Gå til innhold

BebigBecut

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BebigBecut

  1. Ringte nextgentel og fikk da en mail der hvor det sto forklart hvordan man åpner porter men får det rett og slett ikke til.

     

    For å åpne porter som er standard i bruk for applikasjoner, gjør du følgende: Åpne din nettleser.I adressefeltet skriver du http://10.0.0.1 og trykker Enter.Du vil da komme inn på din Thomson router. Her inne velger du Hjemmenettverk fra menyen på venstre side.Videre velger du hvilken nettverks enhet din NAT oppføring skal gå mot.Etter dette, velger du Tilordne et spill eller en applikasjon til en lokal nettenhetDu vil da få opp en ny side, med informasjon om eksisterende NAT oppføringer, samt mulighet til å legge inn nye.Her velger du først applikasjon i rullegardinsmenyen. I rullegardinsmenyen til høyre for denne velger du igjen nettverksenhet oppføringen skal gå mot.Du kan da trykke legg til, og se at oppføringen blir lagt inn i menyen.

     

    Åpne egendefinerte porter Åpne din nettleser.I adressefeltet skriver du http://10.0.0.1 og trykker Enter.Du vil da komme inn på din Thomson router. Her inne velger du Hjemmenettverk fra menyen på venstre side.Videre velger du hvilken nettverks enhet din NAT oppføring skal gå mot.Etter dette, velger du Tilordne et spill eller en applikasjon til en lokal nettenhetDu vil da få opp en ny side, med informasjon om eksisterende NAT oppføringer, samt mulighet til å legge inn nye.Her velger du opprett nytt spill eller applikasjonLag et navn på oppføringen din, F.eks Ip telefonHak av Manuell konfig av Portmapping, og trykk på NesteHer inne velger du Protokoll type, fra og til hvilken port oppføringen skal gå. Disse er alt som er nødvendig for å åpne en port i routeren.

     

     

     

    Noen som har fulgt denne mailen eller har nextgentel som bredbåndslinje og har vært borti dette før?

  2. Min router er denne: ZyXEL G-2000PLUS v2 (G2000)

    Kan du finne en bruksanvisning eller port guide til denne er du snill?

    <a href="http://zyxel.com/web/support_download_list...420051027091130" target="_blank">http://zyxel.com/web/support_download_list...420051027091130</a>

     

     

     

    Finner sikkert en bruksanvisning til routeren din på nettet hvis du søker. Finnes vel ikke noen guide til hvordan åpne porter, fordi det finnes vel sikkert like mange måter å gjøre det på som det finnes routere. Men en ting som er sikkert er at du må komme deg inn på menyen til routeren. Står sikkert i bruksanvisningen hva som er adressen. SIkkeret ganske enkelt og selvforklarende når du er i menyen.

     

    Ok, takk for svar, men jeg er ganske grønn og vet ikke hvordan jeg kommer meg inn på menyen til routeren, vil du foreslå at jeg ringer NextGentel som er min bredbåndsleverandør eller er dette noe jeg klarer selv?

     

     

    Kan nok prøve å ringe dem ja, men er nok lurt å vite på forhånd hvilke porter du må åpne.

     

    Ok, hvordan kan jeg finne ut av det?

  3. Finner sikkert en bruksanvisning til routeren din på nettet hvis du søker. Finnes vel ikke noen guide til hvordan åpne porter, fordi det finnes vel sikkert like mange måter å gjøre det på som det finnes routere. Men en ting som er sikkert er at du må komme deg inn på menyen til routeren. Står sikkert i bruksanvisningen hva som er adressen. SIkkeret ganske enkelt og selvforklarende når du er i menyen.

     

    Ok, takk for svar, men jeg er ganske grønn og vet ikke hvordan jeg kommer meg inn på menyen til routeren, vil du foreslå at jeg ringer NextGentel som er min bredbåndsleverandør eller er dette noe jeg klarer selv?

×
×
  • Opprett ny...