Gå til innhold

Hatemaker

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hatemaker

  1. Har litt tvil på min andre konto, trur neppe de lar meg få invite på en fersk konto med bare SC1 inni seg xD

     

    Dette funka for meg.

     

    ----

     

    04/14/2010 05:06:16 PM PDT

     

    In the near future, we will be doing a full reset of the beta database. This reset will wipe the following information for all players:

     

    Character and identifier

    Friends list

    Profile

    League placement

    Ladder rank

     

    Due to the amount of people currently participating in the beta, this database reset will allow us to monitor and test conditions similar to a game release (albeit smaller). We want to thank everyone for their patience and continued help and support in testing StarCraft II.

     

    Kanskje samtidig som de skal legge med noen 3v3 og 4v4 maps? er folk heldige sender de masse nye invites samtidig. =)

     

    kommer nok til å endre navn når reseten kommer, men akkurat nå er jeg: hatemaker.hatemaker

    er bare på i helgene da... >_>

  2. Har en følelse av at det hjalp å ha mac, fikk invite nesten rett etter jeg registrerte meg. xD

     

    Har egentlig nesten aldri spilt SC eller strategi spill generelt, så jeg har bare så vidt starta i practice league da.. =P

     

    Har spilt litt mot easy boter ved hjelp av en mod, for å øve meg litt også.. botene som er i betaen er litt for lette til å få øvd noe særlig.. ^^"

  3. Synes nå det er for tidlig å kalle det arkadebilkjøring og arkadepoliti. Ville nå i hvert fall venta til en demo eller flere gameplay videoer. Politiet i Mafia 1 var egentlig ganske bra, men hadde ikke gjort noe om man kunne kjøre litt over fartsgrensa uten at de jakta på deg til enden av jorda.

     

    Det er mange som jobber med det, og det ser da ut til at de prøver seriøst, så jeg vil tro at de klarer å finne en god løsning når det gjelder politiet.

     

    Blir det bare biler i Mafia 2, det kan bli litt kjedelig da.

    Selv om det gadde vært kult med motorsykkler osv, så blir det nok ikke kjedelig. I hvert fall ikke hvis det er som i Mafia 1, nye og bedre biler kom jo ut hele tiden mens du gikk videre i historien. En av de kule tingene med spillet, synes nå jeg. ^^

  4. Avatarene på diskusjon.no holdt lenge for mer eller mindre alle, så jeg ser ikke helt hvorfor man skal ha 120 osv.

     

    Nå er ikke dette diskusjon.no, så med nytt forum er det jo lov å prøve seg. :rolleyes:

    Jeg synes større avatarer gjør forumet litt mindre anonymt, og som Bone sa så fint i første post: både mer spennende og koslig. ^^

     

    Avatarer i Høyde og bredde format har jeg sett brukt på et par forum med veldig godt resultat, men da burde nok de fleste ha lik størrelse så det ikke blir så mye forskjellig, særlig hvis man har bredde format..

     

    Selv om jeg hadde likt avatarer på 120x120, 120x100 eller 100x120. Så skjønner jeg at ikke alle av oss er like glade i store avatarer.

     

    Så jeg kan vel også gi min stemme på 100x100. Da vil de av oss som liker å holde på med sånt få noen ektra pixler, uten at det vil gå for mye utover de som helst vil ha så små som mulig. :p

  5. Personlig har jeg trent 6 år med kampsport. Det ble vel kalt karate på stevner osv. men vi lærte endel teknikker fra andre stilarter på trenningene.

     

    Nå har jeg hatt en 3 års pause, ettersom jeg flyttet og ikke orket å begynne på nytt..

     

    Men jeg har endlig klart å starte opp igjen. Denne gangen valgte jeg Krav Maga som virker som et mye, mye mer interssant selvforsvarssystem. Ettersom jeg er mye mer interessert i kampsport som trening og selvforsvar, tror jeg Krav Maga var et godt valg for meg. Ettersom det ikke ser ut til å fokusere så mye på stevner og mesterskap som mange andre kampsporter.

  6. Jeg skjønner ikke helt klagingen på fargepaletten? Den ser jo grei ut. Kanskje jeg ikke er så trangsynt som alle andre?

     

    Alle fargene gjør at det mister litt av stemningen. Så personlig hadde jeg ønsket litt mørkere farger.

     

    Men Blizzard har mange flinke folk og hvis de mener at alle fargene gir morsomere monsterslakt, så stoler jeg på dem. :)

  7. For å legge til litt i debatten om avatar størrelsen. Så er jeg enig i at 150x150 kanskje er litt for stort.

     

    Men jeg er for at størrelsen blir øket litt, 120x120 eller til og med 100x100 ville hjelpe ganske mye. 120x120 er egentlig ikke spesielt stort. Jeg er helt klart en litt mer grafisk enn tekst type person, så det er kanskje derfor jeg har lyst til å ha noen ektra pixler å boltre meg på. Men jeg mener fortsatt at det er lettere å husk hva folk mener og hvem folk er når jeg ser avataren. Og akkurat nå synes jeg at størrelsen begrenser en smule for mye, når det gjelder hva vi kan bruke i avataren. Du vil nesten få problemer hvis du prøver å dytte inn noe annet enn et nærbilde av en person eller noe abstrakt. ^_^

     

    Når det gjelder filstørrelsen skal man ikke trenge å øke den noe spesielt. Det skal egentlig gå helt fint å få god kvalitet på til og med 150x150 med bare 50kB. Mitt profil bilde er på under 8kB.. Photoshop -> save for Web -> jpg med kvalitet 70 burde gi godt resultat uten at filstørrelsen blir for stor. :)

  8. Nå har ikke jeg hatt et eneste problem med min Mac Pro så vet ikke hvordan servicen er, har hørt både bra og dårlig. Men sånn er det vel med alt og alle. En mac er jo fortsatt en pc så du kan jo altids være uheldig med noe.

     

    Kommer denne nye iMac'en til å være noe helt nytt da, eller? Eller blir det bare en liten oppdatering?

     

    Det er fortsatt bare rykter så vi vet ikke hvor stor eller når oppdateringen vil være. Men det er nok sansynlig at den vil komme snart. Så jeg ville nok ha ventet på den.

     

    Jeg spiller ikke mye, og er det noe, er det ikke noe som krever så vanvittig mye av maskinen

     

    Det kan hende du må innstallere Windows hvis du skal spille, ettersom de fleste spill ikke støtter Mac OS X. Heldigvis er det veldig lett: Innstaller bootcamp (som følger med), så sett inn en windows cd og innstaller, driverne følger også med. Lettere å innstallere windows på en mac enn en vanlig windows maskin. =)

     

    Jeg bruker bootcamp og det funker strålende.

  9. Hvis du velger å kjøpe Mac ville jeg kjøpt igjennom Studenttorget ettersom de gir mellom 7 og 10% avslag på endel apple produkter, ellers er det også gratis frakt fra apple store.

     

    Det er en smule dyrere men en bærbar kan du ta med deg på skolen osv, så sånn sett er det lettere med bærbar, men du får vel oftest mest for pengene med en stasjonær. Hvis du kjøper en bærbar mac, kjøp i hvert fall den ny versjonen som er i aluminium.

     

    Jeg mener også OSX er et bedre oprativsystem, så lenge du ikke spiller mye. Hvis du aldri har brukt en mac kan det hende det er lurt om du får litt hjelp i starten fra noen som har prøvd det før, ettersom det er noen ting som er litt anderledes en windows. Når jeg byttet til mac for et år siden tok det sikkert 2 uker før det gikk like glatt i OSX som i Windows, men nå i etter tid føler jeg at det var verdt det.

     

    edit: hvis du skal kjøpe iMac ville jeg kanskje ha ventet en stund til. Ettersom det går noen rykter om en ny iMac i Januar, og MacRumours sier "Don't buy - Updates soon".

  10. spilte gjennom på den laveste vansklighetsgraden, og det var egentlig ganske kult. :!:

     

    Er artig med litt sånne skyt alt du ser spill inniblandt alt det andre, og nå er det en stund siden jeg har spilt noe som dette. xD

     

    PC-en min kjørte det helt greit, hadde ingen store problemer med lagg, selv om PC-en min begynner å bli litt eldre, ligger under det meste av minimumskravene. :)

  11. Prøver å bli bedre på å tegne, så her er en kjapp ting jeg lagde. fra Bleach faktisk..

     

    Tegnet først på papir. Ved å se på et bilde jeg hadde på skjermen, Så nærme som mulig uten å bruke matpapir trikse. xD

     

    Så fiksa jeg en rask skisse i Alias Skecthbook (med wacom.. :cool: )

     

    Skulle ha fått gått over i Photoshop med farger, fiksa linjene etc. men har ikke giddi å gjøre det enda :p Tror ikke jeg skal gjøre det enda uansett, jeg er flinkere på det. Akkurat nå er det tegning som jeg skal bli bedre på :)

    post-115212-1178478912_thumb.png

  12. Genialt spill. :thumbup:

     

    Spilte litt forrige helg, hadde ikke spilt på mange måneder. Men jeg eide fortsatt like mye med k98 (tysker rifla), hvem trenger sniper sikte når man har den rifla. xD

     

    Jeg synes at DoD_ava (avalanch eller noe husker ikke xD) er det beste brettet, Donner kommer nok på andreplass. :D

     

    Elsker å hoppe fram (eller sikte mellom takrenda og veggen xD) med rifla mi, og ta mg og sniper folk som tror de er usynlige. :cool:

×
×
  • Opprett ny...