Gå til innhold

hemi-cuda

Medlemmer
  • Innlegg

    258
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hemi-cuda

  1. Psilocybe hvor mange mm har du i ørene?

    Har lyst på sånn i ørene jeg å men jeg syntes det tar for lang tid å strekke så jeg tenkte på skalpellering. Har ikke lyst på så store at ørene blir noe strekt men har lyst på så jeg kan ha tuneller gjennom øreflippene slik ørene er som normale. Så vill det være mulig å hoppe rett på 8 eller 10mm på en gang med skalpellering? Noen som har erfaring ed det?

  2. Ok jeg har ikke den fjærneste peiling på datamaskiner i det hele tatt men fikk lyst til å prøve å bygge min egen for jeg fikk en masse deler gjennom en bekjent. På hovedkortet mitt står det nvidia nforce2 mcp å derfor lurer jeg på hva slags prossesor som passer dette kortet eller er kortet bare dritt? Skal bestille fra komplett.no snart så hadde vært fint om jeg fikk linker til noe som hadde passet.

  3. Spilte i BG i dag, har ikke spilt så ofte der før. Da jeg spilte så jeg en som, jeg er ikke sikker hva som skjedde om han døde eller hva det var men han ble til en stor engel eller hva jeg skal kalle det, det sto noe om mere kraft enn du kan tenke deg eller no. så til spørsmålet: hvilken klasse er det som kan bli en sånn engel type ting?

  4. Jeg skjønner ikke hvorfor så mange jeg kjenner sier at Spyder Victor markøren er så dårlig? Jeg kjøpte den for den var billig og skulle se etter om dette var noe for meg, siden har jeg brukt den nå i noen måneder å jeg kan ikke finne noe feil med den men hører ofte i andre forum at akkurat den markøren suger. Kan folk her si meg hvorfor den suger? Syntes du den suger? Jeg syntes den passer bra som første markør jeg da.

  5. Lurer bare på hvordan du "sklir" rundt uten at personen flytter på beina, ser jo ganske artig ut og har alltid lurt på hvordan en gjør det.

     

    Har akkurat fått tak i den worg pup som kjæledyr som følger etter deg, ingen som ville hjelpe meg med den så jeg måtte solo blackrock spire, døde 6 ganger (er lvl 70 warrior) men det var verdt det.

×
×
  • Opprett ny...