Gå til innhold

DieterKrieg

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DieterKrieg

  1. Det triste er at det urealiserte potensialet. Master of Orion (2016) er i bunn og grunn et dårligere spill enn Master of Orion II (1996) - i alt annet enn grafikk. Ikke bare har de fjernet morsomme elementer (taktisk kamp og ledere og Antares-invajonselementene), de har også balansert og forenklet elementer som strengt tatt fungerte var morsommere før (de har overbalansert raseforskjellene og forskning og de har fjernet drivstoff-begrensningene og innført star lanes).

     

    Så hva sitter vi igjen med? En fordummet reskin av et spill som allerede var litt gammeldags. De elementene som var dårlige før har stort sett blitt beholdt dårlige (diplomati) eller endret men ikke til det bedre (spionasje).

     

    Om du ønsker 4X med støttehjul er Master of Orion (2016) en god introduksjon til sjangeren, men det er det peneste jeg kan si.

  2. Først, jeg skal ikke være surmaget her. Jeg forstår at mange liker Gone Home, særlig nettopp fordi det er annerledes. Men dette er mitt inntrykk etter å ha "spilt" det igjennom:

     

    Det er ikke et kunstverk. Historien er som hentet ut av Dawson Creek og premisset spillet setter på starten er en stor løgn. I tillegg følger plottet en rett linje - du kommer ikke utenom vognsporet uansett hvor hardt du forsøker. Det eneste du som spiller har av innflytelse er hva du selv velger å legge i objektene du oppdager.

     

    Jeg er ikke sikker på om det er et spill engang, men det er en filosofisk debatt :) .

     

    Jeg er veldig enig i hva Ars Technica skriver om Gone Home. Men de spoiler omtrent hele historien, så ikke klikk på lenken under om du har tenkt å kjøpe det selv.

    http://arstechnica.com/gaming/2013/08/gone-home-review-where-the-heart-is/

     

    Mine 2 øre er at Gone Ome er en interessant opplevelse, men en som er maksimalt verdt 3 - 4 €. Det tar to timer og har null replay-verdi.

    • Liker 1
  3. "I sin nyeste oppdatering lanserer Words With Friends to nye funksjoner, som lar deg for eksempel se hvilke bokstaver som er igjen, og hvor mye ordet ditt er verdt sammenliknet med andre, potensielle ord. Hver gang du vil bruke de nye funksjonene må du imidlertid ut med et par kroner."

     

    Virkelig? I tillegg til reklame selv i betalingsversjonen ,så må man betale hver gang man bruker nevnte fo funksjoner? Der den ene funksjonen kan erstattes av enkel hoderegning og den andre funksjonen er semi-juks?

  4. Jeg aner seriøst ikke hva CRM betyr en gang, jeg! Wikipedia hadde dette forslaget:

     

    Customer relationship management (CRM) consists of the processes a company uses to track and organize its contacts with its current and prospective customers. CRM software is used to support these processes; information about customers and customer interactions can be entered, stored and accessed by employees in different company departments. Typical CRM goals are to improve services provided to customers, and to use customer contact information for targeted marketing.

  5. Ukens tilbud på Komplett.no er en Samsung 42" Plasma TV PS42C91H (1024 x 768 HD-ready,3xHDMI,15000:1) til 5999,-.

     

    Jeg er på jakt etter en ny TV til omtrent den prisen, og det høres litt for godt ut til å være sant. Jeg finner ingen tester eller erfaringer på nettet heller, og jeg vil helst ikke ende opp med å kjøpe noe som enten er dårlig eller gammelt.

     

    Så jeg spør her - har noen erfaring med denne TVen som de kan dele? Eller kan noen kyndige hjelpe meg med å se på spesifikasjonene og se om den er verdt pengene. Det jeg planlegger å bruke den til er å se filmer og serier fra PC-en, samt Xbox 360-spill og en og annen DVD-film. 1024x768 virker litt lite, men samtidig er det jo ikke rare oppløsningen jeg får til mitt budsjett.

     

    All hjelp tas i mot med takk :) .

     

    -Ola-

  6. Endelig 70 nå, men det gikk fryktelig sakte på mot slutten. Problemet med critbuild Retribution-paladins er at du gjør mest skade med Judgements og Crusader Strike. Og de har en cooldown på 10 og 8 sekunder respektivt. Så hver gang du er uheldig med crits så må du vente til 8/10 sekunder til før neste burst. Så i verste fall tok det meg 30 sekunder per mob, hvilket var frusterende og ganske så ubehagelig når jeg hadde en add på meg.

     

    Jeg har egentlig mistet all tro på Retriadins nå. De fungerer i instances om du stacker crit chance opp mot 30% og er kjekke som backup healers på vanskelige boss fights. Men skaden vår er ganske miserabel om du ikke jobber som gal, spammer Consecration og drikker hele tiden. Kanskje jeg forsøker igjen når jeg har fantastisk bra utstyr og en 125Dps twohander.

     

    Men interessant nok - jeg speccet Protection på lvl70. Mest fordi jeg aldri har forsøkt tanking før og fordi jeg fikk veldig mye bra tanking-ustyr som quest rewards. Så når jeg skulle drepe noen mobs viste det seg at enhånder, skjold, Holy Shield, Blessing of Sanctuary + Retribution Aura og Seal of Vengeance faktisk fungerte veldig bra. Jeg gjorde ikke mye mindre skade enn jeg gjorde som Retribution og jeg tok mye mindre skade selv og brukte mindre mana. Og det er fantastisk gøy å ha 10k Hp og 430 defense :D .

  7. Fortalte i guilden at jeg ble forsinket pga det her.

    Guildleder svarte: I understand, we start without you. Come when the party is done. A good decision, Darkrevan i dont want us to look unpolite.

    7695655[/snapback]

     

    Hah, det hadde ikke fungert i mitt guild :D . "Stronginarm, leave that fucking group of n00bs and come heal, you slacker".

     

    Men det skal sies at jeg aldri har joinet en PuG i forkant av et raid. Raids er helst planlagt langt frem i tid og burde ikke komme overraskende på noen. Så jeg er enig med første poster at det er uhøflig å bare forsvinne, og unnskyldningen "must help guild" er bare vås.

     

    Og så er jo så godt som samtlige PUGs søppel. Dersom du vil ha en velfungerende gruppe så ta med folk du kjenner. Dersom du godtar en tilfeldig invitasjon fra Frywarror eller Legolars så burde du kanskje ikke forvente all verdens.

  8. Jeg er helt enig i at dette keyboardet virker uinteressant for den gjengse datamaskinbruker. Men for meg som (over)ivrig WoW-spiller virker det genialt. Når jeg raidhealer kan jeg definere numpad-tastene til alle makroene og hurtigtastene mine og bruke en av de to styrespakene til å se meg rundt eller bevege meg de mindre distansene man av og til må.

  9. Jeg har blitt venn med en GM online - en skotte . Han forteller lite om jobben, visstnok på grunn av interne retningslinjer, og det tok meg over et halvt års felles raiding før han innrømmet å være GM.

     

    Men det lille han forteller er ikke alltid like positivt. Jobben er visstnok ikke overdreven morsom; rutiner, mange idioter, repetivt arbeide og dårlig lønnet etter britisk standard (som jeg regner med er dårligere enn norsk). Men han forteller positive ting om sine kolleger og det å bo utenlands og lære å snakke fransk.

     

    Så jeg ville neppe sagt opp jobben min og solgt leiligheten min for flyttet ned dit. Men dersom du ikke har noen forpliktelser, har et år til overs, litt sparepenger å spe på budsjettene med og har lyst til å oppleve Det Store Utland så høres det ikke så dumt ut å søke. Men du burde nok snakke og skrive bedre engelsk enn den gjennomsnittelige nordmann.

  10. Forresten likferd..

     

    Forandret i sist patch:

     

    Seal of Command now is considered a spell and not a physical skill.  So therefore going all warrior-gear isn't as important and will probably only hinder you.  Crusader Strike uses the base white weapon damage then adds 40% of all your +holy dmg to the damage.  I would also like to add that a well-played Ret pally derives most of his end damage from the holy crits.  Therefore that makes the +dmg even more useful.  This adds damage to SoC procs, CS, and all holy spells

    such as Consecration and Exorcism and the like.

    7593090[/snapback]

     

    Jeg er litt usikker på nøyaktig hvordan jeg skal tolke dette utsagnet (blå post?) men jeg antar det betyr at SoC nå følger spell crit chance og ikke melee crit chance. Men, jeg er en nokså erfaren Dpsadin og min hovedkilde til skade har alltid vært white damage og (siden patch) Crusader Strikes. SoC crits og Judgement of Command crits er en fin kilde til skade og kjekke med tanke på Vengeance. Men dersom Blizzard ikke endrer veldig på itemization så vil fortsatt melee crit være langt, langt viktigere for oss.

     

    Så dette er dermed bare en nerf. Dersom ikke Blizzard ikke begynner å gi oss store mengder med +Str, +Spell Dam og +Spell crit plate. Utsagnet om at en velspilt paladin gjør mest skade pga Holy crits høres bare rart ut - det er som å si at en velspilt endgame-rogue gjør det meste av skaden sin med Eviscerate.

  11. Alle tre klassene er bra. Lange diskusjoner om hvilken som er best er uansett ikke noe poeng, da de har styrker og svakheter som er forskjellige. Og det avhenger selvsagt enda mer av vedkommende som spiller.

     

    Men det overrasker meg at ingen nevner shamans her. En god resto shaman, med godt utstyr og kontroll over totemene sine er slettes ingen dum healer.

  12. At Fiery teller som en annen kilde til procs høres bare dumt ut. Du har jo ETT seal aktivt, med 7 PPM. Hvilken angrep som fører til de 7 PPMene er uvesentlig.

     

    Kort oppsummert - Fiery

     

    Fordeler:

    * DPS-increase

    * Kan utløse Vengeance

    * Kan føre til procs av seals (Light, Wisdom, SoC, Vengeance).

    * Pen flammeeffekt

     

    Ulemper:

    * Mange fiender er immune mot ild (særlig i endgame)

    * Andre enchants gir mer skade (+25 agi f.eks)

  13. WoW-historien har ikke hatt helt godt av å bli overført til en MMORPG. En gang i tiden var den måtelig ok, med kongeriker og allianser og slemme orker som kom via portaler. Men plutselig ble alt så mye større, og vi endte opp med troll som ble til alver som sprengte verden og demoninvasjoner fra det ytre rom og menneskehetens superbeskyttere som ble onde og lurte kongesønner inn i allianse med døde guder som bodde på nordpolen beskyttet av døde edderkopper som egentlig var halvparten av en rase skapt av ur-guder som ble stengt inne av de opprinnelige alvene. For ikke å snakke om dverger som egentlig er tjenerne til de snille gudene men som gikk i dvale og ble intelligente og som hjelper gnomene som hadde en by som de sprengte i stykker med atombomber og som nå sender ekspedisjoner sammen med det siste menneskeriket til Utlandet som er dimensjonene orkene kom fra og som sprengte, men nesten alle overlevde eksplosjonen og etterpå samlet seg og bygde byer overalt tiltross for at den slemme alvejudasen dro dit etter at han hadde stjålet en magisk gjenstand som gjorde ham til en demon men som ikke var sterk nok til å beseire menneskeprinsen som var veldig sterk etter at han hadde fått sverdet som inneholdt essensen til en slem gud og som drepte alle magikeralvenene for å gjenopplive som bygde en ny brønn etter at den brønnen som sprengte verden ble ødelagt og de ble forvist.

     

    *trekke pusten*

     

    Dere skjønner poenget mitt? Historien er bare masse tull, presentert i mange små tråder som alene virker tilforlatelige. Men samlet blir det bare en stor suppe av billige klisjèer som kunne vært hentet ut av billigs Fanatasy-litteratur. Romskip og blodknekter gjør ikke ting bedre heller.

  14. Men hvor ofte drar jeg store bildefiler rundt i .PDF-filer? Jeg tror faktisk aldri det har skjedd. Det eneste jeg bruker .PDF til er et og annet dokument fra nettet og slike ting som kontoutskrifter i nettbanken. Dersom Adobe Reader fortsatt bruker 5+ sekunder på å startes så betyr 3d-aksellerasjonen fint lite for meg.

     

    Foxit Reader har vært en gudegave så langt.

×
×
  • Opprett ny...