Gå til innhold

Nyhusern

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nyhusern

  1. § 4-1. Det alminnelige leieprisvern

    Det kan ikke avtales en leie som er urimelig i forhold til det som vanligvis oppnås på avtaletidspunktet ved ny utleie av liknende husrom på liknende avtalevilkår.

    § 4-2. Indeksregulering

    Hver av partene kan kreve leien endret uten oppsigelse av leieforholdet med følgende begrensninger:

    a) endringen må ikke tilsvare mer enn endringen i konsumprisindeksen i tiden etter siste leiefastsetting,

    b) endringen kan tidligst settes i verk ett år etter at siste leiefastsetting ble satt i verk, og

    c) den annen part må gis skriftlig varsel med minst én måneds frist før endringen kan settes i verk.

  2. Hahaha ja jøss!

     

    Krikkert du studere jus og jobber i arbeid og velferdsetaten? vel toalettpapir har vel aldri stått i noen kontrakt? og for det andre hva har det med denne saken å gjøre? mest patetiske eksempelet jeg noen gang har lest. At han sier at han syntes det er rart at han i ettertid nå plutselig skal betale for noe som aldri har stått i kontrakten før er ikke rart, for det er ikke mulig å endre noe uten leietakers samtykke. Huseier må i hvert fall si ifra om endringer i kontrakten. At hun plutselig _nå_ skal ha penger(16 tusen kr) uten noe som helst beskjed i forveien er til å le av. Ganske stort beløp han må ut med plutselig.

    Dette er svindel på sitt beste om du spør meg.

    Endringer i en kontrakt er normalt, men her er det ikke snakk om noe endringer, men at det skal betale et beløp som firmaet det gjelder selv sier er huseiers ansvar.

  3. Hvorfor kommer ikke dette til PS3? Føler meg relativt lurt.. hadde jeg visst dette så hadde jeg ALRDI kjøpt det til PS3 så klart, men heller til Xboxen..

     

    Det kommer trolig nok ikke med engang fordi sony ikke punger ut nok penger. Sony har tapt seg helt på alt som har med DLC å gjøre. De har til og med tapt flere av exclusivene sine (MGS, FF og TEKKEN) Microsoft derimot vet nøyaktig hva det handler om, og punger ut penger for å få ting først! Men at det kommer til PS3 skal man ikke se bort ifra. Kommer nok, spørsmålet er bare når?

  4. haha den DLC setlista der består av typ 40+ mens HMX har gitt oss over 300. you go figure :p

     

    En annen ting er at gh nesten ikke har klart å gi ut noe nytt i sin setliste(husk jeg sa noe, vil ikke si alt). Virker som det bare ble til at de tok en titt på setlista til rb2 for så å ringe gruppene og spørre om de _OGSÅ_ fikk lov til å bruke musikken dems i sitt spill :p

  5. Jeg begynte og spille Guitar Hero. Etter at jeg hadde spillt Rock Band ville jeg ikke spille Guitar Hero igjen :).

     

    Jeg har spilt GH3 enstund, men etter at RB kom så var det ikke snakk om hva jeg syntes var mer intressant og bedre. Hvorfor er fordi jeg bryr meg om noter og det at jeg merker riktighetene i låtene. Kan ta et eksempel også! Mr. Herman li fra Dragonforce har til og med sagt at notene i GH3 er alt for overdrevet, selvom låta i seg selv ikke er lett å spille på en ekte gitar så er det langt over for mange noter i GH3 :p

     

    Vel folka får spille det dem mener er mest morro, for min del vinner RB lett! Er også ganske kos å tenke på at rock band skal ha ut over 500 låter før året er omme ;) mens GH4 kommer ut med bare 80+ kanskje 20 DLC ....

  6. Herregud ludoer dere som sier at rock band er dårlig.. Rock band går på noter, mens GH er mere som stepmania hvor alt kommer i en hel haug for å gjøre ting vanskelig! Helt teit med tanke på at spillet skal være mer eller mindre virkelig basert, og alle låtene i rock band er ikke lette, du har metallica som er et helvete, green grass, high tides er også et reint F, du har flere også. Når det gjelder at rock band ikke kom ut på PS3 og WII med det første kommer det av at xbox(MS) kjøpte rettighetene til spillet 1 månde før alle andre, dette gjelder også rock band2. Kan også si at Rock band vinner så utrolig mer når det gjelder låt utvalg og DLC som andre har sagt her før meg, og dette kommer vel av at Harmonix bryr seg om sine 'kunder/brukere/spillere', mens GH gir f'en. Vil også si at harmonix gir ut ny DLC hver uke, for eks idag kommer BYOB og Toxicity med SOAD så å si at rock band er så dårlig er bs. Kan også si at når det gjelder utstyret så er det første gangen rock band har utvikla instrumenter, så derfor ting kan virke litt dårlig. Når rb2 kommer det instrumenter testet av bandet rush så det blir ikke noe "dritt" for å si det sånn ;)

     

    PS: Dette er ikke flaming, bare min mening.

×
×
  • Opprett ny...