Gå til innhold

superhilde

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av superhilde

  1. Er ute etter en SE-telefon. Har tenkt på F305. Han fikk veldig lyst på den pga spillene, samt at topptastene er gode å bruke.

     

    Nå er det jo først og fremst å ringe og sende SMS som vil være behovet for poden. Vi har prøvd noen andre mobiler også, men problemet er gjerne at topp-tastene sitter for tett, og det blir lett å trykke feil selv for barnehender.

     

    Jeg ser at F305 har fått litt dårlig anmeldelse her på dette området. Er det noen som har erfaring med denne telefonen? Er det noe vi bør styre unna?

  2. Er ute etter et stativ som ikke koster all verden (ikke over 1500 tror jeg), ikke er alt for stort og ikke alt for tungt, men likevel skal tåle et speilrefleks med halvkilos objektiv.

     

    Har prøvd å søke rundt etter erfaringer ang Slik Pro 340 DX, men har ikke funnet noen. Her er det tydelig Velbon Sherpa 600R som ruler for tiden?

     

    Noen som har noen oppfatning av Slik Pro i forhold til Sherpa? Vekt, funksjon etc. Evt vet om noen informative linker?

  3. Hei. Takk for tips. Har kikket på denne maskina. Kan den også fungere fint til litt Photoshop-jobbing? Jeg har forøvrig en stasjonær PC som fungerer veldigfint til bildebehandling, men lurer på om den ovenfornevnte maskina kan brukes til dette også. (Det jeg helt sikkert ikke skal bruke den til, er i hvertfall å spille spill)

  4. Et "must" er vel å køyre Windows XP, og det vil alle Elkjøp pc'ar klare fint. Du vil nok sikkert bruke ein wysiwyg editor som f.eks. MS Frontpage, Abdobe Dreamweaver eller noko, og då bør sjølv ein billeg pc fungere strålandes. Om du skal edite masse bilete som du skal leggje ut på websida bør du kanskje ha ein noko sterkare pc.

     

    Hva tenker du på når du skriver sterkere PC? Går dette på prosessor-type/hastighet?

  5. Jeg er ute etter en bærbar PC som jeg kan bruke når jeg nå for første gang skal lage WEB-sider. Tenker det kan være greit å sitte ute i sola i sommer og gjøre dette. Nå er jeg rimelig blank på hva som trengs og er lurt å ha, så jeg håper på innspill.

     

    Ser at Elkjøp har Toshiba-PC til 4000,- Er det noen haker ved denne, eller bør den fungere greit til mitt formål? Hva er et "must"?

  6. Er ute etter nytt digitalkamera. Det viktigste av alt, er at det skal være lett å ta gode bilder, dvs. god bildekvalitet. Jeg ønsker også helst mer enn 3x optisk zoom og at det er mulighet for noe manuell innstilling. Jeg liker å ha muligheten til å ta bilder om kveld/natt uten blits - Lang lukkertid.

     

    Lurer også på om noen kan forklare meg hva bulb-eksponering er og hva manuell eksponering er. (Jeg ville jo tro dette var det samme...)

     

    Er ansiktsgjenkjenning et "must"? Og det samme med bildestabilisator?

     

    Håper noen kan komme med gode tips. Er det Canon som er retningen å gå? Eller Samsung S85? Tips?

  7. Jeg ønsker å kjøpe en telefon som har litt store og gode taster, men som samtidig har en skjerm som man kan se bilder på uten at det bare blir grøt. Trodde jeg hadde funnet det da jeg så Nokia 3110, men for en dårlig skjerm! Blir jo helt svimmel av å se på den, og da er den vel ikke særlig bedre for mine foreldre...

     

    Noen forslag? Eller er det ikke meningen at man skal skulle kunne se mms-bilder fra barnebarna når man begynner å bli godt voksen og litt støl i fingerleddene?

     

    Har noen tips til en slik telefon?

  8. Jeg har hatt k750i tidligere, og lurer nå på om jeg skal kjøpe en ny av samme type, eller om z710i er like bra? Bla når det gjelder kamera.

     

    Har lyst på z710i pga kam-skjell (mindre riper i skjermen, og fordi den ser litt kul ut/ forandring. Men er denne mobilen like god?

    - Batterilevetid

    - Kamera (lys, autofokus)

    - Radio (har lest at øretelefonene ikke er så bra, men er de like bra som på k750i, er jeg fornøyd)

     

    Regner med at menyene er omtrent like.

     

    Noen som har synspunkter? :roll:

×
×
  • Opprett ny...