Gå til innhold

Jefe

Medlemmer
  • Innlegg

    7 171
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jefe

  1. City skal angivelig by £70m for Suarez, var ikke utkjøpsklausulen £100m når det gjaldt salg til PL-klubber? I tillegg ryktes det at vi vurderer et bud på £25m for spissen Rodrigo hos Benfica. De må i så fall kun være aktuelt om vi selger en halvpart av SAS.

     

    http://uk.eurosport.yahoo.com/news/premier-league-paper-round-city-launch-huge-summer-081157119--sow.html?cpm=EPLFB14

     

    Det var £100M for utenlandske klubber. 30 mill mer for PL klubber. Ergo litt over halvparten av utkjøpsklausulen om de byr det.

     

    Tar gjerne både Lallana og Shaw fra Soton. Fan av begge to.

  2. Jeg har faen ikke ord. Dette er så jææævlig deilig etter all dritten vi har hatt de siste årene. Husker hvor deppa jeg var under Hodgson perioden. Og nå! Er en enorm forskjell på tingenes tilstand nå og da. På relativt kort tid. Må bare si at jeg elsker Brendan Rodgers. Helt ufattelig det han har fått til. Jeg er ikke overrasket over at han fikk det til, men at han har klart det på så kort tid. Og vi spiller fin fotball. FIN FOTBALL! Get in! 3-0 over the mancs!

     

    Love ya all!

    • Liker 2
  3. Utrolig hvor stor forandring det har vært på få år altså. Når jeg så Hodgson på tribunen i dag, så tenkte jeg over hvordan jeg nesten gruet meg til LFC kamper for ikke mange år siden, ettersom jeg visste at det ville bli både kjedelig, lite scoringer og ofte poengtap. Og et mønster man ofte så i kampene våre var at vi scorte først, lå bakpå, slapp inn en scoring og resultatet ble 1-1.

     

    Jeg er enormt glad over å se at Rodgers har lykkes så til de grader med å få ut det beste av hver enkelt spiller i laget. Har alltid hatt troen på han, og han har faktisk innfridd langt raskere enn hva jeg turte håpe på. Faktisk, skal jeg ærlig innrømme at jeg så på det som langt fra garantert at vi ville ligge så bra an til topp 4. Var forberedt på at vi kunne måtte gå en sesong til uten, og nå ligger vi jo veldig bra an. Gjelder bare å ikke ta helt av nå, og se hvor dette bærer hen. Litt av en sluttspurt vi får. CL-spill er målet og jeg er megahappy så lenge vi får det. Om vi klarer å kjempe om gull helt inn og, ja det hadde vært fantastisk. Fotballen vi spiller er også veldig moro å se på, og det er noe jeg har ettersøkt lenge. Glade dager, og vi går mot sommer :)

     

    Forresten, Man United... Hahaha er så digg å se de ha litt motgang nå. Selv om de kommer tilbake igjen, så må de gjerne slite litt i noen år nå ;)

  4. Fikk konsollen min i dag. 2899,- fra CDON og fraktfritt. Må si jeg er imponert over størrelsen og hvor stillegående den er. Kontrolleren føles også meget bra i hendene. Noe som er viktig for meg at den gjør. Kjøpt AC4, og skal spille det (mye!) i helga. Veldig fornøyd. Kunne gjerne hatt 750 GB HDD plass eller 1 TB, menmen.

  5. Såpass ja. Da sank mine forventninger til å få min i Januar.

     

    Utfordringen med Cdon er at de sender til både Norge, Sverige, Finland og Danmark. Noe som gjør at de har et vanvittig trykk på bestillinger. Sikkert derfor de har økt prisen på ps4 så mye slik at det bremser bestillingene litt.

     

    Sender du mail og spør når vi får? :p

  6. Som du ser er ikke ordren oppdatert siden 22 november.

    Dette er fra idag.

     

    Jeg er klar over det. Står det samme hos meg også. Litt rart er at min stod på ordrestatus som "ikke sendt" i ett par uker etter jeg bestilte. Så stod det ingenting der, før nå de siste dagene hvor det står "ikke sendt" igjen.

  7. Vet ikke mye om Salah, men jeg stoler på at de treffer. Det som er fint er at han kan spille i de tre posisjonene framme, og bak en spiss. Statistikken han har for landslag spesielt er jo imponerende. Fart og trickery har han. Og jeg har trua!

     

    Vi trenger en back. Montoya evt. Kan spille på begge backer. Meget god framover, samt god bakover. Har egentlig bare to backer jeg mener er virkelig gode nok og det er Johnson og Enrique. Ingen av de blir utfordret spesielt for startplass heller.

     

    Og en midtbanespiller på toppen av det hele hadde vært glimrende. Føler vi kan ha bruk for en defensiv og en offensiv, men sistnevnte bør prioriteres høyest. Trenger scoringer fra midtbanen. Bommen til Allen mot Everton og Henderson mot Hull sier sitt.

  8. Tar av meg det jeg kan ta av meg for Brendan Rodgers. Det han har klart med Liverpool på så kort tid er utrolig imponerende. Alltid hatt tro på mannen. Jeg var en få som ville ha han som manager før Kenny fikk sparken. Var bare noe med ham som ga meg skikkelig troen + jeg elsket å se på Swansea spille fotball. Og måten han har fått oss til å prestere denne sesongen, og faktisk ligge på 1. plass i ligaen til Jul er...ja.. for å si det sånn. Jeg hadde aldri forventet det. Måten han, de andre trenerne og FSG har taklet Suarez på i sommer, nå i løpet av sesongen er også glimrende. Håper vi klarer CL i år, og at han får sitte i mange suksessfulle år på Anfield. Det er tross alt CL som er målet. Alt annet vil eventuelt bli en bonus.

     

    Forresten, God jul folkens.

    • Liker 6
  9. Irriterende at jeg ikke fikk sett kampen. Bare min feil og. Uansett, Suarez er så god akkurat nå at det nesten er urettferdig for de andre lagene. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få se et bedre hattrick enn hans første borte mot Norwich, og så gjør han dette. 4 scoringer, alle verdensklasse.

     

    Hvordan så midtbanen ut med Allen, Gerrard og Henderson? Ble den mer mobil? Ganske sikker på at vi kjøper noen inn i Januar, som er ment å ta en plass på midten. Det trengs.

  10. Jeg er så glad for at jeg fikk med meg derbyet. Beste Merseyside-derbyet jeg har sett. End to end stuff, fine scoringer, at Mirallas fikk være på banen er skammelig. Utrolig kul sesong dette. Føler vi har en kjempemulighet til å faktisk klare topp 4. Spesielt om vi forsterker i Januar, noe BR har sagt at vi vil gjøre.

     

    Sturridge og Suarez med 9 goaller hver er også ganske pent. Føler vi er litt tynne på backene spesielt, og skulle gjerne hatt en spiller inn sentralt sammen med Gerrard som kan både gå fremover og dekker et større område defensivt. Hørt at Diame i West Ham er aktuell, og det er en spiller jeg liker. Om det er han vi bør gå for, er jeg ikke helt sikker på. Linkes også til Hughes i Derby, men han blir en annen spillertype.

    • Liker 2
  11. Neste fem:

     

    Fulham (H)
    Everton (A)
    Hull (A)
    Norwich (H)
    West Ham (H)

     

    Mulig og vinne alle 5. Hjemmekampene og Hull er must win. Selv om jeg tror vi fort kan gå på poengtap i to av de kampene. Seier i alle fem hadde vært fantastisk. Everton borte blir tøft, mtp hvor bra de har gjort det.

  12. Ble litt som jeg forventet. Arsenal er vilt gode når de skrur opp tempoet. Og slik som ifjor og mange andre år, henger vi ikke med. Helt fortjent. Ingen krise for oss mtp at vi ligger på 2.plass. Var en must win for Arsenal som har tøffe kamper fremover.

     

    Irritert på BR som starter med det laget der. Gledelig å se at Coutinho kommer inn og rett og slett, ser ut som han knapt har vært borte fra fotballen. Veldig spent på ham + SAS i kampene som kommer.

     

     

    Kunne tenkt meg dette i neste match, sett at alle er skadefrie: Migno, Johnson - Kolo, Skrtel, Agger - Enrique - Allen, Gerrard, Coutinho - SAS.

×
×
  • Opprett ny...