Gå til innhold

VeX

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av VeX

  1. Hei,

    Dette føles som en form for kontaktannonse, og til syvende og sist er det kanskje nettopp det...

     

    Jeg er en godt voksen gamer (32 år) med kone og to barn - som trenger noen å spille The Division med når det kommer ut. Jeg har testet betaen i helga, og ser at dette er et spill jeg kommer til å svi av en del timer på.

    Jeg har tidligere spilt masse Destiny på PS4, men etter at jeg fikk elitekontrolleren til xbox one, har det ikke vært noen vei tilbake.

     

    Jeg har en veldig skjev vennefordeling mellom de to konsollene, noe som gjør at jeg ikke har så mange å spille sammen med på xbox'en. i Destiny, kom jeg inn i en gjeng med godt voksne folk, noe jeg satte pris på.

     

    Om noen skulle ha lyst til å teame opp med meg når the Division kommer ut i Mars, så er det bare å legge meg til, så tar vi det derfra. Jeg har ingen ambisjoner om å spille hver eneste kveld, men tar noen timer nå og da når kona er ute på jobb eller med venner. Det beste for meg, er om det da alltid hadde vært noen som var online og klar til å loote litt i dead zone ;)

     

    gamertag: Watnegutten

  2. fra xbox forums: http://forums.xbox.com/xbox_forums/xbox_support/xbox_one_support/f/4269/p/1627220/4209327.aspx#4209327

     

     

    If you're getting this particular error message - "We can't turn on chat right now. Try again later" - please follow the steps below to get party chat working.

    1. Quit your game- in home, highlight the game's tile, press menu button, select quit.
    2. Join the party.
    3. Turn on party chat.
    4. Then launch your game.


    Please note, these steps are currently a work-around. We are working on rolling out a permanent fix, but do not have an ETA at the moment.

  3. Eller det kan bety at du må endre på en innstilling en eller annen plass.

    Kunne velge om du ville ha lyden ut av TVen, headsettet eller begge deler på X360 ihvertfall.. sikkert samme opplegg på Xbox One.

     

    Jeg har lett etter en slik innstilling, men jeg kan ikke finne det. I det hele tatt, så virker innstillingsmulighetene på XB1 å være mye færre enn på 360 :S

  4. Vi er selvsagt på Gold :p

     

    det kan være NAT relatert, skal sjekke dette i kveld.

    Har dog sett andre mulige løsninger på dette ved å søke andre steder:

     

    1. I had the same problem, I went into my kinect settings and it had my kinect as the device used for party chat. I un-ticked this and its worked ever since.
    2. http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/networking/nat-error-solution
    3. It's a glitch until they can patch it. A way around it is to have your friends QUIT out of whatever game they are in and then start a party. Once in the party, have everyone enable party chat and THEN launch your game... It works that way.
  5. Jeg fikk xbox one for et par dager siden og prøvde i går å joine et party med en kompis som også har xbox one.

     

    Jeg fikk en feilmelding om at jeg ikke kunne starte opp chat.

    Er det noen andre som opplever samme problemet, og eventuelt vet hvordan man kommer unna det?

     

    Er det noe man må forvente da den ikke er lansert i Norge?

  6. Nå har min blitt sendt fra UK, har fått sporing fra ups og greier... Ser ut til å funke bra det.

    Edit: nå sier ups tracken min at den er sendt fra Köln. Og at antatt levering er end of day på mandag.. Det er imponerende fort.

     

    Så, for de som lurer - UK sender også til Norge. Man må bare ha et britisk postnummer i betalingsadressen... Ingen krav til det i leveringsadressen.

    • Liker 1
  7. Where we ship:

    Microsoft Store United Kingdom can only ship to United Kingdom locations at this time. For sales in other countries, please visit one of the international Microsoft Stores.

     

    http://www.microsoftstore.com/store/msuk/en_GB/DisplayHelpOrdersShippingPage/#shippingOptionsCosts

     

    Prøvde å få gjennom en bestilling og det går ikke da billing address må være i UK.

     

    Ja, jeg ser at det står der... :/

    Men jeg har fått bestilt, så er spent på tilbakemeldingen fra Microsoft, og om det går igjennom...

  8. Jeg har i lang tid nå brukt amerikansk netflix konto pluss unblock-us for å kunne se amerikansk netflix, og i senere tid det norske utvalget.

     

    Her om dagen var jeg inne på unblock-us sine sider, og fikk se at man kan velge mellom alle de ti landene netflix er i, for å se utvalget i de ulike landene. Jeg gjorde dette fordi jeg skulle teste BBC iplayer, og måtte derfor skifte til uk.

     

    Jeg har alltid vært av den oppfatning av at den amerikanske versjonen av netflix har det meste, men da jeg fikk se at uk blant annet har den siste sesongen av breaking bad, mens den amerikanske bare har sesong 4 som siste sesong, ble jeg litt paff.

     

    Det fikk meg til å tenke på at det må finnes en database et eller annet sted, som gjør at man kan søke på det totale innholdet i alle netflix-land, for så å se hvilke land som har det man søker på.

     

    Er det noen som vet om noe slikt eksisterer? Eventuelt om noen gidder å ta på seg jobben med å lage noe slikt? Jeg ville vært evig takknemlig.

  9. txsr_607_rear_300.jpg

     

    Her ser du innganger og utganger på receiveren.

    Den har som du ser, ingen optisk ut dessverre.

    Jeg ser for meg å dytte pre-out'en til sub'en det burde gå greit, men jeg er usikker på hvordan jeg eventuelt skal koble til selve planken når dette er utgangene jeg har.

     

    Den viktigste grunnen pr nå, er igrunn færrest mulig høyttalere og best mulig lyd :-P

    Musikk er ikke så farlig, det er viktigere med tv/film.

     

    PS3, popcornhour og get boksen bruker alle hdmi, jeg bruker også hdmi ut til prosjektoren. PS3'en dytter lyden inn til onkyoen via optisk audiokabel.

  10. Nå har den lydplanken kommet ut i ny versjon, og jeg ser de reklamerer for denne expert til 3999,-

     

    Jeg lurer på å kjøpe denne, men lurer på hvordan det vil fungere å få lyden fra min onkyo tx-sr607? Dette fordi jeg har en del enheter koblet opp mot receiveren slik at jeg ikke hadde fått plass til alle rett i planken...

     

    Vil onkyoen klare å levere surround til planken gjennom de analoge kablene? Eller må den ha flere høyttalere å koble seg mot enn kun den ene analoge inngangen til planken?

    Oppsettet mitt er som følger:

    Inn:

    PS3

    Popcornhour

    Get

     

    Ut:

    Bilde til prosjektor

    Lyd til to gamle høyttalere (analog stereo)

     

    Det jeg lurer på er da om jeg kan erstatte de to høyttalerne med planken og få full pupp via den receiveren jeg har, eller om jeg må droppe receiveren all together...

     

     

    Litt vanskelig å forklare for en lite bevandret lydmann som jeg er. Jeg vil bare tilfredsstille kona, budsjettet, og til sist meg selv...

  11. Prøv å koble deg til med ein PC lokalt - fungerar det?

    Nei, selv om jeg addresserer serveren med den lokale IP-adressen så får jeg ikke kontakt..

     

    Edit: Nå fikk jeg det til, det var den lokale firewallen i serveren som var problemet. Av en eller annen grunn, så legger ikke hMailServer seg inn som en exception i firewallen under installasjon...

  12. Sjekket at mobilen og pc'en bruker port 143 når de sjekker?

    Sjekket at adsl/fiber-modem ikke har på firewall?

     

    1. Jess, det er jo standard - så rart om de skulle bruke noe annet.

    2. Her har jeg ikke kontroll, men tror jeg har full tilgang til alle porter ut fra ruteren min.

     

    Det har ikke noe med MX entries å gjøre? Ser ut som det er no krøll med det og dynamisk dns..

×
×
  • Opprett ny...