Gå til innhold

ArneHB

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ArneHB

  1. Det hadde vært interessant å sammenlignet det opp mot åpent headsett kombo med Mayflower Arc. Jeg kjører det og det gir fantastisk sound stage, man hører veldig godt mellomtonene i den rangen fotstegene er i for å kunne lokalisere disse lettere. En ting at headsettet er surround men spill må også ha god støtte for dette

  2. Jeg tok en runde og bestilte Finalmouse Ultralight 2, Glorious Model O, Cooler Master MM710, Xtrfy M4 og G Wolves Skoll.

    Her er min rangering etter de som passet meg best:

    1. Cooler Master MM710 - Denne musen passet meg best. Meget lett, bra scrollwheel og knapper (knappene mangler litt sidestabilitet men har ingen praktisk betydning). Den har nesten samme mål som Finalmouse, men den er litt bredere og høyere bak som gjør at den passer for de med medium til større hender.
    2. Finalmouse Ultralight 2 - Meget lett og god mus. Den har ikke fult så godt scrollwheel men ellers er resten bra. For meg ble den avgjørende faktor mellom denne og Cooler Master er størrelsen hendene mine, om du har små  hender så er det Ultralight 2.
    3. Xtrfy M4 - En god mus om du liker en litt større mus og har type palm grip. Vekten er noe høyere enn de letteste. (Bror min synes denne var best så han tok denne)
    4. Glorious Model O - Passformen her ble feil for min del. Jeg fant ingen plass å legge lillefingeren, den gled av og ble slepende langs mousepadden.
    5. G Wolves Skoll - Lett og god mus, men den ble alt for stor og klumpete for meg. Men om du ønsker at hele håndflaten har kontakt med musen og du har medium - stor hånd så er dette musen for deg.

    Jeg anbefaler at man gjør som meg og bestiller opp noen og tester hva som passer de best, så returnere de du ikke likte.

    Jeg ser at flere proffe spiller med 500 pollingrate i stedet for 1000 fordi de mener at 1000 føles for "nervøs" og den er ikke heller så stabil som Mumriken poengterer. Siden man ikke kan stille det på FM så har de nok satt 500 pollingrate som en bevist avgjørelse. Jeg har satt min pollingrate fra 1000 til 500 på MM710, dog jeg på mitt nivå (som er midt på treet) så er det nok bare ren innbilling men jeg føler at musa går litt mer smooth.

    • Liker 1
  3. Du kan vel kanskje få ein børsemaker til å setta på feks weaver fester. Weaver er noko billigare. Ellers så kan du sjå om du finner noko uoffisielle baser og montasje til Sauer på feks ebay. Bare vær obs på om det er dårleg kvalitet i det uoffisielle du handlar så kan treffpunkte endre seg når du skyt. Eg ville høyrd med ein børsemakar

  4. Takk for svar og nyttig input! Jeg oppdaget etter jeg postet at første linken var test til en linse og ikke kamera (Følte meg litt newbie :)). Jeg skal ta å sjekke litt pris men det er et poeng med garantien man får i Norge så kommer nok til å handle det her i landet. Jeg blir nok å lande på Olympus kameraet, det virker som et solid kjøp. Så er det bare å børste støv av de gamle foto ferdighetene mine jeg lærte for 10 år siden på Media og Kommunikasjon vgs ;)

  5. Pga praktiske hensyn så ønsker jeg kompakt systemkamera fremfor vanlig systemkamera/speilrefleks. Jeg ønsker at man skal kunne ha mye av de samme mulighetene som med speilrefleks med å bytte linser osv. Jeg ønsker et kamera som gir mest "bang for the buck" og selve prisen så tenker jeg rundt en 3-5 000 men om man får et veldig mye bedre kamera om man går opp til maks 10 000 så kan det også være aktuelt.

     

    Jeg falt litt for dette kameraet:

    Olympus M.Zuiko 25mm f1.8 (Hvor selger de dette kameraet?). Det har fått skryt for sin bildekvalitet, liker "retro" looken og mange av andre kompakt systemkameraene har kun stor digital skjem mens denne har begge deler.

     

    Et annet alternativ som blir litt det samme som den over:

    Olympus OM-D E-M10

     

    Jeg har også sett på:

    Samsung NX300

     

    Jeg skal på tur til Japan i sommer og ønsker et godt kamera til dette. Om jeg går for et japansk merke som feks Olympus, bør jeg vente med å handle dette til jeg er i Japan? Eller er det like billigt i Norge?

  6. Må si jeg er veldig fornøyd som Samsung Galaxy S3 eier. Skjermen synes jeg er veldig god med gode farger og sortnivå. Telefonen er veldig rask og de har lagt inn en del kjekke små "features" ved å bevege telefonen i bestemte mønster så kan du feks zoome i bilde, mute lyden eller ringe den du sender melding med. S Voice er også ganske kjekk men den har problem med å oppfatte deg jeg sier.

     

    Det er noen småting med softwaren som jeg synes de kunne gjort bedre for å fått et mer helhetlig inntrykk.

     

    Om man bruker standard vær- og klokkewidgeten som følger med og trykker på klokken kommer man rett inn på vær appen i stede for å kunne stille alarmen, nedtelling eller stoppeklokke. (HTC mener jeg du kommer rett inn for å stille alarm, tidtaker og stoppeklokke, men om du trykker på værdelen av widgeten så kommer du til vær appen)

     

    Når man skal stille alarmen så har man pluss og minus ikon for å stille alarmen, man kan også trykke på tallene for å skrive tiden inn med tall-tastatur. Nedtellingen har en annen stil og man kan kun stille den ved hjelp av tall-tastatur.

     

    Jeg synes småting som dette ødlegger for helhetsfølelsen av ROMen/softwaren på telefonen. Jeg synes også "Rullehjul" for å stille tiden som standard Android og HTC har er en bedre løsning, der kan man også trykke på tallene om man ønsker å stille tiden med tall-tastatur.

  7. Eg ønsker å streame den lyden som blir spilt av PCen som kommer ut på høytalerutgangen på PCen. Har noen erfaring med det her?

     

    Grunnen til at jeg ønsker dette er at jeg har 3 pcer på forskjellige plasser og jeg ønsker å koble de opp mot en PC og spille av det den PCen spiller.

  8. Hvilken sammenheng er dette? Du kan "maskere" mac adressen din ved å gjøre endringer i registry om du ikke ønsker at den skal bli vist siden en mac adresse er unik pr nettverkenhet. Stort sett vil du bare gjøre det om du gjør snuskete business.

     

    Jeg vil tro du kan skrive samme adresse som Mac adressen din er etter "mask"

  9. Jeg er på jakt etter en løsning som vil gi meg best mulig ping og hastighet, når nettverkskabel ikke er mulig.

     

    Vil Powerline/Homeplug være den beste løsningen?

     

    Har noen erfaring med Powerline/Homeplug og kan gi noen anbefallinger av produkt og/eller dele sin erfaringer?

     

    (For de som ønsker å lese om situasjonen)

    Jeg leier i 2. etasje av et hus. Husverten bor i første og internett er inkludert i leien, men der er så klart trådløst og den trådløse ruteren står i 1. etasje. Det er dessverre ikke mulig å få lagt opp kabel.

     

    Jeg spiller mye over nettet, for tiden mest FPS og jeg er avhengig av god ping og stabil nettlinje. Trådløs gir dårlig ping og er ofte ustabilt. Jeg har vurdert å handle et dyrere trådløs nettverkskort med flere antenner for å se om det hjelper, men jeg er skeptisk om det vil fungere bedre enn Powerline/Homeplug.

     

    Det er et felles sikringsskap for både 1. og 2. etasje, men vil har forskjellige kurser. Jeg vet man kan få opp til 300mbs teoretiske hastigheter med noen Powerline/Homeplug, men ut ifra det jeg har lest kan man glemme å få de hastighetene, nesten så man kan dele de tallene med 10.

  10. BF3 driver å kræsjer både under spillet og loading. 9/10 ganger eg prøver å starte Campaignen så får eg svart skjerm når spillet starter loading screenen (etter å ha vært i menyen). Ofte kan eg høre bakgrunnsmusikken som blir spilt i under loading screenen og ser at den bruker CPU men fortsatt svart skjerm (musikken og cpu bruken stopper etter litt), andre ganger så er det ingen bakgrunnsmusikk og CPU bruk.

     

    Om eg er riktig heldig så kommer eg inn i spillet. Somregel etter en liten stund så får eg en "freeze" der spillet kræsjer. Eg har lagt merke til at dette ofte kan skje på samme plassene så kan være noe han har problem med å last? For å få avslutte spillet må eg starte task manager fordi skjermen er helt svart og eg får ikkje sett feilmeldinga under. Når eg starter task manager så ser eg feilmelding at BF3 har slutta å virke, og eg kan trykke close program for å avslutte det.

     

    Multiplayer fungerer faktisk mye bedre. Som oftest kommer eg inn der og får spilt men det kan også kræsje etter litt og kræsje når runden er over og nytt kart lastest. Om det er innbilling eller ikkje så virkar det som eg har større sjanse å få lasta Campaignen etter å ha spilt multiplayeren, kan være det er ting som er lasta inn i minnet som gjer det?

     

    Eg stakk inn i Windows logs for å sjå om den kunne gje meg noko svar på kva som skjer. Her er ein kopi av den:

     

    - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
    - <System>
     <Provider Name="Application Error" /> 
     <EventID Qualifiers="0">1000</EventID> 
     <Level>2</Level> 
     <Task>100</Task> 
     <Keywords>0x80000000000000</Keywords> 
     <TimeCreated SystemTime="2011-10-27T21:26:35.000000000Z" /> 
     <EventRecordID>22772</EventRecordID> 
     <Channel>Application</Channel> 
     <Computer>xxxx-PC</Computer> 
     <Security /> 
     </System>
    - <EventData>
     <Data>bf3.exe</Data> 
     <Data>1.0.0.0</Data> 
     <Data>4e9d3315</Data> 
     <Data>atkdx11disp.dll</Data> 
     <Data>7.14.10.305</Data> 
     <Data>4bc6f989</Data> 
     <Data>c0000005</Data> 
     <Data>00013b45</Data> 
     <Data>1e00</Data> 
     <Data>01cc94eebf88dc6a</Data> 
     <Data>C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3\bf3.exe</Data> 
     <Data>C:\Windows\system32\atkdx11disp.dll</Data> 
     <Data>5841398b-00e2-11e1-9cbc-0010a7132b12</Data> 
     </EventData>
     </Event> 

     

    Eg har siste Nvidia driverane (285.62) (Hadde tidligere versjon, det kræsjet også)

    Geforce 580 gtx

    Intel i7 930

    Win 7 64 bit

    6 gb ram

     

    Nokon som har peiling på kva som kan være galt eller kva eg kan prøve for å få fiksa det?

  11.  

    Victrix Legion er et nordisk guild, på serveren Aquilonia. Vi rekrutterer nordmenn, svensker og dansker, så vi kan bruke morsmålet våres.

     

    Guildnavn: Victrix Legion

    Server: Aquilonia

    Spillestil: PvE/PvP/Raid/Siege/RP («light»)

    Webside: http://www.victrixlegion.net/

    Forum: http://forum.victrixlegion.net/

    VOIP: Ventrilo

    Guild city: Ferdig T3 by

    Battlekeep: T3 Battle keep

    Renown level: 9

     

    Victrix Legion ble opprettet 17. mai 2008, som samme dagen spillet ble gitt ut som «prelaunch». Vi har vært et seriøst og stabilt guild siden da, og har planer om å fortsette lenge. Vi har et fokus på end content i spillet, dvs raide, gjøre Shrines of Bori, og sieging, men vi driver også PvE instanser, PvP minigames, «crafting» og mye mer.

     

    Vi har et veldig godt og trivelig guild miljø, hvor du vil føle deg velkommen. Du vil lett kunne finne spillere å spille med, og bli venner med. De fleste spillestiler passer inn i guilden våres, fra den barskeste PvPer, til crafter som samler for det meste bare resurser. Vi fyller hverandre ut, og gjør at vi sammen blir en veldig sterk guild, som har bred kompetanse.

     

    Som guild så behandler vi medlemmene våres rettferdig. Konflikter blir tatt tak i, og det blir funnet løsninger med mål at alle skal bli mest fonøyd. Vi har hovedsakelig bare PvP regler, og en «Code of Conduct» som vi forventer at medlemmer følger. PvP reglene våres sier hovedsakelig at du ikke kan angripe noen med mindre dem angriper deg først, eller at de er på KoS listen våres. Vi starter å få en lang KoS liste, så å finne folk å sloss mot er ikke et problem. Vi er imot «griefing», og ødelegge spilleopplevelsen for andre spillere, og de som havner på KoS listen våres er ofte sånne guilds.

     

    Aquilonia er en RP-PvP server, dvs i praksis en PvP server med mer voksne holdninger. RP betyr rollespilling, og det er mye av det på serveren, og noe i guilden. Det er ikke et krav at du må rollespille på Aquilonia eller i guilden. Vi oppmuntrer medlemmer til å rollespille, og vi hjelper gjerne folk som har lyst til å prøve. Aquilonia blir en mellomting mellom «Fury» og «Crom», du må regne med at du må kikke over skulderen din, som gjør det mer spennende enn «Crom», men du slipper den endeløse gankingen på «Fury».

     

    Crafting er en stor del av AoC, og det beste utstyre før epic er utstyr du crafter. Vi har mange craftere i guilden, og et godt miljø for craftere. Du vil få hjelpe crafter utstyr du trenger, der du bare må betale for resurser som blir brukt (med mindre du finner disse selv). Du vil også få hjelp å starte med crafting, og få tips og triks å bruke.

     

    PvP er en stor del av guilden. Vi er aktive i minigames, sieges og Shrines of Bori. Vi har et T3 Battle Keep som gir oss veldig gode fordeler i PvP. Vi hjelper folk å utvikle seg i PvP, og det vil være nok av utfordringer.

     

    Vi gjør ofte PvE instanser og raider, det er ofte ikke problem å få med folk fra guilden for å gjøre PvE instanser heller. Vi er med i en raid allianse nå, men vi kommer til å kjøre egne raids når vi får nok spillere.

     

    Generelt så oppfordrer vi guild medlemmer til å bli bedre til å spille, både PvE og PvP. Spilleopplevelsen er også viktig, og vi har fokus på den.

     

    Krav til å bli med i guilden:

    - Ta en aktiv del i guilden, og miljøet (som å bruke forum og ventrilo)

    - Godta og følge de reglene og «Code of Conduct» vi har

    - Oppføre deg voksent ovenfor guildet og andre spillere.

    - Være en «casual» eller aktiv spiller.

     

    Det er

    - ingen krav til klasse eller level

    - ingen regler på å ha «alts» i andre guilds

    - ingen regler på hvor mange «alts» du kan ha i guilden våres

     

    Guild hierarki

    Victrix Legion har 4 ranger

    Primus Pilus (Guild leder)

    Centurion (Offiserer)

    Legionnaire (Legionær, ordinær medlem)

    Auxilia (Rekrutt i prøveperiode)

     

    Nye medlemmer vil starte som Auxilia, men bli forfremmet til Legionnaire etter en tid.

     

    Hvordan blir jeg medlem:

    Søk medlemskap her:

    http://www.victrixlegion.net/forum/viewforum.php?f=135

     

    I spillet kan du snakke med:

    Jorg/Beinbakker

    Sheba/Munda/Parvana

    Ingjarl

    Heros/Althena

    Om du ønsker mer informasjon.

     

    http://www.victrixlegion.net/

  12.  

    Victrix Legion er et skandinavisk guild, på serveren Aquilonia. Vi rekrutterer nordmenn, svensker og dansker, så vi kan bruke morsmålet våres.

     

    Guildnavn: Victrix Legion

    Server: Aquilonia

    Spillestil: PvE/PvP/Raid/Siege/RP («light»)

    Webside: http://www.victrixlegion.net/

    Forum: http://forum.victrixlegion.net/

    VOIP: Ventrilo

    Guild city: Ferdig T3 by

    Battlekeep: T3 Battle keep

    Renown level: 9

     

    Victrix Legion ble opprettet 17. mai 2008, som samme dagen spillet ble gitt ut som «prelaunch». Vi har vært et seriøst og stabilt guild siden da, og har planer om å fortsette lenge. Vi har et fokus på end content i spillet, dvs raide, gjøre Shrines of Bori, og sieging, men vi driver også PvE instanser, PvP minigames, «crafting» og mye mer.

     

    Vi har et veldig godt og trivelig guild miljø, hvor du vil føle deg velkommen. Du vil lett kunne finne spillere å spille med, og bli venner med. De fleste spillestiler passer inn i guilden våres, fra den barskeste PvPer, til crafter som samler for det meste bare resurser. Vi fyller hverandre ut, og gjør at vi sammen blir en veldig sterk guild, som har bred kompetanse.

     

    Som guild så behandler vi medlemmene våres rettferdig. Konflikter blir tatt tak i, og det blir funnet løsninger med mål at alle skal bli mest fonøyd. Vi har hovedsakelig bare PvP regler, og en «Code of Conduct» som vi forventer at medlemmer følger. PvP reglene våres sier hovedsakelig at du ikke kan angripe noen med mindre dem angriper deg først, eller at de er på KoS listen våres. Vi starter å få en lang KoS liste, så å finne folk å sloss mot er ikke et problem. Vi er imot «griefing», og ødelegge spilleopplevelsen for andre spillere, og de som havner på KoS listen våres er ofte sånne guilds.

     

    Aquilonia er en RP-PvP server, dvs i praksis en PvP server med mer voksne holdninger. RP betyr rollespilling, og det er mye av det på serveren, og noe i guilden. Det er ikke et krav at du må rollespille på Aquilonia eller i guilden. Vi oppmuntrer medlemmer til å rollespille, og vi hjelper gjerne folk som har lyst til å prøve. Aquilonia blir en mellomting mellom «Fury» og «Crom», du må regne med at du må kikke over skulderen din, som gjør det mer spennende enn «Crom», men du slipper den endeløse gankingen på «Fury».

     

    Crafting er en stor del av AoC, og det beste utstyre før epic er utstyr du crafter. Vi har mange craftere i guilden, og et godt miljø for craftere. Du vil få hjelpe crafter utstyr du trenger, der du bare må betale for resurser som blir brukt (med mindre du finner disse selv). Du vil også få hjelp å starte med crafting, og få tips og triks å bruke.

     

    PvP er en stor del av guilden. Vi er aktive i minigames, sieges og Shrines of Bori. Vi har et T3 Battle Keep som gir oss veldig gode fordeler i PvP. Vi hjelper folk å utvikle seg i PvP, og det vil være nok av utfordringer.

     

    Vi gjør ofte PvE instanser og raider, det er ofte ikke problem å få med folk fra guilden for å gjøre PvE instanser heller. Vi er med i en raid allianse nå, men vi kommer til å kjøre egne raids når vi får nok spillere.

     

    Generelt så oppfordrer vi guild medlemmer til å bli bedre til å spille, både PvE og PvP. Spilleopplevelsen er også viktig, og vi har fokus på den.

     

    Krav til å bli med i guilden:

    - Ta en aktiv del i guilden, og miljøet (som å bruke forum og ventrilo)

    - Godta og følge de reglene og «Code of Conduct» vi har

    - Oppføre deg voksent ovenfor guildet og andre spillere.

    - Være en «casual» eller aktiv spiller.

     

    Det er

    - ingen krav til klasse eller level

    - ingen regler på å ha «alts» i andre guilds

    - ingen regler på hvor mange «alts» du kan ha i guilden våres

     

    Guild hierarki

    Victrix Legion har 4 ranger

    Primus Pilus (Guild leder)

    Centurion (Offiserer)

    Legionnaire (Legionær, ordinær medlem)

    Auxilia (Rekrutt i prøveperiode)

     

    Nye medlemmer vil starte som Auxilia, men bli forfremmet til Legionnaire etter en tid.

     

    Hvordan blir jeg medlem:

    Søk medlemskap her:

    http://www.victrixlegion.net/forum/viewforum.php?f=135

     

    I spillet kan du snakke med:

    Jorg/Beinbakker

    Sheba/Munda/Parvana

    Ingjarl

    Heros/Althena

    Om du ønsker mer informasjon.

     

    http://www.victrixlegion.net/

  13.  

    Victrix Legion er et nordisk guild, på serveren Aquilonia. Vi rekrutterer nordmenn, svensker og dansker, så vi kan bruke morsmålet våres.

     

    Guildnavn: Victrix Legion

    Server: Aquilonia

    Spillestil: PvE/PvP/Raid/Siege/RP («light»)

    Webside: http://www.victrixlegion.net/

    Forum: http://forum.victrixlegion.net/

    VOIP: Ventrilo

    Guild city: Ferdig T3 by

    Battlekeep: T3 Battle keep

    Renown level: 9

     

    Victrix Legion ble opprettet 17. mai 2008, som samme dagen spillet ble gitt ut som «prelaunch». Vi har vært et seriøst og stabilt guild siden da, og har planer om å fortsette lenge. Vi har et fokus på end content i spillet, dvs raide, gjøre Shrines of Bori, og sieging, men vi driver også PvE instanser, PvP minigames, «crafting» og mye mer.

     

    Vi har et veldig godt og trivelig guild miljø, hvor du vil føle deg velkommen. Du vil lett kunne finne spillere å spille med, og bli venner med. De fleste spillestiler passer inn i guilden våres, fra den barskeste PvPer, til crafter som samler for det meste bare resurser. Vi fyller hverandre ut, og gjør at vi sammen blir en veldig sterk guild, som har bred kompetanse.

     

    Som guild så behandler vi medlemmene våres rettferdig. Konflikter blir tatt tak i, og det blir funnet løsninger med mål at alle skal bli mest fonøyd. Vi har hovedsakelig bare PvP regler, og en «Code of Conduct» som vi forventer at medlemmer følger. PvP reglene våres sier hovedsakelig at du ikke kan angripe noen med mindre dem angriper deg først, eller at de er på KoS listen våres. Vi starter å få en lang KoS liste, så å finne folk å sloss mot er ikke et problem. Vi er imot «griefing», og ødelegge spilleopplevelsen for andre spillere, og de som havner på KoS listen våres er ofte sånne guilds.

     

    Aquilonia er en RP-PvP server, dvs i praksis en PvP server med mer voksne holdninger. RP betyr rollespilling, og det er mye av det på serveren, og noe i guilden. Det er ikke et krav at du må rollespille på Aquilonia eller i guilden. Vi oppmuntrer medlemmer til å rollespille, og vi hjelper gjerne folk som har lyst til å prøve. Aquilonia blir en mellomting mellom «Fury» og «Crom», du må regne med at du må kikke over skulderen din, som gjør det mer spennende enn «Crom», men du slipper den endeløse gankingen på «Fury».

     

    Crafting er en stor del av AoC, og det beste utstyre før epic er utstyr du crafter. Vi har mange craftere i guilden, og et godt miljø for craftere. Du vil få hjelpe crafter utstyr du trenger, der du bare må betale for resurser som blir brukt (med mindre du finner disse selv). Du vil også få hjelp å starte med crafting, og få tips og triks å bruke.

     

    PvP er en stor del av guilden. Vi er aktive i minigames, sieges og Shrines of Bori. Vi har et T3 Battle Keep som gir oss veldig gode fordeler i PvP. Vi hjelper folk å utvikle seg i PvP, og det vil være nok av utfordringer.

     

    Vi gjør ofte PvE instanser og raider, det er ofte ikke problem å få med folk fra guilden for å gjøre PvE instanser heller. Vi er med i en raid allianse nå, men vi kommer til å kjøre egne raids når vi får nok spillere.

     

    Generelt så oppfordrer vi guild medlemmer til å bli bedre til å spille, både PvE og PvP. Spilleopplevelsen er også viktig, og vi har fokus på den.

     

    Krav til å bli med i guilden:

    - Ta en aktiv del i guilden, og miljøet (som å bruke forum og ventrilo)

    - Godta og følge de reglene og «Code of Conduct» vi har

    - Oppføre deg voksent ovenfor guildet og andre spillere.

    - Være en «casual» eller aktiv spiller.

     

    Det er

    - ingen krav til klasse eller level

    - ingen regler på å ha «alts» i andre guilds

    - ingen regler på hvor mange «alts» du kan ha i guilden våres

     

    Guild hierarki

    Victrix Legion har 4 ranger

    Primus Pilus (Guild leder)

    Centurion (Offiserer)

    Legionnaire (Legionær, ordinær medlem)

    Auxilia (Rekrutt i prøveperiode)

     

    Nye medlemmer vil starte som Auxilia, men bli forfremmet til Legionnaire etter en tid.

     

    Hvordan blir jeg medlem:

    Søk medlemskap her:

    http://www.victrixlegion.net/forum/viewforum.php?f=135

     

    I spillet kan du snakke med:

    Jorg/Beinbakker

    Sheba/Munda/Parvana

    Ingjarl

    Heros/Althena

    Om du ønsker mer informasjon.

     

    http://www.victrixlegion.net/

×
×
  • Opprett ny...