Gå til innhold

~ David ~

Medlemmer
 • Innlegg

  2 002
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Innlegg skrevet av ~ David ~

 1. Hei, håper noen kan hjelpe meg litt her. Jeg byttet i dag fra Telenor til OneCall, og oppdaget at 4G overhodet ikke fungerer. Det fungerte fint med Telenor. Har vært i kontakt med support hos OneCall, og de klarte ikke å finne ut av det.

  APN-innstillingene skal være korrekte, og SIM-kortet (og 4G) fungerer i en gammel iPhone jeg testet med. Som nevnt så fungerte 4G utmerket med Telenor, så hver for seg fungerer begge deler men altså ikke sammen.

  Nå ser det ut til at jeg må bytte leverandør igjen (eller bytte telefon). Er det noen som har liknende erfaringer, eller tips til hva som kan fungere?

  EDIT: Endte opp med å resette fabrikkinnstillingene, det fungerte heldigvis. Kviet meg for det men så lenge det fungerte etterpå var det jo verdt det ?

 2. Og jeg syns spillet føles så utrolig mye bedre å spille nå enn før :)

  Helt enig! Kan ikke sette fingeren på det, men synes ting flyter mye bedre nå i ordinær MP. Havner generelt høyere på scoreboard etter hver runde også nå.

   

  Digger FS også, men der gjør jeg det ikke like bra. Det er ikke så farlig heller egentlig, rushet jeg opplever er verdt det i seg selv.

 3. Testet det du foreslo i går, men det bakre hjulet ga ingen utslag på blenderåpning selv om bryteren på objektivet stod til A. Kanskje en annen setting jeg har på, som forhindrer dette, må forske nærmere på det.

   

  Er X-Pro serien også å anse som enklere kameraer, altså? Trodde de lå i det øvre segmentet jeg, men kanskje ikke funksjonsmessig? Uansett, det er sannsynligvis en X-T10 eller 20 jeg kommer til å gå for så det er de jeg er mest nysgjerrig på hvorvidt har flere valg når det kommer til funksjonalitet på hjulene.

 4. Ah, takk for tips! Har imidlertid lagt merke til at skjermen blir laggete og litt 'pasty' når den er satt til A, så ikke sikkert jeg orker å bruke den.

   

  Neida, blenderringen på objektivet gjør jo jobben, bare ønsker meg større fleksibilitet i funksjonsangivelse på knapper og hjul. Litt mer tommelnært =)

   

  Men alt er en vanesak, og jeg skal bli fortrolig med det. Bare lurer på om det er likt på alle modeller eller om nyere modeller har større fleksibilitet :)

 5. Jeg har en X-E1 som jeg først nå har fått et fuji-objektiv til (18-55, har tidligere bare brukt adapter og gamle objektiver). Jeg hadde visse forventninger til det bakre kommandohjulet, men det gjør jo nesten ingenting? Bla i menyer liksom? Firmwareoppdatering hjalp ikke, så jeg antar det er slik de vil ha det, men er det slik på T-kameraene også? vurderer et x-t20 hvis jeg finner et bra brukt, men håper de har bedre anvendelse av det hjulet der.. jeg vil så gjerne like Fuji, men det er litt overgang fra Pentax og Olympus der det ikke skorter på hjul og det meste kan skreddersys.

 6. Jeg elsker å spille alene, men klart det er gøyere med en squad med kjente. Har ikke mulighet til å spille med mic pga små barn som sover lett, men koser meg på egen hånd og bidrar i random squads, og jeg nyter hvert minutt. Synes kartene er helt fine, oppdager nye områder og taktikker stadig vekk. Men seff, sier ikke nei takk til flere maps :p

  • Liker 1
×
×
 • Opprett ny...