Gå til innhold

greipfrukt

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av greipfrukt

  1. Heisann!

     

    Får ikke sendt meldinger med min HTC HD2, begynte så smått i går med at en å annen melding ikke ble sendt, når får jeg ikke sendt i det hele tatt! Jeg kan ringe å motta SMS som bare det, men ikke sende. Får opp melding " Kan ikke sende meldingen"

     

    Har prøvd å restarte telefon uten hell, har nyeste ROM-update.

     

    Noen som kan komme med en rask tilbakemelding på dette? Har jeg satt stor pris på !

  2. Hei godtfolk!

     

    Byttet forleden dag over fra Telenor til Tele2, uten vi skal henge oss opp i det.¨

    3G, MMS og alt funket fjell med Telenor, men har fortsatt ikke fått til MMS , 3G, GPRS eller noen ting som helst siden da. Ufattelig irriterende ettersom har jeg Mobilsurf-pakke å så frem til surfing! Er klar over at det er flere som sliter med dette, har sittet halve dagen å lest tråder i alle salgs forum. Men har ikke kommet noe lengre!

     

    Får bare opp en grå E oppe i statusfeltet, ikke 3G, som når jeg hadde Telenor.

     

    Telefonen setter automatisk opp GPRS/3G-, MMS- og WAP-tilkoblinger når du slår den på med nytt SIM-korte, mulig å gjøre dette på nytt?

     

    Noen som kan hjelpe meg her, rimelig lei å ikke ha nett på telefon ;P

  3. Hei!

     

    Min HTC Touch HD's skjerm virker plutselig ikke lenger. Når jeg ser skrått på skjermen i sterkt lys ser jeg at en del av skjermen er mye mørkere enn resten, virker som den er trykt inn og har klistrer seg på innerskjermen (??) .

     

    Noen som vet om dette kan ordnes på enkelt vis? Eller er den så og si ferdig og klar for graven?

  4. Du skal ikke tvile på Denon, leverer som alltid! Har gode gamle 4306 og den holder fortsatt stand og vel så det!

     

    Ang. høytalere ville jeg gått opp i pris og vekk fra Argon. Når du først legger penger i det, og tenker Denon 2309 og ellers ganske OK komponenter ville i alle fall JEG lagt mere penger i lyden. Har det største paret fra Argon , og er ikke veldig imponert! Men blir vanskelig hvis du skal holde deg til systemoppsett fra HIFI-klubben. surround.no har en del bra fra Dynavoice og Proson. Billig og godt lyd. Har personlig gode erfaringer med Proson. Se her litt: http://www.surround.no/subcategory/6280/6284.html

  5. Heisann

     

    Lurer på om det er feil på mitt Nikon D90. Noen ganger når jeg slår det på står det bare to bindestreker hvor F-tallet oppgis. Som i F-.- i stede for F.3.5.

    Får ikke tatt bilde i når dette oppstår, forsvinner av og til etter en stund, andre ganger kommer det etter at jeg har slått de av og på. Også formatering av minnekort.

     

    Hva er dette?

    Kan det funke å skifte firmware?

    Takk for tips og råd!

  6. Heisann!

     

    Skal kjøpe RIB så fort jeg får unna min Buster Magnum CC ( http://www.finn.no/finn/boat/object?finnkode=17634767 )

     

    Er på ute etter en RIB med litt størrelse, ca. 21 og opp mot 28 fot. Motor, egentlig ikke så nøye så lenge den klarer minst 50 knop. Men den er nødt til å ha skikkelige sjøegenskaper. Må takle stor, rotete og urolig sjø. Blir fort værhardt her på Helgelandskysten.

    Har sett på Zodiac 730 SRMN, men hører litt forskjellig om disse. Noen som har noen erfaringer å dele?

    Også sett en del på Valiant og Tornado. Også sett på Brig, men dette er mer finværs- /kosebåt.

     

    Er det noen som har erfaringer med RIB'er og kan tenke seg og dele disse? Har jeg satt stor pris på!

     

    Mvh.

    Magnus

  7. Heisann!

     

    Fikk i går min HTC Touch HD, har hatt HTC tidligere.

    Har fått i gang og fått det meste opp å gå når det gjelder innstillinger og konfigurasjoner.

    Men det er en ting jeg lurer på. Telefon kobler seg automatisk på GPRS, EDGE, 3G og HSPA når den får tilgang til det. Dette vises jo som en bokstav sammen med dekningen.

     

    Er ikke GPRS, EDGE, 3G og HSPA rimeligt dyrt å være koblet til hele tiden? Er jeg faktisk koblet til eller viser den bare at det er tilgjengelig? Er det bare enkle innstillinger som kan stoppe at den kobler seg automatisk til?

     

    Håper noen kan hjelpe meg her før jeg evt. blir blakk rimelig kjapt :thumbdown:

  8. Heisann!

     

    Fikk i går min HTC Touch HD, har hatt HTC tidligere.

    Har fått i gang og fått det meste opp å gå når det gjelder innstillinger og konfigurasjoner.

    Men det er en ting jeg lurer på. Telefon kobler seg automatisk på GPRS, EDGE, 3G og HSPA når den får tilgang til det. Dette vises jo som en bokstav sammen med dekningen.

     

    Er ikke GPRS, EDGE, 3G og HSPA rimeligt dyrt å være koblet til hele tiden? Er jeg faktisk koblet til eller viser den bare at det er tilgjengelig? Er det bare enkle innstillinger som kan stoppe at den kobler seg automatisk til?

     

    Håper noen kan hjelpe meg her før jeg evt. blir blakk rimelig kjapt :thumbdown:

  9. Jeg tenkte vannskifester helt nederst like ved hvor jeg fester bøylen i båten. Det er fordi hvis jeg fjern nåværende har jeg ingenting å dra etter. Ellers blir det horn , lys, kanskje flagg og godt mulig radarantenne.

     

    -Hvis jeg får det slik at jeg kan ha vannskifester i den , blir jo belastningen bakover, men feste blir så langt ned som mulig. Hvis ikke blir det jo ikke annet et hva vinden får tak i og det ser ikke på som et problem.

    - Tror det skal være mulig å kommer til under, men det er i såfall MEGET kronglete. Går heller ikke å demontere pga. at det meste er poppnaglet i denne båten.

    -Det ligger bare "skumbokser" delvis løst under dette punktet det er snakk om.

    -Hadde vært veldig greit å kunne få den inn i garasje, derfor jeg tenkte på den platen, slik at jeg kan skru den av der.

     

    Det ang. et feste lenger frem. Tror det kan bli vanskelig, foran omrisset område er benk og denne kommer ganske raskt etter omrisset område, kanskje snakk om 10 cm.

     

    Pullert hadde jeg tenkt å feste i et av to tverrstag som går vannrett med i bøylen om du skjønner. Da fester jeg den i den nederste. Kan jo evt. også få en sveiset på platen hvor bøylen skal stå.

     

    Er veldig heldig å bo 1 kilometer fra sveiseverksted, skal å prate med dem i løpet av neste uke. Men hadde tenkt å finne ut mest mulig på forhånd. Håper at jeg kan kjøre hengeren dit ja, så blir det lettere både for meg og dem.

  10. Hei!

     

    Har brukt å sitte på Youtube med PS3 som nettleser for å kunne se på stor skjerm.

    Tenkte jeg skulle se på NRK nett-tv , men får opp beskjeden: Dette programmet er ikke understøttet.

     

    Kan jeg noe sted laste ned Windows Media Player eller Silverlight som er alternativene på NRK nett-tv? Isåfall, hvor og hvordan?

     

    Håper noen kan bistå meg her ^^

  11. Heisann!

     

    Jeg og kjæresten har lyst til å reise på ferie i sommer før hun setter i gang med studiene. Har snakket litt rundt det og vi er vel ganske enige om at vi vil dra en plass hvor det ikke kraler av folk til alle tider. Øyer midt i havet som på Mauritius ser veeldig fristende ut og lurer derfor på om hvilke andre steder enn Mauritius som har slikt øypreg og hvor man kan vær litt alene uten det store folkehavet?

     

    Håper på noen gode forslag fra folk som har vært der : )

  12. Heisann!

     

    Er ute eter å få tak i en konsoll for å min senterkonsoll Buster Magnum. Har Ullman-seter ståene, men får ikk brukt disse da konsoll blir for lav med tanke på vindskjerm, hendel, ratt, knapper osv. Hadde den vært 15-20 cm høyere ville det vært omtrent perfekt. Har tenkt tanken på å få skjære løs konsollen, fått sveiset på 20 cm for å så sveise den på plass igjen.

     

    Men fant ut jeg skulle gi sjangen til en annen konsoll, MEN finner ikke tak i konsoller på nettet, kan hende det ikke er så vanlig heller. Tips til hvor jeg kan finne? Evt. har du en til "overs" ?

  13. Heisann godtfolk!

     

    Prøver å poste her, har postet innlegg på et rent båtforum uten å få noen respons der.

     

    Har en 1997 Buster Magnum med midtkonsoll, hadde planer om å selge den nå til våren, men har bestemt meg for å beholde den og koste litt på den, fantastisk god båt!

    Har lenge hatt lyst på targabøyle, har hørt med Buster-forhandlere, og det finnes bare ei bøyle til denne modellen, og den er lagd for å ha fiskestenger i, altså laaangt fra mitt bruksområde.

    Tenkte dermed å få sveiset ei i aluminium, ei kraftig ei. Noen som har erfaringer her?

    Noen som vet om noen som er gode på dette, pris osv.

     

    Er i tillegg dårlig med plasser å hvor alu. er tykk nok til å skru fast bøylen i, men tror jeg har en plan. Legger ved et bilde hvor jeg har tegnet inn hvor jeg har funnet ut det er sterkest på båten. GJERNE kom med innvendinger på dette.

     

    Tenker å ha en plate som er like stort som det røde omrisset og fjerne pullert ( flytte opp i targabøyla ) og ha 4-5 fester i gjennom plata og i alu. Meninger om dette?

     

    s5030022af7.jpg

    w1536.png

  14. Heisann!

     

    Har Guitar Hero 3 på PS3, har lastet ned og kjøpt en del sanger på PlayStationStore.

    Men kunne tenkt meg flere sanger, som f.eks . Nothing Else Matters av Metallica og flere gode klassikere fra Metallica og ikke minst andre band.

    Ser flere som spiller Dream Theater , men finner den ikke noe sted selv.

     

    Finnes det noen steder utenom PlayStationStore jeg kan få tak i sanger til Guitar Hero 3?

     

     

    Håper noen kan svare meg på dette :)

    Mvh.

    Magnus^^

×
×
  • Opprett ny...