Gå til innhold

t0ffluss

Medlemmer
  • Innlegg

    137
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av t0ffluss

  1. Etter svaret jeg fikk sist har jeg ikke hørt en pukk.. Jeg har sendt 4 mailer til dem nå uten et eneste svar!

     

    Har sendt saken videre til Forbrukerrådet.

     

    Sjangseløst Meeter! Jeg anbefaler INGEN å handle der lengre, de har MYE å bevise før de får tilliten tilbake. :hrm:

     

     

    Rettelse, fikk tak i Torfinn Alexander Tvete ved å søke ham opp på proff.no, deretter fant jeg mobilnummeret til en av hans "associates".. værste av alt, Torfinn sendte meg melding og lurte på hva det gjaldt.. deretter hadde jeg mobilnummeret hans.

     

    Etter litt trusler om politi anmeldelse og forbrukerrådet fikk jeg beskjed at pengene vil bli satt inn snarest. Fikk pengene et par dager før meeter.no ble tatt av dage..

  2. Da var det slutt ja.

    Samme med meeter.no

     

    Puh! Samme dag jeg fikk tilbakeført pengene jeg hadde krav på! Fikk heldigvis tak i Torfinn Alexander Tvete igjennom en kjenning av ham (Søkte ham opp på Proff.no)..

    Plutselig sendte Torfinn melding og lurte på hva jeg ønsket, fikk deretter mobilnummeret hans.. Etter litt "alvorsprat" overtalte jeg han til å tilbakeføre penger som meeter.no skyldte meg for retur sak... tok meg nesten 1 år å få pengene igjen, 2463,-

     

    Heldigvis rett før meeter.no hit the dust..

  3. Hvorfor er ikke Stage6 med blant oversikten over nettsteder som tilbyr videomateriale?

     

    Det er så utrolig med bedre kvalitet der enn Yourube!

     

    Trodde Stage6 la ned ifjor jeg?

     

    Stage6 Is No More

     

    We created Stage6™ to empower content creators and viewers like you to discover a new kind of video experience. However, the continued operation of Stage6.com was prohibitively expensive, and ultimately we had to shut it down.

     

    We appreciate the millions of global users who supported us and made Stage6 such a successful online video destination. Thanks for a wild ride.

     

    — The DivX Team

  4. Er nå i kontakt med politiet for å anmelde meeter.no for svindel. dette kan rett å slett ikkje fortsetta! må få stoppa dette si flere personer nå har tapt flere tusen rett ut vinduet

     

    På hvilken måte har de svindlet deg ?

     

    27 dager siden han bestilte og betalte. Ingen penger, inger vare®, ingen kontakt med selger. Det er slik jeg oppfatter situasjonen etter å ha lest igjennom her på 2 minutter.

     

    Det er vel forkjell på svindel og konkurs.

    Men uskyldige blir rammet uansett dessverre.

     

    http://no.wikipedia.org/wiki/Svindel

     

    "Svindel er kunsten å lure til seg noe som ikke er sitt eller man ikke har rett til, gjennom kriminelle måter. Enkelt sagt kan man si at svindel er å skape illusjoner hos motparten, forventninger som ikke blir oppfylt."

     

    Om det har foregått noe kriminelt her vil politiet finne ut. Før den tid blir det bare spekulasjoner. Hvis de har solgt og tatt betalt for varer en stund etter at de selv vet de er konkurs vil jeg tro det er kriminelt.

     

    Utenom det vil jeg anbefale alle å bruke kredittkort på netthandel. Spesielt i disse tider vi har vært inne i en stund nå. Da får man (som regel) pengene igjen hvis man ikke får det man har betalt for.

     

    Konkurs hadde det vært om de hadde opplyst noe på hjemmesiden sin, ikke utgitt seg for å være i full drift. Svindel er slik de nå opererer, tar imot ordre og betaling, uten å levere en eneste vare.

     

    Jeg har klaget dem inn til forbrukerrådet for 2 bestillinger, den ene var en retur sak, hvor dem har lovet opptil flere ganger å gjøre opp for seg, dette gjelder en vare returnert november 2008 som jeg forsatt ikke har fått tilbake penger for.

     

    Den andre bestillingen gjelder vare som enda ikke er levert men betalt for.

     

    Har avbestillt ordre uten å ha sett ei krone.

     

    Kundeservice er ikke-eksisterende.

  5. har ikke dette problemet med 5D MKii´en min.. en ting jeg HAR problemer med, er focus punktene ikke lyser opp (rød prikk) noen andre som har dette også?

    Jeg har enabled / disabled denne funksjonen i custom functions, uten at det har gjort noen forskjell..

    Sjekk at kamera står til One Shot fokus, ikke AI Focus eller AI Servo.

     

    Takk for tipset, burde kanskje nevnt det også, kamereaet står i One Shot :)

    Jeg hadde kameraet nettopp inne til repereasjon hos serviceproffen.. da skiftet de ut speilhuset pga en defekt på displayet i søkeren. Kanskje de har ødelagt noe annet i samme slenge :/

  6. Og snart kommer vel nyheten om at 5D MKII -kan- ha problemer med objektivfestet som kan gjøre at objektivet detter rett av.. og da fylles lagerene opp, fordi ingen vil ha den lenger :ph34r:

     

    Er jo ikke så ille. Har vært noen titalls tilfeller sto det på siden? Det skal vel litt til at det skjer...

     

    Men har uansett syyykt lyst på kameraet. Det er neste post på innkjøpslista. Men tar jo tid å tjene opp til as! Men syns det er bare kosli at Canon har stor forespørsel på kamera! Canon 4ever! :D

     

    Jeg tror også at dette er et unikt tilfelle, enten så er feste mekanismen på noen kameraer litt svake / ikke låser skikkelig, eller så har fotografen komt borti knappen ved uhell uten å ha merket noe. Litt zooming / fokusering, vips objektiv på bakken :)

     

    har ikke dette problemet med 5D MKii´en min.. en ting jeg HAR problemer med, er focus punktene ikke lyser opp (rød prikk) noen andre som har dette også?

    Jeg har enabled / disabled denne funksjonen i custom functions, uten at det har gjort noen forskjell..

  7. Jeg har også problemer med Meeter.no

     

    Jeg leverte 2stk harddisker tilbake pga feilkjøp i november 2008. Etter 1mnd tok jeg kontakt for å høre når jeg kunne forvente å få pengene tilbake, (1370,-)

    Det tok nesten 1mnd før jeg fikk svar (tidlig i januar 2009)

     

    Dette skrev de til meg;

     

    Hei!

     

     

    Har du et sendingsnr på din retur, så skal dette sjekkes ut.

     

     

     

    Håper dette var svar på din henvendelse.

     

     

     

    // meeter.no

     

    Jeg sendte svar tilbake med engang, sendte ved kontonummer og sporingsnummeret, og opplyste at varen var sendt fra meg 15.11.2008 og utlevert hos dem 19.11.2008.

     

    Det tok nesten 1,5mnd før jeg fikk svar tilbake, da fikk jeg dette:

     

    Hei!

     

    Grunnet stor arbeidsmengde og sykdom blant medarbeidere hos oss, har

    dessverre noen mailer kommet feil ut, vi beklager dette.

     

    Kan du oppgi siste status og evt sendingsnr om pakken er sendt i retur,

    så skal dette ordnes opp i raskt.

     

    Hører fra deg igjen og beklager på det sterkeste denne ventetiden som

    feilaktig har skjedd.

     

    // meeter.no

     

    Litt uti midten av mars hadde jeg enda ikke sett snurten av pengene, og jeg begynnte å etterlyse pengene på ny... har ikke fått et eneste svar tilbake...

     

    Jeg har sendt flere hendvendelser tilbake direkte på mail, og via kontakt oss på hjemmesiden deres.

     

    Det er ganske horribelt sånn som dem oppererer, at det er ingen hentydning til dette på nettsiden deres..det virker nesten som dem prøver å få inn mest mulig før de kan gå til skifteretten med cash til kreditorene sine...

     

    Noen som har hørt noe fra dem i det siste?

  8. Jeg anbefale deg og ta en en titt på BreezeNET utstyr. Har satt opp flere linker med merket og det er knall bra. Sist link jeg satt opp gikk over 5km med en stabil hastighet på 40mbit.

     

    Nå har jeg ikke prisene i hodet, det er selgerne sin jobb, men tror det er litt utenfor ditt budsjett.

     

    Ja, BreezeNET er nok billig :), tok en tur innom nettsidene.. heftig hardware, til sikkert heftig pris... hehe

     

    Men om trådstarteren er villig til å bruke litt "eldre" hardware, så kan en link settes opp for langt mindre enn 20k. Jeg testa min link nå nettopp igjen, og den er forsatt på akseptable 21-22Mbit.

    Totalt mener jeg det skal være mulig å sette opp et lignende det jeg har til under 4000,- Men da må en del utstyr kjøpes i USA. Antennene vi kjøpte kosta 1290,- pr stk i Norge for 3 år siden, nå får du dem i "value-pack" på 5 stk for under 1000,- , mener jeg har sett de selger dem for rundt 200-250,- stk over dammen. WRT54GL er ihvertfall ikke dyr. Til slutt, anbefaler DD-wrt.

     

    -Richard

     

    PS: hastigheten ble litt bedre da jeg satte WRT`en i en vanntett boks og monterte den ved antennen på pipa. Signalet økte fra 16-17% til over 30% i begge ender. Hastigheten gikk fra 2.3Mb/s --> ca 2.65Mb/s stabilt.

    Fulgte denne bruksanvisningen: Armored WRT54G

    (jeg utela antennen som er i den guiden selvfølgelig.. ) :)

  9. Må si meg enig med swanky, men også legge til at jeg har hatt "gleden" av å bruke både tid og penger på å snakke med OneCall, Network Norway, og Smartmobil, uten å komme noe vei..

     

    Denne løsningen derimot fungerte perfekt. og derfor fortjener stor takk.

     

    Hvis nå bare OneCall/Network Norway kunne fikset opp i roaming avtalene sine, så er det litt mer levelig å bruke de.

     

    Jeg sliter en del med GPRS/MMS instillingene til min HTC, har OneCall med network norway sim... er det tilfelle at dersom jeg bruker operatørkonfiguratoren og laster ned Network Norway sine instillinger at dette ikke vil fungere når telefonen "roamer" til Netcom sitt nett?... Jeg opplever det som veldig slitsomt å måtte hele tiden skifte til Netcom sine GPRS/MMS instillinger når telefonen er på Netcom dekning, og må skifte tilbake til NWN GPRS/MMS instillinger når jeg er tilbake på NWN nettet...

  10. Stilfult design, men det hele skjemmes litt av ledningen som henger i friluft ned. Ta den ut på høyre side istedet og strekk den inntil utsiden av vinduskarmen istedet. Da ser det hele mye mer ryddig ut. Du kunne jo også vurdere å skaffe deg en hvit ledning.

    Jeg har ikke før nå sett behovet for en slik ramme, men denne ser ut knall ut :-)

     

    Hehe, var akkurat det samme dama sa. Jeg vurderer å mekke en hvit kabel som går i ett med veggen.

     

    -Richard

  11. Kostnader:

     

    Ramme fra rammeverksted, glass og paspartou inkludert: 390,-

    Laptop: Freebie :)

    IDE - CF adapter (foreløpig feilkjøp / ikke i bruk): 55,- inkl frakt fra Kina

    Sandisk 4GB Extreme IV (også foreløpig feilkjøp / ikke i bruk): 505,-

    Termalright HR11 VGA cooler: 240,-

    Auto-on Resistor/Kondensator/Relè krets: 35,-

    Diverse deler: 40,-

     

    Totalt: 1265,- (kunne endt på rundt 600,- hadde jeg ikke handlet inn de CF tingene som ikke er i bruk...)

     

    kommentarer kan legges inn HER.

     

     

    - Richard

  12. Helt utrolig, skal se om jeg skal gjøre et lignende prosjekt når vi kvitter oss med den bærbare om ikke så lenge.

     

     

    Det anbefaler jeg :) lykke til! Takk for alle kommentarene! Forøvrig har jeg fått et par 1000uF kondensatorer, fikk testet RC - Relè kretsen som skal slå på laptoppen automatisk ved tilført spenning, og det virket :) nå må jeg bare få det lille relè ifra Elfa. Legger ved bilder når det er montert

     

    Richard

  13. Da var endelig rammen ferdig! :) fikk rammen fra rammeverkstedet igår.

    Den ble veldig bra synes jeg.

     

    thumb-fotoramme-24.jpg thumb-fotoramme-25.jpg thumb-fotoramme-26.jpg thumb-fotoramme-27.jpg

    (Klikk for større)

     

    Jeg venter fremdeles på komponentene til auto-on kretsen jeg må lage.

    Har handlet inn et lite relè, noen resistorer og kondensatorer.

     

    Mer om dette senere :)

     

    Måtte frese ut plass til strømkontakten, etterpå var det bare å henge opp :)

     

    thumb-fotoramme-28.jpg thumb-fotoramme-29.jpg thumb-fotoramme-30.jpg thumb-fotoramme-31.jpg

    (Klikk for større)

     

    kommentarer kan legges inn HER.

     

    -Richard

  14. Er det kun snakk om themes, eller går det ann å lage en ryddig pc? Dvs organisere alt så det ser ekstremt rent ut. Som motorrommet på en hotrod, ikke så mye lys og maling, men mer stil.

     

    Jeg skal ikke dømme noen forslag jeg i alle fall, og tar man utgangspunkt i kunstneriske stilarter generelt så er det vel rom for det aller aller meste skulle jeg tro.

     

    DrE

     

    Kan det være en PC i alle slags former og størrelser? :p altså, en pc bygget om til hva som helst / til hvilket som helst formål burde vel gå? jeg hadde vært interessert :)

     

    svar på spørsmålene:

     

    1. 7-10 dager som nevnt er passende, lengre om nødvendig; ingen problem

    2. fame and fortune... jeg hadde kost meg glugg ihjel jeg med "æren" som nevnt tidligere :)

    3. 1 måned

    4. delvis / nja

    5. ja

     

    - Richard

  15. Det er et problem jeg forsatt har, og det er å få maskinen til å automatisk starte opp ved tilkoblet spenning. BIOS`en mangler "resume on powerloss", så jeg må manuellt trykke på knappen ved strømbrudd osv... er det noen som vet om en fiffig krets jeg kan mekke for å simulere knappetrykk når maskinen får spenning?

    Bruk ett rele, motstand samt en kondis. Så e du igang.

     

    http://www.the12volt.com/relays/page5.asp

     

    Ellers knall bra prosjekt old man :p Blir det bruskies i helgå? Forresten, når får du overlegg rammen til prosjektet?

     

    Takk for linken Ølberg, jeg har sett på lignende kretser på mp3car.com men de bilreleene er fryktelig store i størrelsen da? :) Hadde håpet en bitte, biittteliten krets kunne gjøre jobben... Hadde vært digg med noe bruskies i helga ja :)

     

    Rammen er nok ferdig om ca 1,5 - 2uker .. rett før påske fikk jeg vite.

     

    -Richard

  16. Litt spec på laptop som er ibruk:

     

    2Ghz Celeron CPU

    1GB DDR ram

    100GB 2.5 samsung disk

    onboard intel grafikkort

     

    det morsomme er at på den gamle kjøleren så gikk vifta konstant.. det var umulig å sitte med laptoppen på fanget.. men nå, med den nye vga kjøleren, HR11, så er den kjølig og fin, idler på ca 43grader.

     

    kommentarer HER.

     

    -Richard

     

    ps:

    Om det er noen her som kan hjelpe til med å lage en krets for å simulere et knappetrykk når laptoppen får spenning, så hadde det vært supert!. Den må helst være så lite som mulig. Toshiba`en har ikke noen options i BIOS på "resume from power loss" ....

    Tenkte det måtte være mulig å lage en krets som ble aktivert når maskinen fikk strøm ifra nettadapteren (15V), som sendte et simulert knappetrykk på powerknappen... for å få en auto boot up...

  17. Fantastisk! Ved et eventuelt strømbrudd (eller barn som drar ut stikkontakten), hva er fremgangsmåten for å få alt opp og kjøre da?

     

    Goscinny ;)

     

    Da er det bare å boote opp og vente 1 min til screensaveren slår seg på :p går rammen i bakken er det takk for farvel regner jeg med :p

     

     

    appropos Goscinny, jeg har fått reflektert litt over spørsmålet ditt. Det er et problem jeg forsatt har, og det er å få maskinen til å automatisk starte opp ved tilkoblet spenning. BIOS`en mangler "resume on powerloss", så jeg må manuellt trykke på knappen ved strømbrudd osv... er det noen som vet om en fiffig krets jeg kan mekke for å simulere knappetrykk når maskinen får spenning?

     

    - Richard

  18. Først og fremst: STILIG!

     

    Styrer du den via trådløst nettverk, eller kobler du til mus og tastatur for å bytte ut bilder osv? Syns den rammen kunne vært bedre, men jeg ser du har bestilt en annen ramme, så da blir jo det bra!

     

    Goscinny ;)

     

    hei og takk for kommentar :) jeg gjør det så simpelt at jeg bare har ei delt mappe på bilderamma ... den får jeg tilgang til fra hvor som helst. Jeg testet akkurat det å oppdatere bildene som vises på screensaveren, det var ingen problem å slette alt, (fila som vises er selvfølgelig skrivebeskytta og lar seg ikke slette) men det er jo bare å slenge inn et par nye bilder, så slette den som var skrivebeskytta...

     

    ja, den blir mye penere med ei skikkelig ramme, og hvit paspartou som dekker metallet på lcd'en og rammen jeg har laget... glass vil det også komme forann.

     

    - Richard

×
×
  • Opprett ny...