Gå til innhold

skyggefreaken

Medlemmer
  • Innlegg

    432
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av skyggefreaken

  1. Det går med en IR->BT-converter.

     

    Ellers går det ikke.

     

    Det er jo det han lager i den videoen over. Det man må gjøre er å sende en mail til [email protected], sette inn penger til han så får man tilsendt varer og koder til Harmony kontrollen.

     

    Her er en tråd på avforum.no om en som har gjort det. Man kan også bruke den til å slå av og på PS3 med harmony. Jeg har forresten en fjernkontroll til PS3 liggende i pakningen hvis du er innteressert.

  2. Det er lite RPG ja, skulle vært flere. Kjøpte meg en 360 i jula og fikk spille Mass Effect og Lost Odyssey og det var to veldig bra spill. Det går jo rykter om at ME 2 skal bli multi, siden det er EA som er utgiver skal det mye til for at det ikke kommer til PS3 også. Og så kommer vel Gothic 4 etter hvert, håper det blir bra.

  3. Problemet er at du bare har slettet kontoen din, mens du egentlig skulle deaktivert kontoen på de maskinene du har solgt. Det eneste du kan gjøre er å spore opp igjen de gamle maskinene, be de logge seg inn, og deretter gå på account management for å deaktivere kontoen.

     

    Nå har du det sånn at hvis du feks lasta ned Warhawk på en av disse maskinene, så er det bare disse 5 maskinene som kan laste det ned..

     

    Tungvindt skal det være, spesielt når Sony ikke nevner noe om det når du skal sende inn maskinen din. De ber deg bare slette kontoen, og formattere. Men dette deaktiverer ikke kontoen :ph34r:

  4. Home > Home Network > Devices. ser du om PS3'en finnes på nettverket. Det står ikke akkurat PS3 men en masse rare tall og bokstaver. Du skal iallefall kunne se PC'en din og huseiers PC.

     

    Under der står det "Assign the public IP address of a connection to a device"

     

    Men jeg vet ikke helt om directconnect tillater statiske IP-adresser. Du burde kanskje ta en telefon til de. Du trenger uansett å få en DNS-adresse, som jeg ikke klarer å google. Kanskje de vet bedre om der er noe spesielt med PS3 på deres nett

×
×
  • Opprett ny...