Gå til innhold

Njardiss

Medlemmer
  • Innlegg

    148
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Njardiss

  1. Her er en twittertråd med en dagsfersk oppsummering av en tysk artikkel om hva som foregår i VW nå, noen utrdrag:

    Diess is driven primarily by its competitor Tesla, who is currently building a factory in Berlin that will set new standards as the most modern and efficient production facility in the industry. Volkswagen is already behind Tesla in terms of productivity.

    “Tesla, as Diess made clear at the VW board meeting, is the new polar star of the auto industry.”

    ‘Project Trinity’ is supposed to tackle these problems from 2026. Dramatic reduction in complexity, and a drastic haircut of Model variants - again, with Tesla as a role model

    VW is also planning on casting bodies from one piece.

    • Liker 4
    • Hjerte 2
  2. Premium ammo kan kjøpes for ingame credit, som man får mer av hvis man har en premium konto selvfølgelig. Ikke noe problem i det hele tatt å spill uten å bruke et eneste premium-skudd. Bare en unnskyldning for de som suger balle at dette er et P2W spill.

     

     

    Pay to win betyr ikke at man bokstavelig talt betaler for å vinne, men at man betaler for en fordel in-game, feks ammunisjon med høyere damage. Så WoT går definitivt under dette.

    Eh, hva i LoL er pay2win? Du har et forklaringsproblem her... har spilt det i 3 mnd nå og ser ikke helt hva som er p2w der.. ? Gjerne forklar..

     

    Fordelene som påvirker gameplay i LoL er mer runes og mer champions tilgjengelige, en som har betalt for å få mer av dette vil alltids ha ett overtak over noen som ikke har gjort det. Alt dette går jo ganske greit under p2w.

  3. Metodikken bak denne rapporten høres forsåvidt ekstremt dårlig ut så det er vanskelig å ha noe tillit til disse tallene.

    Syntes det hørtes absurd ut.
    Selv har jeg spilt en god del League of Legends, og jeg kan si at jeg har brukt alt for mye penger på det. Fin moneysink. Og de fleste jeg spiller\har spilt med har og brukt en god del,
    men er jo såklart mulig at de som spiller World of Tanks bruker VESENTLIG mer.
    P2W kanskje?

    Både WoT og LoL er jo pay to win, men lurer på om WoT har fjernet premium ammunisjonen nå så de er ikke like ille som før.

     

  4. Dumt at Dota 2 ikke blir mer prioritert. Jaja, vi har vår International hvert år, så skal ikke klage for mye :p

    Dota 2 blir prioritert, det er bare artikkelen her som gir et helt feil inntrykk. Dota 2 har allerede hatt en online pre-season, de har også den største scenen, 50 000$ prizepool og TV6 er der og produserer sin egen sending. Man kan jo si at artikkelen her har en totalt mangel på informasjon om Dota 2 turneringen på DH.

  5.  

     

    skittent triks fra AMD!

    Kvitte seg med gammelt overskuddslager av CPU'r på den måten.

    Det er snakk om en respin av brikka for å få ned strømforbruket, ytelsen og funksjonaliteten vil være identisk, og med tanke på at det i beste fall er snakk om 30W forskjell ser jeg ikke helt hvorfor det skal ha så mye å si.

    Var det ikke flere anmeldere som påpekte at kortet skrudde ned klokkehastigheten sin på grunn av de høye temperaturene? Da vil muligens den nye chippen rett og slett yte bedre også.

  6. Vil det ikke være mulig å forsvare den store prisen til en maglev utbygging med de lave drifts- og vedlikeholdskostnadene, dette vil jo være en investering for 50-100 år framover. I tillegg til de to traseene mellom Bergen - Oslo og Trondheim - Oslo, så vil to traseer mellom Oslo - Stockholm og Oslo - København plassere Norge på kartet. Dette vil være en framtidsrettet løsning for kjapp reise til og fra Norge som kobler oss på et nettverk av høyhastighets tog som går gjennom Europa. I tillegg til dette er jo maglev det tryggeste transportmiddelet vi har, dyr kan passere under toglinjene og det vil være mer energieffektivt. En svakhet er jo at maglev ikke kan brukes til å transportere gods, men vil vi ikke få en stor nok økning i kapasitet for transport av gods når vi frir opp kapasitet på de skinnene som i dag også brukes til persontransport?

    Hadde vært kult om noen partier hadde hatt så store ambisjoner og tenkt så langsiktig, og at dette hadde vært et tema i valgkampen.

  7.  

    Nei ikke kunnskapløs!

     

    www.dotastrategy.com/blog/a-letter-from-pendragon-creator-of-dota-allstarscom/

     

    Icefrog tok over i 2008. I 2003-2008 var Dota-Allstars hovedsiden for dota. Dota var ikke under utvikling av Icefrog på denne tiden. Icefrog tok over Dota i 2008 og begynte utviklingen av Dota i 2009 og da ble den nye siden hans laget. Playdota.com ble den nye hovedsiden for Dota.

     

    http://www.playdota.com/forums/blog.php?b=73

     

    Se på bloggen hans. Så ser dere på Join date. Det står Join Date May 2009! Hadde han tatt over i 2005 så ville Dota-allstars.com [tidligere hovedside for Dota og skaper av Hon og LoL] aldri ha eksistert til å begynne med.

     

    Alle versjon 6 av Dota tilhører icefrog. Versjon 1-5 tilhørte LoL og Hon skaperne.

    Versjon 6.xxx begynte i 2009 og ikke i 2005.

    Tidligere i denne tråden har du skrevet at du har spilt Dota siden starten; det er tydelig at det, som alt annet du har skrevet i denne tråden, er blank løgn. Du har jo ingen peiling på hva du snakker om og i samme innlegg som du sier at du ikke er kunnskapsløs så kommer du med informasjon som er totalt feil, igjen.

     

    Det eneste som stemmer i dette latterlige innlegget er at IceFrog tok over under versjon 6.XX, som kom ut i 2005, ikke 2008. Når dere begynner å forsvare dette med at 90% av informasjonen på Wikipedia er feil så er det på tide å skaffe profesjonell hjelp.

     

    Du blander feilaktig inn det som skjedde med dota-allstars.com som relevant til overgangen mellom Guinsoo og IceFrog, dette er ikke tilfelle og stengingen av dota-allstars.com og overgangen til playdota.com er noe som skjedde lenge etter at IceFrog tok over utviklingen av Dota.

     

    Hvorfor du skriver idiotiske ting som at versjon 1-5 tilhørte LoL og HoN skaperne er det umulig å spekulere i, S2 har aldri hatt noe med utviklingen av Dota og gjøre og eneste koblingen mellom Riot og Dota er at Guinsoo ledet utviklingen av Dota i en kortere periode.

     

    Det er tydelig at de idiotiske innleggene dine bare er trolling for å provosere ved å presentere helt feilaktig informasjon, informasjon som er tilgjengelig over alt på Internett. Innleggene dine gjør ikke annet enn å feilinformere både nye og gamle spillere som leser denne tråden, og du har nok allerede fått mange oppgitte lesere til å forlate dette skipet. Oppfordrer alle til å bare rapportere innleggene til Anvilycus for trolling.

    • Liker 3
  8.  

    Icefrog får være takknemlig for at han fikk lov til å overta Dota modden. Hadde han skaperen av dota ikke giddet å gi Icefrog kodene til Dota modden. Hadde det aldri eksistert noe dota 2 idag.

     

    Jeg tok vist feil på datoen. Det var ikke 2007, men 2008. Takk for korreksjonen.

    Du er så kunnskapsløs at det er helt utrolig, for det var faktisk nettopp dette som skjedde!

    Guinsoo sluttet å jobbe på Dota og han var den eneste som hadde tilgang til mappet uten skrivebeskyttelse, eneste grunnen til at IceFrog greide å ta over utviklingen var fordi han greide å cracke beskyttelsen til mappet. Guinsoo ble drit sur når han hørte dette, så du tar 100% feil igjen, kanskje på tide å slutte å poste?

    • Liker 1
  9.  

    www.dotastrategy.com/blog/a-letter-from-pendragon-creator-of-dota-allstarscom/

     

    For de som ikke orker å lese!

     

    In the summer of 2008, I met Guinsoo in real life for the first time. He and his boss were in town and they wanted to meet up and go out for a steak, (how could I say no!?). I soon learned that they were working on a game based on DotA, free from all of the limitations of the Warcraft III engine and Battle.net. Several months after meeting them and after several trips to their offices to learn more about the project, I joined the Riot Games team working on League of Legends.

     

    When I first joined the team in September of 2008, my original intent was to work on League of Legends full time and continue to build DotA-Allstars.com into an awesome thriving DotA community after Icefrog’s departure.

     

    Viktig å lese her. ICEFROG sviktet sine venner og prøvde å ta alt profitt for seg selv.

    Han mislyktes med dette forsøket.

     

    While I originally intended to leave this out of this letter, in light of the fact that this information is now out in the open, I think it’s important to set the record straight. Many believe that Icefrog left because I wanted to commercialize, and he did not. In reality – I had learned that Icefrog had been secretly working for S2Games after conducting a series of meetings where he was attempting to sell a full DotA game concept to a number of companies (including Riot). The differences of opinion that we had were merely that I chose to be transparent and honest about the project that I was working on, and the direction my career was going.

    Pendragon har hatt null troverdighet siden 2008. Skjønner ikke hvordan du greier å komme med så jævlig mye oppspinn heller, IceFrog tok over Dota utviklingen i 2005, det er ikke noe å diskutere engang. Du kan gjerne komme med kilder som sier at Eul har jobbet for Riot og S2 også, i dag jobber han ihvertfall for Valve.

    • Liker 1
  10. Haha, Bulba fra Team Liquid sa nettopp på streamen at han mener at Alchemist og Dragon Knight i kombinasjon med Chen er den sterkeste hero kombinasjonen i spillet akkurat nå. Det var vel egentlig aldri noe å diskutere, men vi har jo to tullinger i tråden her som lever i et alternativt univers.

    • Liker 1
  11. La oss tenke public games. Alliance hadde ikke nok skills til å spille Alchemist og Dragon Knight og dermed tapte de.

     

    Alchemist og Dragon Knight i 2013 er ikke like sterke som 2012 versjonen. Selvfølgelig er det større sjanse for å tape fordi heroes krever altfor mye skills å spille. Man kan tydeligvis se at Alliance ikke har nok skills. Er dette korttenkt nok for deg???

     

    Er dette et ironisk innlegg?

     

    Verken DK eller Alchemist er noe svakere i dag enn 2012. Alchemist har bare fått en liten nerf på HP fra chemical rage for å gjøre opp for alle de andre buffsa han har fått på Greevils Greed blant annet, han var direkte OP før nerfen. DK har bare fått buffs.

     

    Alliance har selvfølgelig nok skill til å spille denne lineupen, men man kan ikke forvente at noen spiller feilfritt hele tiden. DK spilte fantastisk og utnyttet en del åpninger i Alliance sin spilling, Alliance gjore flere tydelige feil og hvis de hadde spilt annerledes så hadde de fint kunnet vunnet, men det er lett å være etterpåklok. Dette gamet ble ikke tapt på grunn av hero valgene, herregud...

     

    Edit: Forøvring morsomt at det sitter masse tosker rundt om som trur de vet mer om Dota enn profesjonelle spillere som har spilt Dota siden begynnelsen, lever av å konstant spille Dota hver dag og har vunnet mange hundre tusen kroner så langt i år.

    Noen burde kanskje lese om http://en.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger_effect og få litt selvinnsikt.

  12. ehm startet akkurat å spille litt dota 2 i går kveld :p virket ganske morsomt, men en ting var enoromt plagsomt. Går det an å få spille over til engelsk? tåler ikke når spill er oversatt til norsk. Skjønner ikke hva noe er :p

     

    Gå på Steam -> Settings -> Interface -> Velg Engelsk språk.

     

    Forøvrig Anvilycus, du har virkelig ingen innsikt i Dota i det hele tatt, kanskje på tide å bare slutte å poste?

  13. "Well, I mean, we create the platform, we've certainly stated that our first-party games are not going to be doing that, but we welcome publishers and their business models to our platform. There's gonna be free-to-play, there's gonna be every potential business model on there, and again, that's up to their relationship with the consumer, what do they think is going to put them in the best fit. We're not going to dictate that, we're gonna give them a platform to publish on.

     

    The DRM decision is going to have to be answered by the third parties, it's not something we're going to control, or dictate, or mandate, or implement."

     

    Så, det er med andre ord realistisk å forvente akkurat de samme restriksjonene på både PS4 og Xbox One. Med andre ord var det kun betaling for flerspiller som ble annonsert i går, som jeg har sagt hele veien.

     

    Dette gjelder jo bare bruktsalg, ingen av de andre restriksjonene som at du ikke kan låne bort spill osv. Uansett vil det nok ikke vær lovlig å forby bruktsalg i Norge og EU.

  14. Jeg kritiserer dem for å bygge showet sitt rundt at motstanderen har gjort noen brølere, og det gjør ikke de, istedet for å presentere noe som faktisk er nytt. Og at folk hyller dem som om de var den nye Messias for å strengt tatt vise ingenting nytt annet enn noen nye spill.

    Sony bygde ikke showet sitt rundt brølerne til Microsoft, temaet DRM, bruktsalg osv har vært veldig omdiskutert i mange måneder og det var forventet at Sony skulle klargjøre hvor de sto på dette. Og det var vel egentlig akkurat det Sony gjorde på konferansen, eneste grunnen at den biten varte ei stund var at de måtte vente på at publikum skulle slutte å klappe, gjentatte ganger. Grunnene til at folk er glade for denne annonseringen er jo opplagte, mange forventet jo at Sony skulle gå samme vei som MS og det er en lettelse at det ikke kommer til å skje, noen av oss er glade i våre rettigheter som forbrukere.

×
×
  • Opprett ny...