Gå til innhold

Immanuel Kant II

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Immanuel Kant II

  1. Jeg flytter til ny leilighet denne uken. Nettleverandøren sier at jeg kan ta med meg modemet og få abonnementet overført med et tastetrykk. Så lang alt vel.

    I den nye leiligheten er det imidlertid ikke montert noe oppheng på veggen, kun det jeg forstår er en COAX-kabel (står TRS-6LMG på den) som stikker ut av veggen (se bilde).

    Spørsmålet blir da om jeg kan koble modemet direkte opp på denne kabelen, eller om vi må få montert et oppheng først? Vi skal kun ha internett i leiligheten, ikke TV.

    Takknemlig for all hjelp.

    signal-2021-06-28-132418.jpeg

  2. Føler meg som en dårlig kjæreste.

    Til dere gutter; er jeg det?

    Til jentene: kjenner dere dere igjen?

     

    Her kommer en liste over mine svake sider.

    Tenk dere litt om før dere svarer,ettersom jeg har en del gode egenskaper as well!

     

    Jeg er sinnsykt sjalu. Jeg blir sur bare han sier en skuespiller er deilig. Men aller verst er det når han kommenterer en av mine venner. Jeg forstår at han er gutt og SELVSAGT syns han andre jenter er pene, men syns han bør holde det for seg selv. Ender alltid opp med at jeg er gretten.

     

    Jeg sniker på mobilen hannes hver mulighet jeg får. Samme med nettby og annet tull. Jeg stoler på han, men er paranoid. Hvis jeg feks finner noe på mobilen som jeg ikke liker,så forteller jeg det ikke til han. Jeg blir bare avvisende og til slutt veldig trist og stille. Ender opp med at han blir irritert og jeg lirer alt av meg.

     

    Når vi har en stor krangler ender det opp med at jeg slår opp. Har skjedd ca fire ganger (periode på to år). Jeg gjør det som oftest fordi han tar meg for gitt,og jeg vil "skremme" han. Er redd han ikke kommer tilbake neste gang.

     

    Sist gang jeg "gjorde det slutt" rotet jeg med en annen. Ble sammen med typen to uker senere. Har ikke sagt noe til han. Tror ikke jeg bør gjøre det.

     

    Kort oppsumert. Jeg er grinete og sytete og veldig sjalu. Føler meg ikke som en bra kjæreste. Skjønner ikke hvorfor han er så gal etter meg, finnes sikert mange jenter som ikke er sånn.

    du er ikke et dårlig menneske, men ikke en spesielt bra kjæreste. personlig hadde jeg holdt meg langt unna en jente som oppførte seg på den måten.

  3. shermann, du vil neppe kunne bli straffet for dette, men i og med at du virker veldig bekymret anbefaler jeg for din egen skyld at du venter i to måneder. fortell denne personen at du ikke vil gå rundt og bekymre deg for dette, og at hun må vente i et par måneder. da vil hun helt sikkert forstå. hvis ikke forstår dette kan det tyde på at hun er mer interessert i å miste møydommen enn hun er i deg som person.

  4. Hallo! Sjøforsvaret venter på meg midt i sommer! yeei! Må reise fra dama et år kommer til å bi hard! :(((

     

    Noen andre som er i samme situ? :)

     

     

    /Lei seg!

    jeg tilbrakte 364 dager i sjøforsvaret mens jeg befant meg i et forhold. det var til tider ganske utfordrende, på tross av at jeg var heldig og fikk tjeneste på land, slik at jeg kunne dra hjem de fleste helgene. tror nok det er vanskelig dersom man befinner seg på en båt mesteparten av tiden. hvis jeg kan få komme med et forslag: gjør det så bra du kan på rekruttskolen. og spesielt på de TEORETISKE testene. da åpner mulighetene seg for at du selv kan få velge hvor du vil bli stasjonert resten av verneplikten. dersom du skal på madla vil du antakeligvis én kveld få utdelt noen ark med teori. da er det bare å lese som faen den kvelden, for du kan forvente en uanmeldt prøve dagen etter. dersom du ikke klarer dette kan du vurdere å prøve deg på en liten løgn, og fortelle at det er familiære grunner til at du må kunne dra hjem ofte. har hørt at folk har fått tjeneste nært hjemmet sitt pga sykdom/depresjoner i familien o.l.

  5. jenter/damer som har lommeboken sin i vesken, og som venter helt til personen i kassa har slått inn alle varene og sier hva summen ble før de finner det fornuftig å begynne å lete opp lommeboken. dermetter følger 10-20 sekunder med idiotisk fomling, og vips har min tid går bort helt unødvendig. voldsomt overgrep.

     

    offentlig toalett: folk som setter seg på nabotoalettet ditt når det er flere andre ledige toalett lenger unna. voldsomt overgrep.

     

    folk som står til venstre i rulletrapp. voldsomt overgrep. fortjener virkelig å dø en smertefull død.

     

    fittetryner som går på buss/trikk/tbane før folk har kommet seg ut. voldsomt overgrep.

     

    folk som har mellomrom mellom setning og spørsmålstegn/utropstegn. dkvkjfdhv.

  6. 1A. Hva slags livssyn har du? (f.eks. kristen, ateist, buddhist, agnostiker osv.)

    ateist definert som "fraværet av tro på det guddommelige"

     

    1B. Hvorfor har du akkurat dette livssynet?

    fordi jeg ikke har klart å sannsynliggjøre et alternativ

     

    1C. Er du medlem av noen slags organisasjon eller åndelig samfunn som har med livssynet ditt å gjøre?

    fysj, nei

     

    2A. Tror du på en eller flere guder eller andre åndelige skapninger?

    det har jeg overhode intet grunnlag til å tro på, nei

     

    2C. Hva er det som gjør at du har denne forestillingen? (enten du tror eller ikke tror på guder/åndelige skapninger)

    fordi jeg ikke har klart å sannsynliggjøre denne forestillingen

     

    3A. Tror du på et liv etter døden?

    det virker fullstendig usannsynlig

     

    3C. Tror du døde mennesker har kontakt med levende mennesker på noen måte?

    det virker fullstendig usannsynlig

     

    4. Tror du på reinkarnasjon?

    det virker fullstendig usannsynlig

     

    5A. Tror du mennesker har en sjel, ånd eller noe andre bestanddeler enn den fysiske?

    det virker fullstendig usannsynlig. har vanskelig for å se at vi er bygget opp av annet enn fysisk materie

     

    6A. Hvilke moralske retningslinjer har du for ditt liv?

    et slags kvasi-utilitaristisk moralsyn, må jeg vel kunne si. hvorfor påføre andre skade dersom jeg kan la være? likhet, alle som har en interesse av å bli tatt hensyn til burde bli tatt hensyn til. dette burde selvsagt også utvides til å gjelde andre personer enn bare personer som er medlemmer av vår egen art

     

    6B. Følger du alle disse moralske retningslinjene, gjør du ditt beste eller gir du blaffen?

    ja, absolutt. ihvertfall til beste evne. viktig å være konsistent, uavhengig av hva slags moralsystem man følger

     

    6C. Har du en forestilling om at det finnes gode og/eller onde mennesker?

    synes "godhet" og "ondhet" er ganske meningsløse termer, som defineres ulikt fra menneske til menneske. for meg ville kanskje "ondhet" bli definert som det å ta mer hensyn til seg selv enn til andre

     

    7. Benytter du deg av bønn eller meditasjon eller noe lignende?

    ber selvsagt ikke. meditasjon kan sikkert være digg, men har ikke prøvd det

     

    8. Har du noen gang opplevd noen åndelige fenomener eller noe lignende?

    nei

     

    9. Hva er meningen med livet og hvorfor lever vi?

    jeg har vanskelig for å se at det finnes en "mening". finner et deterministisk bilde av verden til å være mest sannsynlig. der fri vilje er en illusjon, og selv våre tanker er ikke noe annet enn en eller annen type "materie" i bevegelse. "om 100 år er alt glemt", basically. egentlig en utrolig frigjørende tanke, blir alltid overrasket over mennesker som mener dette er et deprimerende syn på livet.

     

    10. Hva er det viktigeste i livet for deg?

    det ypperste hadde vært å klare å oppnå en illusjon om lykke. mer realistisk: oppnå en tilstand der man er tilfredsstilt med sin egen tilværelse

×
×
  • Opprett ny...