Gå til innhold

eiki2

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eiki2

  1. Nå har jo lefdal tatt med ekstra nunchuck og wii remote med i bundle pakken da, noe som tilsvarer:

    2xNunchuck=600

    2xWiiremote=1000

    Zelda=600

    =2200

     

    Da koster Wiien 1800!

    7681688[/snapback]

     

    men det er vel ingen som selger wii uten nunchuck og wiiremote? Spaceworld tar 2500 for wiien med nunchuck og wiiremote så pakken til lefdal er jo ikke noe spesielt billig?

    1xwii med nunchuck og wiiremote = 2500

    1xNunchuck=250

    1xWiiremote=420

    Zelda=550

    =3720

  2. Selger Elkjøp kun den bundle-saken nå, eller kan man fremdeles kjøpe en helt ordinær Wii-pakke (som jeg hadde planlagt)?

    7677063[/snapback]

    Jeg tror, uten at jeg kan si det sikkert, at denne pakken kun var noe nettbutikken hadde, og at når de vanlige butikkene får inn så kan du selvfølgelig kjøpe maskinen separat.

    7679093[/snapback]

     

    I går formiddag solgte elkjop.no wii separat + de solgte wii bundlet med zelda. lefdal.com hadde kun wii med zelda. elkjop.no gikk veldig fort tomt for wii uten zelda da...

  3. Det var akkurat sånn Knutsi sier, iallefall på El-Kjøp.  Så jeg bestillte fra Lefdal idag, bestillte først uten å registrere og så fikk jeg bekreftelse via mail.  Etterpå måtte jeg registrere meg (hvorfor skjedde ikke dette når jeg kjøpte??) for å sjekke ordrestatus, men der stod det ingenting!

     

    Så nå ble jeg skeptisk om det var noe feil ved min bestilling!  Jeg sendte mail til kundeservice og de sa at det ikke kommer opp det mindre mann er registrert når man bestiller varen.  Bestillingen min er helt fin derimot.  Likevel, burde ikke slikt bli synkronisert fra deres database til kontoen min siden den bruker nøyaktig samme mail? *whine* Men håper mange her fikk seg wii idag!  Så gjenstår det bare å bytte Wii codes... snart håper jeg! :D

    7674772[/snapback]

     

     

    Oppleve akkurat det samme, kontaktet lefdal, men de kunne ikke gjøre noe. Tåpelig system! Men, men... fikk beskjed om varen muligens ble sendt til meg imorgen den 09.01 og jeg kunne få tilsendt pakkenr da.... Vi får vente å se. Tror det ikke før jeg får se det.

×
×
  • Opprett ny...