Gå til innhold

folge

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av folge

  1. Jeg ville ha hørt med merkeverkstedet om dette er et kjent problem :)

     

    Har ikke sittet i en 807 på 4 ca så aner ikke hvordan den ser ut den skjermen du ser på, men ble skjermen svart? eller bare innstillingen under webasto'n?

     

    Har en sånn oval timer under rattet. Satt å stilte inn tiden, fikk ordnet den første, men når jeg skulle stille den 2 så kom alt bort. Etter det skjer det ingenting når jeg trykker på noen av knappene.

  2. Når jeg skal starte maskinen kommer beskjeden: "Reboot and Select Proper Boot Device or Insert Boot Media in Selected Boot Device and Press Any Key".

     

    Men hvis jeg går inn i bios og ut igjen starter den. Samme hvis jeg åpner asus express gate først for så å starte windows 7.

     

    Har en Asus Ul50vt som ble kjøpt i påsken.

     

    Har prøvd å reinstallere windows.

  3. hvordan sjekker jeg om HD spinner opp? hva betyr det..?

    Inni harddisken sitter det en elektrisk motor som snurrer diskplatene rundt (med en fart på 7200 omdreininger pr. minutt, som oftest) når den er i gang. Du vil som regel både høre det og føle det (gjennom metallet) når strømmen til disken er slått på.

     

    Hvordan kan jeg gjøre dette med en bærbar? Garantien forsvinner sikkert hvis jeg begynner å skru på den.

     

    Men det er også litt rart at den virker helt fint når jeg tar en snarvei rundt boot`n.

  4. Jeg vil tro det er denne du snakker om? Om ikke, my bad.

     

    Etter leting etter en tv en stund nå har jeg kommet frem til denne, som ser helt grei ut. Så om det er noen som vet hvordan den er så hadde jeg satt pris på å få vite det :] Skal bruke den mest til film og Xbox, elns.

     

    Ikke meningen å stjele tråden din, trådstarter. :p

     

    Ikke noe problem. Det var den jeg tenkt på ja.

  5. Hei,

    skal nå bytte ut min Lg 32 lcd tv. Ønsker en tv i størrelsen 46-47" som skal henge på veggen. i tillegg til vanlig tvtitting brukes PS3, samt at jeg ser en del fotball. Ser komplett har et tilbud på en LG 47" denne uken til 7000,- Hvordan er denne i forhold til de i 10000 krs klassen? Er det verdt å strekke seg til 10 - 12000,-?

×
×
  • Opprett ny...