Gå til innhold

Mortos

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mortos

  1. Noe lignende dette?

    Hvis du skal kutte den ene fasen til stikkontakten når du slår av lyset, og seriekoble den med lyset så er det rett.

    Hvis ikke, så er du nesten nødt til å f.eks. paralellkoble stikken med lyset.

     

    Dessuten er kontakten feil vei. Slik du har tegnet den nå, så kommer spenningen inn der du setter i støpselet.

    How's this?

    Edit: litt sloppy, si ifra hvis dere ikke forstår den.

    post-114550-1259257147_thumb.jpg

  2. Jeg holder på å fjerne skjermkortdriverne pga en oppdatering. Men, jeg har ikke gjort det skikkelig de andre gangene jeg har gjort det så jeg vet ikke hvilke jeg skal fjerne. Det er 3 windows driverpakker som basically ser like ut det er bare forskjell på datoen de er installert også er det 4 sifre helt i slutten som er annerledes. Også er det 2 nvidia drivere, en som bare heter nvidia drivers. Og en som heter nvidia performance drivers. Det jeg lurer på er hvilke jeg skal fjerne. Jeg har ett 9600m gt.

  3. Jeg klarer ikke å få opp konsollen i Fallout 3. Det skal være ~ knappen som får den opp, men jeg har prøvd alle mulige knapper, men den kommer ikke opp. Pleier å være §|? Har prøvd med ctrl, alt, shift, fn å det som går. Men, får den ikke opp.

     

    Noen som har peiling på hvordan?

  4. Gah, etter å ha snust i ett år, kan jeg ærlig talt si at jeg ikke kjenner noe som helst etter den første snusen om morningen. Ganske kjipt. Føler ikke det er nikotin som gjør at jeg er "avhengig". Tror jeg rett og slett er blitt avhengig av å ha noe under leppa. En tyggis kan gjøre så og si det samme som en snus, for min del.

     

     

    Snusen var bedre når den var i plastboks ja, nå er den jo full av voks som det brukes på innsiden av boksene. I tillegg var de mer hardføre før, mens nå skal det jo ikke mer til enn å sette seg med snusen i en trang bukselomme før den er flat.

    Indeed nevergood, kjenner den om mårran men resten av dagen er det bare for å ha noe under leppa. En tyggis smaker jo ikke det samme som snus? Blir ikke det samme da :p

     

    Ja, slutta med general jeg når plastboksen kom. Gikk over til skruf. Den der voksen inni, er ikke den til å holde snusen fersk?

  5. Skjønner meg ikke på alle her jeg ass. Skruf er best den renner ikke<3<3<3 OmgOMG!!11!1!11 -_-..

    Det er meget lite konstruktivt i denne tråden generelt. Bare dere som lurer på hva som er sterkest for at dere skal få mest effekt! Den effekten avtar ganske fort så hvis du tror hver gang du snuser blir du sendt til himmels, da har du driti på draget.

     

    Ville bare ha det ut siden det er så sykt fjortiss snakk her inne. Skal dere diskutere snus, så hvertfall vær saklige.

    Ikke dra den skruf sterk er best siden den er sååå sterk<3!!111212!..

    Ja ser at det er en del saklige innlegg her også, men dere skjønner hva jeg mener..

    Skjønner du ikke hva jeg mener er du a) Kverulat B) Dum..

    Hvorfor skrive innlegg her hvis du syns denne tråden er så dritt? Folk har da lov til å legge inn sin mening, uansett hvor usaklig eller fjortiss det er.

  6. Ha ha 26 stykker er bra det. Kjenner en fyr som fikk 27 og så presset han på dem :p Da ble han dårlig da :grin:

    Haha, husker jeg å en annen utfordra en dude til å stappe hele boksen med porsjon under leppa, hvis han greide å la vær og spy skulle han få ny boks + 100 kr, han spydde på toget på vei hjem, fikk bot for det, ikke no ny snus, heller ikke no penger. Bummer.

  7. Siste jeg husker så innholdt Skruf Stärk 35% mer nikotin enn vanlig snus, men det var porsjon. Vet ikke om løs inneholder mere, men som du nevner så har det med pH verdien å gjøre.

    Snakker du om løs eller porsj nå? Mener å ha lest at skruf porsjon har 10% mer nikotin enn vanlige porsjon, og stark har 35% mer.

  8. De skal få den inn over alt nå, bare sånn at dere vet det. Folk liker den så godt at den kommer ordentlig inn på markedet nå. Men jeg lurer på hvor mye den Viking/Hawk wintergreen har i nikotininnhold? Jeg merket den ikke i det hele tatt, selv om jeg har hatt 2 uker pause.. :p

    Brukte 4 stykker i fylla en gang, da merket jeg den litt mer.

    Åssen kan du merke snus når du er full? Da er du jo "svimmel fra før". Har aldri hendt meg før ihvertfall.

     

    Mortos er du virkelig en amøbe? Dine kommentarer høres ut som en fjoritss full på Munkholm!

    Hvorfor peser du meg så jævlig? Hva faen er problemet ditt? Kan du gi meg en grunn til at det så ut som en fjortiss på munkholm?

  9. De skal få den inn over alt nå, bare sånn at dere vet det. Folk liker den så godt at den kommer ordentlig inn på markedet nå. Men jeg lurer på hvor mye den Viking/Hawk wintergreen har i nikotininnhold? Jeg merket den ikke i det hele tatt, selv om jeg har hatt 2 uker pause.. :p

    Brukte 4 stykker i fylla en gang, da merket jeg den litt mer.

    Åssen kan du merke snus når du er full? Da er du jo "svimmel fra før". Har aldri hendt meg før ihvertfall.

  10. Kom til å tenke på en ting.

    Hadde dere giddi å svare meg på en ting her inne?

     

    Snuser du pga avhengihet og om du kunne slutte uten å føle behovet for snus igjen så hadde du gjort det?

     

    eller..

     

    Snuser du fordi du liker det og trives med det? og rett og slett ikke vil slutte?

    Liker å tro at jeg ikke er avhengig. Har ikke noen trang til å slutte og ser få negative sider med snus. Gikk 3 uker uten snus i sommer for å teste meg selv, og det gikk veldig bra.

  11. Får man dårlig kondis av å snuse. Eller bare avslappet kort periode. Og er det nikotinen som gjør deg avslappet? Siden vannpipe gjør meg avslappet.

     

    Blir man avslappet av å røyke? aldri prøvd skjønner du.

    Kondisen blir litt påvirka av å snuse i teorien ihvertfall, har aldri opplevd det sjæl. Blodårene tettes igjen av snus.

  12. noen som veit om ein plass i bergen der ein under 18 får kjøpt snus? eg er 15, men eg ser ikkje ut som om eg e nåke eldre for å seie de sånn...;)

     

     

    Få noen over atten til å kjøpe for deg.

    Jeg er så eniger 3az3r. Forstår ikke hvor folk gidder å stresse og leite etter en plass der de selger til folk under 18. Alle kjenner vel folk som er 18+? Tror ikke jeg kjøpte sjæl mer enn ett par ganger før jeg ble 18.

×
×
  • Opprett ny...