Gå til innhold

Blake

Medlemmer
  • Innlegg

    446
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blake

  1.  

    Monopol er forsåvidt et ålreit brettspill det og en Zelda versjon kan sikkert være artig.

    Det jeg reagerer på derimot er "Go to jail" og "Just visiting" feltene som bare er kopiert fra vanlig monopol. Klarte de virkelig ikke å finne noe som passet til Zelda universet istedet?

     

    Det er jo fengsel i Zelda-universet

    Jeg skrev ikke at det ikke finnes fengsel i Zelda universet.

     

    Det jeg ikke liker er at alle hjørnefeltene er helt like som i vanlig monopol mens dem har brukt tid til å gjøre om alle andre felt til å passe Zelda universet med både bilder og navn.

    "Free Parking" er vel forsåvidt det feltet som passer dårligst inn. :)

    • Liker 3
  2. Og i motsetning til PS3-kontrollerne så kan WiiU Pro-kontrollerne lades med vanlige billige USB-ladere.

    Lader både PS3 og Wii U Pro controlleren med en mini USB som alltid er koblet til PC'en, så dette var jeg faktisk ikke klar over ettersom jeg ikke har testet det. :)

  3. Jeg liker Nintendo ufattelig godt og har støtta dem både på håndholdt og tv konsoll siden Gameboy advance og GC. Men en ting som irriterer meg er alle de forskjellige lade innputtene på diverse utstyr. Orginale ds hadde en type, og greit nok at den trengte en oppgradering. Heldigvis har dem beholdt det same systemmet på de nyeste versjonene sånn at ds lite dsxl og 3ds og 3ds xl kan bruke samme ladder.

     

    Men så har man padda til WiiU den har en helt annen størrelse og pro controllene til WiiU er en annen versjon, så jeg må ha tre forskjellige laddere til WiiU min og 3ds Xl min. Irriterende her syns jeg Nintendo burde lagt litt større innsats.

     

    Pro controllerne til Wii U er faktisk mini USB, og kan bruke akkurat samme ladekabel som f.eks PS3 controllerne. :)

  4.  

    Jeg er tre templer ut i A Link Between Worlds og skal ikke legge skjul på at jeg sliter. Jeg dør hele tiden! Er det for tidlig å ta fatt på istempelet som tempel #3?

    Istempelet er jo litt vanskelig da, det tok jeg til slutt.

     

    Alle som liker disse 2d Zelda spillene bør også ta en titt på Minish Cap hvis dere ikke har spilt det. Jeg lastet det ned på Wii U. Det er skikkelig morsomt.

     

     

    Må også innrømme at jeg aldri spilte Minish Cap på GBA da jeg av en eller annen grunn forvekslet det med Four Swords...

     

    Men jeg lastet ned Minish Cap på Wii U når jeg kjøpte den nå nylig og begynner å nærme meg slutten. Meget bra spill! :)

  5. Screen protection er bare tull så lenge man behandler utstyret bra og ikke bruker overdreven kraft når man trykker på skjermen med en stylus. Har man f.eks barn som bruker 3DS eller Wii U så ville jeg satt på screen protector ettersom barn har tendens til å være veldig hardhendte.

     

    Har aldri hatt problem med å skrape opp skjermene med stylus, selv på min trofaste DS Lite som jeg har brukt enormt mange timer på. :)

  6. Ble veldig sugen på Wii U når Mario Kart 8 ble lansert, så da klarte jeg ikke å dy meg lenger så det ble kjøp av en Wii U Mario Kart 8 bundle i dag. :)

     

    Jeg kommer nok til å laste ned en del GBA spill på eShoppen, men hva vil dere anbefale sånn ellers av spill til denne maskinen?

  7. Holy crap. Har kun gjort PvP opp til lvl 25, og nå tenkte å queste litt pga de jævla AMP greiene som man jo må kjøpe for rendown!? Btw, hvor idiotisk er ikke det? Er det null sjanse for å levle opp utelukkende av PvP i spillet?

     

    Uansett, er det noe galt med PvP gearet? Man blir jo rævkjørt av mobs rundt egen level? Jeg bruker 5 minutter på hver creep med klassen medic... ?

    Renown får du jo kjempelett av challenges utenfor huset til spillere.

     

    PvP gear fungerer ikke spesielt bra i PvE på grunn av lavere stats, og jeg går ut ifra at du selvfølgelig kjører et PvE specc når du slåss mot mobs?

  8. Jeg _hater_ folk som går for capture heller enn kills. Det var masse godsaker igjen å skyte på.

     

    Det er nesten ALLTID feil å gå for capture i random battles*. Hvis du er en person som gjør det, vær snill å avinstaller spillet.

     

    (* å bruke capture som et verktøy for å tving frem motstandernes tanks derimot, det er en annen sak)

     

    Er ingen stor fan av å cappe selv ettersom det er en kjip måte å vinne på, men det hender fra tid til annen at man blir nødt til å cappe for å kunne dra i land seieren.

     

    Har man et godt overtak så er det absolutt ingen grunn til å cappe, men det er tydeligvis få spillere som skjønner dette.

    • Liker 1
  9. Kan desverre se ut til at Hellcat sin storhetstid snart er over ettersom den tydeligvis kommer til å bli truffet hardt av 9.1.

    Jeg ser også at WG er lei av T18 sealclubbing og gir også denne en kraftig nerf når dem først er i gang. Synd.

     

    Ser ikke helt grunnen med å nerfe Tiger P på samme måte som Tiger H ettersom den ikke fikk samme buff som Tiger H for en stund tilbake.

     

    Hadde håpet på å se en KV-1S nerf, men den kommer nok aldri.

     

    Vanlige TD'er mister resten av camobonusen mens premium TD'er beholder den som forsåvidt er greit nok det.

  10. Merker jo at denne tråden er veldig død, men lurer på om det er noen andre som er veldig spent på Omega Ruby og Alpha Sapphire?? :dribble::dribble:

     

    y7ERsPmASzlY_cWXWmyEAYheJWw_ooqO.jpghttp://www.nintendo.com/whatsnew/detail/ZhZeErZZbAIdoWg3objrkcue-mIjqIPh

     

    http://www.youtube.com/watch?v=00DyEDmQ83s

     

    Selv er jeg helt i ekstase, har ventet på dette alt for lenge. For meg var Ruby det første spillet jeg noen gang eide selv, og det har gått bort noen tusentalls timer i både Ruby og Sapphire :p

    Ble veldig fornøyd da jeg hørte nyheten om remake av disse 2 spillene selv, og det blir sansynligvis Alpha Sapphire på meg ettersom jeg fremdeles har det originale Sapphire liggende. :)

     

    Ser veldig frem til release av disse nyversjonene. :)

×
×
  • Opprett ny...