Gå til innhold

bjorne83

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bjorne83

  1. Leselunden skrev (6 minutter siden):

    Kanskje en sammenheng mellom stort parti pluss at de mest ivirige tilhengerne har fått seg en ps5 nå. Coop var veldig flink sist gang de solgte i hvertfall. Alle som fikk bestilt fikk den innen 1 uke.

    Også sett tendenser i det siste. Power som fortsatt hadde 50+ konsoller igjen etter 1 uke(måtte trekke nye vinnere) og cdon som var ute for forhåndsbestilling i noen dager.

    Godt jeg fikk bestilt 06.30. Fått ordrebekreftelsen. Satser på rask levering. Så får jeg heller bite i det sure eple å betale de 1000 mer. Har sendt mail til coop og klaget på pris. Håper de hører på kundene. La også inn info om at power sendte med 1 ekstra kontroller for bare 1kr da de hadde trekning sist. ;)

    Edit: de hører ikke på kundene, fikk bare til svar at det var prisen de hadde valgt å legge seg på. Så de flår kundene ganske kraftig:(

    • Liker 1
  2. Har i det siste hatt problemer med å komme meg inn på Nasen fra den bærbare datamaskinen, fra de andre maskinene kommer jeg inn som før.

    PC finner nasen på nettverket men får bare opp feilmelding når jeg skal gå inn i mappene.

    Har sett under innstillnger både i router og Nas uten å finne noen plass der jeg har "blokkert" meg ute.

    Logger jeg inn via 192.168.1.204/share som er ip adressen kommer jeg meg inn men dette er en kronglete måte å gjøre det på jallefall når jeg vet at det har virket med nettverksstasjon i Windows tidligere.

    Har endret på faste Ip adresser uten at dette har hatt noen effekt. Har også reinstallert Windows10 for å se om det var noe her, men heller ikke dette hjalp.

    Feilen jeg får opp er som vist på bildet.

    Kan noen hjelpe meg?

    post-114580-0-70691200-1477508245_thumb.jpg

  3. Mulig feil plass å poste men hjelp meg.

    Etter oppdatering av Facebook igår fatter jeg ikkenoe. På sidene jeg liker driblandt altibox knne jeg før trykke en link som het andres aktivitet der en kunne lese hva andre skreiv til siden. Men etter oppdatering finner jeg ikke igjen denne funksjonen. Noen som kan hjelpe?

  4. Hvis det kun skjer når du skrur på 1 spesiell maskin så er det nok en ipkonflikt. Prøv å sett fast ip på naset i routeren.

    Har prøvd dette. pcen har ip 192.168.0.99 men NAS har 192.168.0.169

    Kjører for øvrig Windows 8. Alle pcer er tilkoplet en Netgear router.

  5. Har den siste uken hatt problemer med min Ready nas fra Netgear.

    Alt har virket perfekt frem til for noen dager siden da kan det virke som om når jeg slår på min stasjonære pc så mister min NAS hele nettverket. Alt blinker å lyser som det skal, men får ikke kontakt med den. Prøver å pinge men ikke svar.

    Det eneste som hjelper er å ta en restart på den, da virker det igjen i noen minutter.

    Men står min stasjonære pc av så er det ingen problemer, da virker det perfekt. får fint tilgang med mine 2 andre pcer.

    HAr sjekket at det ikke er ip konflikter.

    Kan noen hjelpe? trenger mer info for å kunne hjelpe?

  6. Leser ut fra forskjellige tester at man selv kan endre fargen på front leden hvordan den skal lyse å i hvilken farge, men finner ingen plass hvor man kan endre dette. Finner en meny som heter LED indikator men her kan jeg kun slå av at den skal lyse. Noen som har ide??

     

    Har funnet to.

    På Google Play

    LED Flow

    og

    Light Manager - LED Settings by MC Koo (testet denne selv = OK , Note! har ads )

    Takk skal prøve dette. Har S3. Trodde dette var noe som lå inne som standard siden det er nevnt i flerne tester. men takk for tipset...

  7. Fikk min SE w995 igår. lurer på et par ting anngående ringe. når det ringer er det en enkel funksjon som kan få den samtalen til lydløs. leser hos SE noe med å dra fingeren over kameralinsen men må aktivere bevegelsessensoren. gjelder dette på denne telefonen og hvor evt aktiverer jeg den?

  8. Har hatt litt problemer i det siste med app store. Når jeg får opp at det er oppdateringer til mine program så instalerer jeg disse så klart, men nårjeg går inn i app store igjen så står det fremdeles at oppdateringene er klare. Kjører programene som jeg oppdaterte å disse er oppdatert selv om app store viser at de ikke er. Hva er feilen? Har prøvd å slette programmet fra telefonen å installere på ny men fremdeles viser appstore at det er oppdateringer klare. Noen som kan hjelpe meg???

  9. Føler jeg har unormal dårlig dekning på min iphone 3gs. har iphone med chess å de bruker jo netcom sitt nett.

    Har sett andre har full dekning innendørs mens min iphone kaver med 2 og 3 streker av totalt 5 streker.

    Er det flerne som har problemer med dekningen? ser ut av dekningskartet til netcom at de skal ha full dekning i området der jeg bor Bryne i Rogaland.

    Mister er ikke et problem som kommer og går, men konstant dårlig..

  10. HJELP

    Hva kan jeg gjøre, ilpået har min iphone bare dødd helt ut.

    Hjelper ikke å lade den, får ikke kontakt med itunes. Noen som vet hva som har skjedd? den har ikke fått noe fall eller noe.

    Den virka igår når jeg la meg hadde 89% batteri igjen. idag når jeg skal se på den er den totalt DØD.

    Hva kan jeg gjøre?

  11. Enda et nytt sp.mål fra ny iphone bruker. dette er et problem som har dukka opp i senere tid.

    Når jeg er inne på spill jeg har lasta end fra itunes kommer det opp en form for reklame enten helt øverst eller nederst på skjermen. Hadde ikke dette før. så jeg lurer på om det er noe jeg har "slått på" og hvordan får jeg det evt bort igjen? hadde vært fint med et svar...

×
×
  • Opprett ny...