvinduet automatisk. Velg Ring opp for å koble deg til Internett. Bruk nettleseren for å gå online.

    63. Velg Koble fra for å avbryte tilkoblingen. Heretter kan du nå det nye nettverket fra snarveien på skrivebordet eller fra Kontrollpanel – Nettverkstilkoblinger.

×
×
  • Opprett ny...