Gå til innhold

LP-mobile

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LP-mobile

  1. Hei, har visst både gul flekk i nederste hjørnet på skjermen, dette 3g ogwifi-dekningsproblemet. Samt store problemer med samtaler, blant annet får jeg veldig ofte feedback lyder i sånn 3 sekunders tid når jeg ringer også er det veldig mange samtaler som blir brutt. Noen andre som har disse problemene og eventuelt erfaringer med levering på verksted eller tilbake til butikk?

     

    orker ikke en lånetelefon i to uker bare for at de skal ta en SW update på telefonen og late som at alt er i orden som de alltid prøver seg på.

     

    Har lastet ned den wifisync disabler appen nå så får se om det hjelper på det ene problemet hvertfall

  2. vet ikke pris, men fikk den gjennom noen kontakter i Nordialog så de burde vel hvertfall ha den inne på lager nå. var egentlig litt overrasket for datoen som jeg opprinnelig hadde fått oppgitt var 2.12 og det var den datoen de hadde fått fra nokia fikk jeg vite :) men gjorde meg intenting å få den nå =P

  3. da er en svart E72 med norsk layout i hus =) kan bare fortelle at det bare er å glede seg, hele mobilen oser av kvalitet og imotsetning til e71 så har denne en helt egen Å tast, selv om den ligger noe snodig til da den er til venstre for ctrl tasten, noen andre som har fått den ennå?

  4. maks minne på N82 er 8 gb. Har hatt telefonen siden jul, og kan uten tvil anbefale den, har ikke noe vondt å si om den så langt. den er også billigere og mindre enn N95. med n82 får du også linsedeksel og ikke minst xenon blits som er et must om du skal få tatt noen bra bilder under dårlige lysforhold. eneste fordelen med N95 8gb, er den store skjermen, som er praktisk å ha hvis du bruker mobilen mye til å se film og sånn, selvom oppløsningen 320*240 kan bli litt i d laveste laget for en så stor skjerm. tastene til N95 er også litt bedre, er ikke noe gærnt med de på N82, men N95's taster er veldig gode. men dette kan du finne ut av i en butikk. men hvis du ikke bruker mobilen til film og sånn er N82 det klart beste valget :grin:

  5. joda jeg har den, den virker veldig solid, synes kvalitetsfølelsen på denne faktisk er enda bedre enn 8800 som jeg har hatt tidligere, kan jo være fordi mobilen er lagd i safirglass og aluminium. mobilen er ikke stor, ligger veldig bra i hånda og i lomma for den saks skyld, men til å være av den størrelsen så veier den ganske mye da, d er noe du kjenner me en gang du løfter den. men absolutt en veldig bra telefon me kjapp responstid.

  6. må nok dumpe min nå 6 måneder gamle N80 jeg og til fordel for 6500 slide, makan til drittbatteri har jeg ikke hatt siden 8800, som faen ikke varte en dag en gang.

     

    6500 classic er riktig nok litt fetere, men specsa til slide'n gjør den til et klart valg og rustfritt stål er konge:D

×
×
  • Opprett ny...