Gå til innhold

Tloomis

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tloomis

  1. Jeg har Canon EOS 400D og ønsker å tilbakeføre bilder fra pc til CF kortet i kameraet. Er dette mulig uten kortleser, som jeg ikke har ?

     

    Er det ikke utgang til pc på selve kameraet? I såfall fulgte det med en sånn kabel med en usb på som du setter inn i pc-en og den andre delen setter du inni i kameraet.

    Jo jeg bruker USB kablen ved overføring fra kamera til pc, men problemet er hvordan jeg kan overføre bildene fra pc til kameraets minnebrikke, dette finner jeg ikke ut av

  2. De norske som googler litt heretter når det gjelder Broadway photo får ihvertfall muligens en liten advarsel om hvor de ikke bør kjøpe.

    Tror jeg må revurdere kjøp hos Broadway og heller kanskje velge B&H eller Andorama. Det jeg har handlet der tidligere har stort sett vært småtteri ikke så store investeringer som Canon EOS 5D. Takker for fornuftige innspill

  3. ..

    Prisene i Norge må da være helt meningsløse høye.

    Det er synd, men det er ikke ofte jeg handler fotoutstyr i Norge.

    ..

     

    Det eneste som må være meningsløs er alle folka som helt ut av sammenhengen raver om at kamerautstyr (og all elektronikk selvsagt) er så absurd dyrt i Norge- og at prisene i USA burde være gjeldende for oss på berget også.

     

    Inntektsnivå, svingninger i valutaverdier og ulikheter i markedene har selvsagt INGENTING med saken å gjøre.

     

    Hva er det neste, at mat i Norge er så vanvittig dyrt? at vi skal smugle det via nettbutikk fra utlandet?

     

    Det opp til enhver hvor man vil velge å kjøpe sitt til det daglige bruk - svenskehandel f.eks, uten at jeg er så delaktig i det, men jeg gidder ikke å betale mer enn jeg må når jeg har mulighet til å spare noen kr de få gangene jeg handler på en klok og fornuftig måte når mulighetene byr seg. Har forøvrig lite fotoutstyr, men gleder meg over det jeg har !

  4. Jeg skal til New York om et par dager og skal kjøpe Canon 5D (hus). Jeg har fått ett tilbud på $ 1500 som tilsvarer ca kr 8000,- Dvs at det er differanse på ca kr 10.000,- i forhold til prisen i Norge, og da kan jeg faktisk kjøpe to til prisen av ett i Norge (det er mulig jeg hadde fått rabatt på to her).

    Prisene i Norge må da være helt meningsløse høye.

    Det er synd, men det er ikke ofte jeg handler fotoutstyr i Norge.

  5. Tamrac har en bra med stativfeste - Netshop selger den til 695,- men har den ikke på lager for øyeblikket.

     

    mvh

    Reidar

    7869475[/snapback]

     

    Jeg har brukt Tamrac Adventure 75 siden jul og er veldig godt fornøyd. Den tåler regn og er funksjonell i forhold til plassering av utstyr, alt blir oversiktlig.

    Jeg har et relativt stort stativ (Velbon CX 586) som ikke er helt lett å feste til sekken, men et par ekstra reimer er alt mulig.

×
×
  • Opprett ny...