Gå til innhold

Zantrix

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zantrix

  1. Hei!

     

    Har hatt min msi ex310 en stund nå! En ting jeg ikke skjønner er at jeg kan spille nyeste lfs versionen med max grafikk osv, med 0 hakking, 100 fps, så kan jeg spille wow med max oppløsning og litt bobbob innstillinger, uten noe lagg, men så fort jeg skal prøve cs 1.6 så hakker det og får rundt 30 - 40fps, det er frustrerende, har lagt inn alt av nyeste driverne osv.

     

    Har også lagt inn en "clean" version av windows vista 32bit, der jeg har det jeg trenger av programer, drivere osv. Ikke den som kom orginalt med maskinen.

     

    Pcen er ellers veldig grei, bråker veldig lite, god ytelse, god skjerm, og ellers særs god pc for prisen! *fornøyd*

  2. Heisann!

     

    Har en Acer Aspire 5920G nå som jeg synst det er på tide å bytte ut med noe mindre, men helst med minst samme ytelse! Vil gjerne at den skal ha mulighet for og dra litt småspill som live for speed, RA3 osv. Jeg vil ha mest mulig for minst mulig pris, hehe :p har kikka mest på 13,3" men kan kanskje strekke meg til 14,1" skjerm.

     

    Kom gjerne med tips og erfaringer!

  3. Heisann. Jeg vurderer nå og kjøpe meg en EEE 901. Men jeg tok meg ikke bryet til og lese igjennom over 190 sider. SÅ det jeg lurte på var om det gikk ann og spille cs 1.6 og world of warcraft på den? :) og hvilken OS som er best på den ?;)

  4. Det krever mindre enn Solid Edge så det burde vel gå bra ;-) Vi bruker det på TIP, eller går andre året nå og det heter PIN. :) Teknikk og industriell produksjon ;-p etter det blir det ingeniør. Men er det mulig med 2gb ram på A150? så det burde vel være mulig og stjele litt minne derifra til skjermkortet? ;-)

  5. Ah, skjønner.. 8mb ja, det virket litt drygt :( men ellers skal vel pcen takle det meste av skoleprogrammer? som autocad, solid edge, open office, osvosv? ;) såvidt jeg har hørt greier den og kjøre 720p laggfritt også, noe som er imponerende synest jeg.

     

    haha, i friminuttene blir det ofte litt spilling ja ;p

  6. Vurderer og bestille meg en A150 nå. Men jeg orket ikke og lese igjennom alle 119 sidene så jeg lurte på om noen har prøvd og spille noen lette spill på denne pcen som lfs og counter - strike 1.6 og om det funka greit? :p kjekk liten pc som kan være grei og ha med seg på skolen siden sekken blir så tung med bøker osv. SÅ må jo ha noe og gjøre i friminuttene også (A)

  7. Ja, det koster litt ser jeg! :/ men en 120 gb harddisk eller noe tror jeg ikke hadde vært så værst. Er det stor økning i ytelse fra 5400 til 7200? eller er det knapt man merker det? ram er jo så billig nå for tiden så det kommer jeg nok til og kjøpe meg uansett :-) tror jeg kommer til og legge inn Windows XP, men er det noen som har erfaring med SP3 til XP? :) har bare kjørt Windows XP SP2 jeg.

     

    Mvh Christoffer :)

  8. Heisann. Tenkte og formatere laptopen nå siden jeg har fått litt virus osv og den er treig nå! Ville dere anbefale xp eller vista på den siden det er bedre ytelse i XP? men er det noen oppgraderinger jeg kan gjøre med denne pcen som gir den bedre ytelse? :) mer minne? harddisk? eller noe sånt? :) takker på forhånd :) mvh Christoffer

×
×
  • Opprett ny...