Gå til innhold

AnonMan

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AnonMan

  1. Takker for alle svar i dette emnet!

     

    Jeg har nå søkt om dette problemet en del mer...kommet over forum og lest om problemet på portugisisk, fransk, tysk osv :p Skjønte hovedpoenget i nesten alle diskusjonene....et 8800GT-kort sammen med et hovedkort av typen MSI-7301....gjerne også sammen med en Phoenix AwardBIOS...

     

    Kortet vil enkelt og greit ikke fungere med mitt hovedkort ser det ut som. Jeg skal prøve det i en annen PC før jeg drar den endelige konklusjonen, men så langt ser det ut til at komponentene ikke vil fungere sammen.

     

    Med mindre noen har en siste (genial) løsning på problemet, erklærer jeg tråden for løst/ferdig.

  2. Vet fortsatt ikke hvilket hovedkort det er!

     

    Du resetter gjerne bios ved å flytte på en jumper på hovedkortet. Prøv google for illustrasjoner. Du finner ofte jumperen i nærheten av batteriet.

     

    En minnebrikke er bare for å få større mulighet for post.

     

    Du kan finne ut hvilket kort du har ved å laste ned CPU-Z. Ville samtidig oppdatert bios.

     

    Hovedkortet er fra Packard Bell BV, modell: Cuba MS-7301 og ver. 1.0

     

    Kan ikke akkurat se at BIOS ble oppdatert ved å laste ned CPU-Z, samme versjon som tidligere kommer opp hvertfall? =/

  3. Du kan kanskje sjekke "pipelyden" opp mot manualen til hovedkortet, kanskje en feilkode?!

     

    Kan hjelpe om du poster hvilke komponenter du har.

     

    Prøv å resette bios.

     

    Prøv med bare en minnebrikke montert.

     

    Har også hørt om enkelte problemer med å bruke PCI-E 2.0 skjermkort på hovedkort som kun støtter PCI-E, men vet ikke om det er hold i det.

     

    Om du har mulighet til det ville jeg prøvd skjermkortet på en annen maskin.

     

     

    Jeg kjører Intel Core 2 Duo E6300 1,86GHz, 2GB RAM og før det nye kortet, et 7300SE Nvidia kort :)

     

    BIOS-versjon/Dato: Phoenix Technologies, LTD W7301VP2.023, 27.09.2006

    SMBIOS-versjon: 2.4

    Jeg har lett etter en slik oversikt over de ulike lydene fra hovekortet, men fant ingen med oversikt over det jeg har...har ingen manual til kortet heller.

     

     

    Kan jeg spørre hvordan man resetter BIOS?

     

    Dersom jeg prøver med bare en minnebrikke, hva vil dette egentlig gjøre...av ren nysgjerrighet :)

  4. Noen misforståelser ute og går her. 24A refererer til det totale trekket fra en hel maskin. Du har to +12v rails på hhv 17- og 19A, noe som burde være tilstrekkelig.

     

    Bare å koble PCI-E kabelen fra PSU til skjermkortet, dropp overgangene. Skal finnes på din PSU.

     

    Har du husket å koble alle kabler til hovedkortet? Sjekk 4/8pin 12v.

     

    Takk for svaret og oppklaringen! ;)

     

    Hmm jeg har en 4pin i hovedkortet koblet til her ved siden av prosessoren, så den er hvertfall i :)

     

    Jeg har også prøvd å bruke PCIexpress-kabelen fra PSU uten resultat, samme pipelyd og ingen bilde da heller...

     

    Skal si jeg da ikke helt skjønner hva som kan forårsake denne pipelyden pluss ingen bilde på skjermen...er sikker på at det er noe med kortet hvertfall, ettersom problemet bare oppstår med det installert. Har jeg kanskje tatt feil av problemet...?

  5. Kjøpte et 8800GT-kort her om dagen og en ny PSU pga min game var for dårlig (link til de nye: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=319879

     

    Jeg har et problem når jeg prøver å starte PC-en med det nye kortet og fryktet at det ikke fikk nok strøm. PCen peip, ikke bilde på skjermen og fortsatte å dure tilsynelatende "normalt"....botsett fra manglende bilde.

     

    Gjorde litt research og fant ut at en annen viktigere ting å se på enn bare Watt på en PSU var hvor mye ampere PSUen sender ut over 12-volts utgangene! Fant etter litt tid ut at 8800GT krever rundt 24 ampere eller mer for å kjøre fint, fra erfaringer fra andre forumbrukere på nvidias forum. Min PSU leverer bare 19 ampere over 12volts utgangene....dette visste jeg ingenting om...

     

    Så nå har jeg denne PSUen og lurer på om den fortsatt er brukbar. Jeg lurer på om det er mulig å kombinere utganger for å få den nødvendige mengden ampere kortet mitt tilsynelatende trenger? :hmm:

     

    Det gjør det kanskje ikke lettere at kortet mitt har en PCIexpress utgang som deler seg i 2stk kontakter som passer til PSUens peripheral connectors, som vil si at jeg trenger 4 stk peripheral connectors dersom jeg kobler 2stk sammen på en av disse kontaktene...

     

    Er jeg på bærtur, eller er det hold i noe av det jeg sier? I så fall hva trenger jeg å gjøre for å sammenkoble utganger fra PSUen? ;)

  6. Hei, takk for svar ;)

     

    Denne linken skal fungere altså ;)

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=319879

     

    Mitt gamle kort var Nvidia 7300SE, altså nvidia det også ja :)

     

    Når det gjelder strømforsyning til kortet har jeg prøvd en del ulike ting. Det fulgte med en fordeler til kortet i esken fra PCI-inngangen som fordeler seg til to 4-pin connectors (tror det er det de heter....de kablene med 4 pinner) - jeg har altså prøvd med denne overgangen/fordeleren og jeg har også prøvd med den PCI-kabelen som fulgte med PSUen min....ingenting ser ut til å fungere...

     

    Kan alltids prøve igjen nå og klemme de litt hardere inn men har allerede gjort det ett par ganger....hvem vet, kanskje det går :)

  7. Jeg har nettopp kjøpt en ny Power Supply (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=319879&view=detailed#ProductTabs) og et nytt grafikkort (8800GT 512MB DDR3)

     

    Da jeg skulle skru på PC-en med begge disse to komponentene installert pep PC-en min en lang bip og to korte bip for deretter å tilsynelatende kjøre fint, men uten bilde på skjermen...den forblir i ventemodus.

     

    Jeg har nå startet PCen med mitt tidligere kort og den nye PSU og da går alt fint, så PSU fungerer hvertfall.

     

    Er det da noe galt med grafikkortet mitt? Trodde da PSUen min skulle klare å levere nok strøm til dette når det står på eska til kortet at jeg trenger 400W...min PSU har 550W.

     

    BIOS: Phoenix AwardBIOS v6.00PG

×
×
  • Opprett ny...