Gå til innhold

Detex

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Detex

  1. Hei, det har oppstått et problem når jeg skal skru på PC-en min. Etter at den har startet opp og gått forbi bios startup så får jeg disk error, finner ikke noen harddisker. Alle 6 harddiskene mine står i og de kommer opp under biosvisningen. Har prøvd å restarte bios men det fungerte ikke helt det heller. Har prøvd å boote med kun 1 Hd også men uten hell. Har også prøvd å boote fra cd og installere på OS på nytt men den finner fortsatt error fordi den ikke finner noe harddisk.

    Det eneste jeg ikke har gjort er å flashe biosen min, er det noen andre som har noen gode råd ?

    Alle tips mottas med takk.

     

    mvh Trond

  2. Logitech g5 mus er knall mus også har jeg steelpad 5L.

    Logitech G15 tastatur har jeg ingen betenkligheter med å anbefale, litt stort men det beste jeg har prøvd.

    Kommer et nytt tastatur fra logitech nå snart 5.11.07, logitech wave, kanskje det hadde vært noe. Den trødløse versjonen er ute men da følger det med mus og koster mer enn hvis du venter litt og får med tråd og den er ut uten mus. Tror det koser rundt 300 kroner.

    Headset: Icemat headset er det veldig mange som har og det er et bra headset og det følger med mic.

    Selv bruker jeg Skullcandy GI, men det følger ikke med mic. Mic kan du kjøpe løst fra microplex.no eller noe.

     

    Razer Tarantula har jeg dessverre ingen erfaring med, ser kult ut men litt stiv pris :p

    Har hatt to razermus, min personlige mening er at hvis jeg skulle velge ville jeg valgt logitech g5. Men skal man ha razer tastatur så er det litt stilig å ha razermus også. Razer er ikke noe dårlig valg.

  3. Hei, jeg har en Asus m6va som jeg har hatt i 1 1\2 års tid.. for litt siden fikk jeg plutselig lyd både i høytalerne på pcen og i headsettet jeg hadde på meg. Jeg sjekket i diverse drivere og kikket litt i kontrollpanelet, men fant ikke noe som kanskje kunne skru av høytalerne når jeg setter i headset. Jeg har Windows Vista nå, jeg har nettopp formatert for 1 time siden men problemet er der fortsatt.

     

    Så hvis noen har noen lure forslag på hva som kan være galt så hadde det hvert fint =)

  4. Skal vedde på at hvis han finner ut av at jeg bor i hønefoss at han ikke svare på mail mer. Men han sier i alle annonsene sine at han ikke vil at folk skal ringe, helst sms eller mail. Jeg tror at selger bruker en adresse som han ikke selv har for. For jeg har nr til han som egentlig bor der. fant det på gulesider. For det er en som heter Anders som bor i osloveien 66.

    Men skal sende mail nå jeg, så finner jeg ut av det =)

  5. Jeg har samme problemet selv nå. jeg har prøvd alt, har formatert 2 disker og ingen av de vil boote. har prøvd å installere vista og xp men ingen av de funker. har prøvd å boote med 4 forskjellige disker. setter jeg en av diskene inn i en anna maskin funker de perfekt. Når jeg får boota på CD, som skjer 1 av 15 ganger får jeg beskjed om at harddisken ikke er bootbar og den kan ikke installeres windows på. Skal prøve med et anna hovedkort. Må være noe feil der :p

    BIOS finner Harddiskene...

×
×
  • Opprett ny...