Gå til innhold

TimmyTwo

Medlemmer
  • Innlegg

    138
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TimmyTwo

  1. Optikere har selv maskiner som auto-tester synet, og kan utføre gratis tester med disse maskinene. Men resultatet man finner her er alt for grovt til at man lager briller fra denne styrken...

     

    Dette er et fint alternativ for u-land hvor en grov korreksjon av synet kan være bedre enn ingen korreksjon av synet. Men det er ikke noe tilbehør man som privatperson kan kjøpe, som kan erstatte en vanlig undersøkelse hos optiker på noen som helst måte, slik dere delvis fremstiller det her...

    • Liker 1
  2. Hei, har litt krise her nå...

    Sitter og jobber med eksamen min. Skulle sette en del ting jeg hadde skrevet i ett dokument over i et annet som inneholdt også en god del tekst. På merkelig vis la den nye informasjonen seg oppå den gamle, og dokumentet klarte å lagre seg slik. Nå sitter jeg igjen med kun halve oppgaven min og finner ikke tilbake til en eldre versjon.

     

    Er det noen muligheter for å hente en gammel versjon av dokumentet selv om jeg har lagret over det?!

    Har prøvd å søke etter filen, men finner ikke noen eldre versjon

     

    Takknemlig for allll hjelp!

  3. Prøver å delta på en konkuranse på coke.no, hvor man må skrive inn koder man finner i korken osv. for å delta.

    Problemet er at hver gang jeg deltar, så får jeg opp "systemfeil, venligst prøv igjen" og mister en kode dermen...

    Utrolig irriterende!!! Noen som har samme problemet?

  4. "Daglig leder Morten Sandberg sa på pressekonferanse lørdag at han regner med Hovefestivalen har omsatt for rundt 45 millioner kroner, hvorav halvparten er fra billettsalget. Ølsalget, derimot, har ikke gått som forventet"

     

    Får håpe at neste års artister hvertfall kan måle seg med det som har vært i år. For min del synes jeg at festivalen var utrolig bra, og siden dette også er første år den arrangeres, så er det all mulig rom for evetuelle forbedringer til neste år.... Gleder meg :)

×
×
  • Opprett ny...