Gå til innhold

Offpiste

Medlemmer
  • Innlegg

    143
  • Ble med

Innlegg skrevet av Offpiste

  1. LMH1 skrev (48 minutter siden):

    At de ikke informerer om riktig eller feil bruk, sier ikke det er nødvendig med vifter etc, så du får vurdere selv hvem som har skyld i dette, produsent eller butikk, begge er medansvarlig, å informere hva slags bruk ting er beregnet til, uansett SSD disk etc. Blir feil å påstå det er kunden ansvar å finne ut av. Fraktutgiftene er liten kostnad men prinsippet er det samme om ting er vanskelig eller lett dyrt eller billig er vel en grunn for det er slik.

     

    Alt man trenger å vite står jo under produktinfo og spesifikasjoner, vis man ikke kan forstå eller skjønne det så er det ikke butikken eller produsenten sin feil.

    image.png.017b355e6c9b4ee9827aba1b704dea9a.png

     

    LMH1 skrev (50 minutter siden):

    Det er også slik med andre produkter hvorfor må man opp til pris av 1500-2000 kr for å få noe som kan slå av med digital timer etc? når det finnes kinesk søppel som er 100% avhening av mobilen er vel en grunn for det er slik fordi butikkene vil tjene og produsentene, de billig produktene er der kun for enkelte ønske billig søppel.

    Hvilken produkt snakker du om? om denne:image.png.863095f4dd62bf6cba2f2d07a8a6e23a.png

    Har ikke brukt iiglo så jeg kan ikke utale om den, eg hadde heller brukt lokal mqtt eller cloud mot f.eks en "Shelly Plug S" som er i samme prisklasse. Eller noen som er på Z-wave eller Zigbee mot en smarthus sentral.

     

  2. LMH1 skrev (12 minutter siden):

    Jeg får vesentlig høyere hastighet jeg med mitt utstyr Asus ac66u og ac88u og Netgear RAX20. det er ikke poenget, poenget at altibox og telenor generielt sier dems ruter er fremtidrettet men informerer det ikke gjelder hastighet over 500 mbit.

    Jeg vil mene at Altibox og Telenor sitt ny utstyr er mer fremtidsrettet enn en gammel Asus ac66u som kom ut for 8 år siden.

    • Liker 2
  3. LMH1 skrev (4 minutter siden):

    Men si

    F5AL250V

    Er den årsaken til jeg får begrenset ytelse på nedlasting rundt 50 mbit eller må det være høy belasting?

    For finner ikke sikring i den andre kabelen til routeren, hvis jeg ikke har oversett noe.

    hvor mye er antatt driftstid på 11ah batteri med en router? virker det er antakelig en del timer.

    Er det forskjellig terminaler til alle batterier eller følger det etter ah så større kabeler\sko for større batteri?

    Svaret er:

    barfoo skrev (35 minutter siden):

    Du må nesten bare lese pensum i elektro, og lære deg grunnleggende ting som spenning, resistans og strøm. Vil du dille med elektro er det et absolutt minimum av kunnskaper du må inneha. Du kommer ikke utenom, uansett hvor mye du vil.

     

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...