Gå til innhold

froosh

Medlemmer
  • Innlegg

    113
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av froosh

  1. Hei! Jeg søker etter noen å spille dette spillet med. På de fleste multiplayer serverene som folk oppretter så pleier folk å stikke etter en liten stund. Og når jeg oppretter en lobby med "hardcore"-innstillinger så er det vanskelig å finne folk som tar utfordringen.

     

    Så, er det noen som er villig til å begi seg ut på dette med meg? Send meg en melding med din steam id!

  2.  

    La til dette som en egen feed nå: http://www.hardware.no/feeds/extra.xml

     

    Hei.

     

    Det hadde vært fint om dere kunn elaget en oversikt over hvilke rss feeder som finnes og hva de inneholder.

     

    Jeg bruker i dag http://www.tek.no/feeds/general.xml som jeg tror inneholder alt fra tek.no nettverket, untatt ekstra artiklene. Jeg ønsker meg en feed som inneholder alt fra tek.no nettverket inkludert ekstra artiklene. Alternativt en feed som kun inneholder samtlige ekstra artikler fra tek.no nettverket. Alternativt en feed per site som inneholder alt inkludert ekstra artikler. Sånn det er i dag leser jeg sjelden ekstra artikler siden de ikke er med i feeden jeg bruker. Å lese forsider for å få med meg alt er mange år siden jeg ga opp.

     

    Noen update på dette?

  3. Det er en teknisk begrensning.

     

    Minnebussen på 760/770 er 256bit og minnebrikkene må være delbare med det:

     

    256mb x 8 brikker for 2gb (2048mb)

    128mb x 8 brikker for 1gb

    512mb x 8 brikker for 4gb.

     

    Hvis det er asymetrisk går det utover ytelse/effektivitet.

     

    780/ti/Titan har 384bit bus som igjen da bare kan være 3/6gb. Det er dog ingen regel uten unntak, og det finnes veier rundt dette. F.eks. 660ti med 192bit bus/2gb, men det er lite trolig at nVidia er villig til å gjøre dette med deres premiumlinje. I tillegg så ville det gått rett i strupen på Titan sitt marked, som allerede er veldig svekket.

     

    Det samme gjelder forsåvidt AMD sine kort: 290/x = 512bit bus, 4gb. 7950/7970 = 384bit, 3gb kort.

  4. Jeg har forsåvidt ikke noe i mot å betale en symbolsk sum for å støtte hw.no og i tillegg få flere gjennomførte - dyptgående artikler, samt ingen reklame.

     

    Ankepunktet så langt er at jeg ikke kan se noen vesentlig fordel ved artiklene per dags dato. Om dere skal få leserne til å betale for en "premium-tjeneste" så må dere sørge for at innholdet nettopp er - premium. Det er absolutt ingenting ved denne artikkelen som er dyptgående på noe nivå, tvertimot florerer det av lignende artikler på nettet - også på norsk.

     

    Det er et godt tema dere har tatt opp her, men det kunne ha vært så mye, mye bedre.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...