Gå til innhold

anonym007

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anonym007

  1. [

    Hvis Moobi opterer som nettbutikk på Netcom sin vegne, så er det vel til syvende og sist Netcom som har ansvaret? Dessuten når jeg trykker på nettbutikk ikonet på sidene deres, så kommer jeg til denne adressen: http://shop.netcom.no/

    Syns egentlig det er dumt at folk strømmer til for å forsvare elendig kundebehandling. Egentlig skulle netcom ha bedt kunden om unnskyldning og sendt ham en ny telefon med ferdig frankert returpakke til den som var DOA. Men service er vel noe som hører fortiden til, dessverre...

    9476756[/snapback]

     

     

    telenor bruker også moobi som leverandør.

  2. Jepp, de bare reaktiverer SMS eller fyller noen ører på kortet ditt, så funker det igjen :p

     

    Dette er et kjent "problem" for NetCom.

    9157852[/snapback]

     

     

    er vel heller noe man gjør bevisst da både youngtalk og kontantkort er abonnement som man har slik at man skal kunne ha kontroll.

    da er det ikke noe særlig å feks komme hjem fra sverige å pluteselig ha 2-300kr minus..

     

    derfor det bløir sperret.

    den forsvinner,som sagt tidligere her, med engang dere fyller på saldo igjen. :)

  3. Wap fungerer helt fint det,kan ikke tro det skal være noe innstillingsproblemer da det har funket fint og jeg ikke har forandret noe i ettertid.

     

    Og ja,det skal funke til w800 også.

    9143186[/snapback]

     

     

    betyr det at du har en w800i?

     

    telefon modellen du har vil bety nor for om det fungerer eller ikke. ligger en oversikt på netcom.no over hvilke telefon modeller du kan bruke den på.

  4. Assa jeg hadde 2000 grates sms med SMSmania, driiit fett ikka sant?  :thumbup: brukte ikke penger engang :cool:  :D  men så dro jeg til Sverige, og der funka jo seff ikke det så brukte opp alle penger, men hadde fortsatt noe med 1800 gratis sms igjen :p  men SÅ kom jeg hjem igjen, men hva faen skjer da? JO, det funker ikke!! :mad::thumbdown:   kan noen forklare??  :ermm:  :w00t: Pliz svar fort da;)

     

    See you on the other side  :tease:

     

    Chiica//

    8936744[/snapback]

     

    er du tom for penger på kortet, så stopper tjenesten.

    8938571[/snapback]

     

     

    smsmania fungerer ikke i utlandet, og hvis du i tillegg gikk tom på saldo(regner med du har kontant eller youngtalk?) så blir det lagt inn en automatisk sperre slik at du ikke skal gå i minus. den sperren forsvinner med engang du fyller på saldo igjen, evt kan du ringe kundeservice til netcom så fikser de det for deg på 2 min. skal kunne bruke smsmania selv om du er tom på saldo.

  5. Selvsagt, tror noen virkelig netcom ville send en sms med: "Kjære kunde! Vi har gleden av å informere deg om at vi setter opp prisen for sms til utenlandske nummer til 1,50,- pr melding uavhenging av abonnement. Hilsen NetCom." ;)

    8445148[/snapback]

     

     

    det ble jo sendt ut info til hver enkelt kunde om papirfaktura gebyret.

    tror nok heller det har noe med hvor stor endring det er for hvor stort antall kunder.

  6. En faktura koster ikke dem 5 kroner ferdig levert til kunden engang.

    8249965[/snapback]

    Hvis så er tilfelle, hvorfor tar da netcom nærmere 30,- for papirfaktura? Jeg tror nok prisen er noe høyere enn 5 kroner grunnet trykking, konvolutter etc.

    8250333[/snapback]

     

    ja, trykking,papir konvolutt og utsendelse. det stemmer nok at de ikke betaler porto per konvolutt, men at de betaler en engangssum. men tror du dette er et lite beløp?

     

    utover det så er det jo ganskemye jobb med en faktura i forkant også. korrigeringer og diverse.dette er jo ting som er mye enklere og billigere og rette opp hvis det er elektronisk.

  7. Hei!

     

    Jeg har fått ny mobile og skiftet abonnement fra Telenor til Tele2 Scratch. Etter at jeg skiftet er det flere av vennene mine som har NetCom Young Talk som ikke får til å sende sms til meg..  Noen som vet hvorfor? Hva kan jeg gjøre med det?

     

    Takk:)

    8321894[/snapback]

     

    står det at mld er sendt på deres tlf da?for da blir den jo sendt i netcom sitt nett men det er noe med ditt abonnement som gjør at du ikke får mottatt sms. jeg vil hvertfall anbefale deg og ta kontakt med telenor kundeservice, så de kan ta en titt på ditt kundeforhold og se om de finner noe.

    da lønner det seg for deg og ha noen lkare eksempler. klokkeslett ca,dato og tlf nr det ble sendt fra, for da får de sjekket om mld fortsatt ligger i kø i nettet :)

  8. Hei!

    Noen flere der ute som har problemer når de ringer til eller mottar samtaler fra andre?

    I de siste 2 ukene har det til stadighet blitt dønn tyst i telefonen i det jeg ringer ut. Hører ikke ringetonen og ikke at den jeg ringer svarer, men ser i displayet på telefonen at jeg har blitt koblet opp. Den jeg ringer hører meg.

     

    4-5 andre jeg har snakket med sier akkuratt det samme, og alle tror det er telefonen som er ødelagt.

    8326274[/snapback]

     

    det som kan hende er at tlf din sliter med å koble seg opp, enten pga antennen i tlf, eller det kan være noe galt med dekningen der du befinner deg. selv om det på tlf står at du har full dekning, kan du befinne deg i et dekningshull, slik at tlf ikke tar inn at det mangler dekning, men den får heller ikke ringt ut.'

    dersom du ikke har førskt det kan du jo slå av og på tlf, se om den klarer lettere og plukke opp signalene, evt ta med tlf til forhandler og få de til å sjekke om det er noe galt med den.

  9. nå er det faktisk sånn hos netcom at hvis det er fohandlere eller eksterne selgere som selger deg trådløsfamilie, vil du få en sms hvor du vil bli bedt om å bekrefte¨at du skal være med der, men bestiller du det via kundesenteret får du kune en sms hvor du får info om at du er satt i en trådløsfamilie.

    videre så er det faktisk sånn at du har 14 dagers angefrist på deg, som det er med alle ting i grunn,til å si at du ikke ønsker å være med i trådløs familie sett at du stod som ansvarlig på abonnemnetet ditt selv tidligere.

    er du myndig og var eier av abonnemnetet ditt før du kom inn i en trådløs familie er det KUN du som kan gjøre endringer på ditt eget abonnemenet, den som står som økonomisk ansvarlig har kun makt til å sette deg inn i tf og flytte deg ut.det kan du som medlem ikke velge selv etter endt angrefrist. :thumbup:

     

    hvordan rutinene er hos telenor vet jeg ikke. men kan ikke tenke meg at de er så altfor ulike.

  10. det har forøvrig også vært kampanjer på å rekruttere folk til efaktura, hvor vi skulle få div avslag på faktura hvis vi gikk over til nett.

    8248293[/snapback]

    Hvilket mobilselskap har arrangert disse kampanjene du snakker om? Chess?

     

    Poenget mitt er at det er feigt av NetCom å straffe de som ikke har e-post, i steden for å belønne de som har.

    En økning i prisen er forbundet med noe negativt. Noe dette hvertfall har blitt for min del.

    8248647[/snapback]

     

     

    det er netcom som har hatt disse kampanjene, en var bl a at man fikk fratrekk på 100kr på neste faktura dersom man giokk over til efaktura.

    nå er som sagt ikke poenget å straffe heller, men at de som gir ekstra utgifter også tar ansvar for det selv.

    +miljøet!er ikke akkurat mest miljøvennelig å sende ut en mill fakturaer på x-antall sider 4-5 ganger i mnd! :thumbdown:

  11. NetCom burde heller gitt feks 10-30 kr rabatt til de kundene som heller vil motta eFaktura, enn å heve prisen på de som fortsatt vil ha papirfaktura.

    Hvor er da besparelsen? Dersom NetCom sparer penger på dette, kan det brukes til andre ting, som for eksempel å senke prisene på abonnement, investere i nytt utstyr, bygge ut dekning, osv.
    Tror kanskje du misforstår meg litt, besparelsen går til de kundene som velger å motta eFaktura og NetCom (spørs hva rabatten hadde blitt).

     

    Eksempel på hvordan dette hadde fungert:

    En kunde har i dag ActiveTalk og betaler 129 i måneden. Hvis denne kunden heller vil motta eFaktura (faktura på epost/nettbank) så får han en rabatt på, la oss si 30 kr, og betaler derfor 99 kr i måneden i steden for 129.

     

    På denne måten straffer man ingen med høyere gebyrer, men man belønner de som er up-to-date/miljøvennlige/sparsomme/smarte og benytter seg av eFaktura. På den måten blir den en vinn-vinn situasjon. Det estimerte beløp som NetCom sparer inn ved at kunden benytter seg av eFaktura bør deles mellom NetCom og kunde. Vet ikke om 30 kr er et riktig beløp, som sagt, kun et eksempel.

     

    Minste totalpris er prisen på telefonen pluss faste avgifter, etableringsgebyr og månedsabonnement i avtaleperioden. Ringepris er ikke medregnet i prisene.
    Siden totalprisen inkluderer faste avgifter må NetCom oppdatere prisene på webshop-en sin og inkludere papirfaktura gebyret på 25 kr i måneden. Siden det er papirfaktura man får i utgangspunktet når man bestiller abbonement fra NetCom.
    Det er eFaktura/epost-faktura som blir normen, og man velger selv om man ønsker papirfaktura istedet. Da velger man i så fall selv å betale ekstra. Man får også to måneder på seg til å ordne det i nettbank / via Kundesenteret, slik det er med SmartTalk idag.
    Er du sikker på at det blir slik? Skal man mobilkunder i dag være pålagt å ha en e-postadresse?

     

    Tipper forbrukerombudet og NetCom skal bli to om den på totalprisen på mobil solgt med binding til mobilabbonement skal inkludere fakturagebyret eller ikke. Hvis det blir slik du sier da.

     

    Izte: Jeg sjekker oftere e-post (flere ganger om dagen) enn postkassa (et par ganger i uka maks), men så skal det sies at jeg bor i en stor boligblokk og må til naboblokken for å sjekke snailmail.

    8197879[/snapback]

     

     

    det er ikke snakk om at mobil kunder skal pålegges å ha epost eller nettbank, men dersom man velger å ha papirfaktura så velger man også selv å få gebyr.

    hos chess er det vel forresten sånn at man ikke får ha abo der med mindre man har epost?dette blir mer og mer vanlig, og som det er sagt her tidligere, det er en del av automatiseringsprosessen som foregår i samfunnet.

     

    det har forøvrig også vært kampanjer på å rekruttere folk til efaktura, hvor vi skulle få div avslag på faktura hvis vi gikk over til nett.

  12. Er ikke det noe man kan ta kontakt med direkte til teleoperatøren sin da? Er ihvertfall verdt et forsøk.

    Tror det går an og sperre for de nummerene man ikke ønsker, og da blir de sperret for og oppringe sim-kortet og ikke telefon. Altså at selv om du bytter telefon men bruker samme sim-kort så er nummerene fremdeles sperret.

    7321921[/snapback]

     

    NetCom tilbyr i alle fall ikke noen sånne sperrer.

    7488964[/snapback]

     

     

    så vidt jeg vet er ikke det noe noen operatører tilbyr. alternativet blir å sperre for alt innkomende, og det er jo litt håpløst ;)

  13. :thumbup: i kontrakten står det følgende:

     

    "Ved kjøp av subsidiert telefon med bindingstid erkjenner kunden en erstatningssum ved oppsigelse, hevelse eller vesentlig mislighold av abonnement før utløpet av avtalt bindingstid. Denne erstatningssummen er på:

    2 andre abonnement står opplyst og så

    - 2000 ved kjøp av subsidiert telefon bundt i 12 mnd. til mobilabonnement Tele 2 Mobil Pluss

     

    Erstatningssummen reduseres med 1/4 av originalbeløpet per kvartal i avtaleperioden. Ved kjøp av operatørlåst terminal vil operatørlåskoden avgiftsfritt være tilgjengelig for kunde etter endt bindingstid. Ved oppsigelse innen bindingstiden vil koden oversendes mot innbetaling av gjeldende erstatningssum.

     

    Disse vilkårene sier jo ganske mye om operatørlås, men det presieres jo ikke på noen som helst måte at den terminal jeg har kjøpt er operatørlåst - ergo kan jeg kreve heving.

     

    Eller mener Dere at jeg med disse vilkår ikke har anledning til det?

     

    Takker for respons fra juss-ekspertene - flott hvis Dere kan vedlegge de lover som eventuelt gjelder...

    7420179[/snapback]

     

     

    der står det jo. ved kjøp av subsidiert tlf er tlf bundet i tolv mnd til tele 2.

  14. Hei.

     

    Du skal kunne få denne uten at du er juridisk eier, men du må vite telefonnummeret den er kjøpt med og du får den ikke utgitt over tlf pga feilprosent.

     

    //Hit

    7392035[/snapback]

     

    Hvorfor må de ha telefonnummeret for å få dette utlevert da?

     

    Min kompis fikk den ikke utlevert etter at han har fått tak i telefonnummeret telefonen var kjøpt med for det var det bare juridisk eier som fikk utlevert fikk han da til svar.

    7392350[/snapback]

     

     

    altså bade hos netcom og hos telenor får du utgitt låsekoden selv om du ikke er eier på tlf nr. så lenge tlf ikke er i bindingstid.du får den jo tilogmed på nett. høres ut som om kompisen din har vært borti en konsulent med lite peiling ;)

×
×
  • Opprett ny...