Gå til innhold

sexyback

Medlemmer
  • Innlegg

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sexyback

  1. Si meg hvem det er som spiller musikk så det dundrer på denne tiden av døgnet slik at jeg kan myrde vedkommende.

     

    Inb4 lørdag. :angry:

     

    Det er da lov å spille høy musikk på denne tiden av døgnet, er vel 23:00 i hverdagene og 24:00 i helgene det skal være stille fra? :mellow:

  2. Virker ganske morsomt, for en tid tilbake spilte jeg faktisk Trackmania på PC, og det var ganske morsomt. Etter å ha sett videoen som ble postet her må jeg innrømme at jeg ble fristet til å teste ut det her på Wii. Synes grafikken så ganske så fin ut også.

  3. Har sett et par filmer i det siste, blant annet "Fame", "Life Is Hot In Cracktown" og "Inglourious Basterds"

     

    Egentlig ganske gode filmer alle sammen, Fame er ikke akkurat min type film men den var faktisk helt okei, mens Life Is Hot In Cracktown var virkelig bra, litt brutal film også. Men Inglorious Basterds er virkelig en klassefilm, hadde hørt mye bra om den, og den leverte virkelig, anbefales på det sterkeste.

  4. Prøvde å koble telefonen til Sony Ericsson Update Service programmet, telefonen hadde den siste oppdateringen men har prøvd å reinnstallere det nå, så skal følge med utover dagen om telefonen skrur seg av igjen. Om den gjør det isåfall leverer jeg den til forhandleren igjen.

     

    Etter så kort tid, får jeg vel bare ny telefon isteden for å sende på reprasjon?

  5. Heisann.

     

    Kjøpt meg Sony Ericsson Xperia X2, men har fått problemer allerede etter å kun hatt den i en dag, altså etter en liten periode så skrur telefonen seg av, og batteriet er full-ladet. Når den skrur seg av, må jeg ta ut batteriet og sette det inn igjen før jeg får skrudd på telefonen igjen.

     

    Hva er problemet her?

  6. Aaah! Håper jeg får pakken med ny telefonen min i posten idag, den ble sendt på torsdag, da burde den vel kansje være her idag? Håper det hvertfall, ganske lei av å bruke denne gamle slitne samsungen som hele tiden må lades opp pga. dårlig batteri.

  7. 44.jpg

     

    * New Super Mario Bros Wii

    * Gavekort på Vinmonpolet

    * En Serietegners Dagbok av Martin Kellermann

    * Freddy Dos Santos - Mitt Liv Som En Ganske God Fotballspiller

    * Fotballvikinger i England.

    * Tussi bamse

    * Klokke

    * Kalender

    * Kort-mappe

     

    + Litt annet forskjellig, blant annet ny dobbelt dyne.

×
×
  • Opprett ny...