Gå til innhold

tdaniels

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av tdaniels

  1. Quote:


    On 2002-04-18 18:10, SirHartge skrev:

    Quote:


    On 2002-04-17 15:34, H_Bozz skrev:

    hmm.. men vis du ikke bruker vifter er det egentlig ikke mye vits i å bruke en radiator da.. kan ikke være no særlig stor forskjell i hvert fall..


     

    En radiator vil selvfølgelig kjøle uten å bruke vifter på. Men det er stor forskjell med og uten vifte, ca 5-6 grader av egen erfaring. En saktegående 120mm vil hjelpe betraktelig.

     

    Da tror jeg at jeg har planen for det klart.

    Jeg henger en bra radiator med en 120mm vifte (veldig saktegående) bak på pc'en og bruker f.eks et lite 3-5l som vanntank, og hiver oppi sånne plastfisker som synker og stiger etter temperaturen.. Tanken kan jeg sette på pulten ved siden av maskinen.. hehe

  2. Quote:


    On 2002-04-17 16:22, Anders Leipsland skrev:

    Microplex selger Papst vifter. De er av meget god kvalitet.


    Men, hvorfor ikke luftkjøling? Det er billigere og trenger ikke støye mer enn at problemet ditt er harddiskene. Hva har du tenkt å gjøre med PSU egentlig?


     

    Det henger sammen med at jeg har lyst til å prøve noe nytt med maskinen min. Tenk, kanskje jeg blir så fornøyd at jeg bestemmer meg for å clocke den opp, eller kanskje jeg må fixe kabinettet mitt på en eller annen måte.

    Vannkjøling var ihvertfall planen.

     

    _________________

    _________________________

    Out of my mind,

    back in five minutes.

     

    [ Denne Melding var redigert av: tdaniels på 2002-04-17 16:27 ]

  3. Quote:


    On 2002-04-17 13:56, Hondaen skrev:

    Leste i en fysikkbok:


    "Aborpsjon av termisk energi; absorpsjon av varmestråling i et materiale. Materialer med en mørk matt overflate er velegnet til å abosorbere og utsende varmestråling. Materialer med en lys, glatt overflate absorber og utsender ikke så mye varmestråling som mørke materialer."



    Noe å tenke på ? :smile:


     

    Dette er jo med varmestråling og ikke direkte kontakt, eller tar jeg feil nå?

  4. Quote:


    On 2002-04-17 15:34, H_Bozz skrev:

    hmm.. men vis du ikke bruker vifter er det egentlig ikke mye vits i å bruke en radiator da.. kan ikke være no særlig stor forskjell i hvert fall..


     

    Hmmm.... kanskje åpen vanntank er bedre enn radiator da.... Tar gjerne i mot gode forslag på noe som ser kult ut...

    Jeg har Aopen Maxitower. Kanskje Plexi-vanntank oppe på pulten med sånne plastikkfisker som flyter/synker etter temperaturen på vannet.

  5. *klipp*

    Hvordan ville resultatet blitt dersom du tester systemet uten vifter på radiator? Den er jo tross alt enormt stor! Bare litt nysjerrig da jeg er mest interessert i å ha minst mulig bråk og ikke så VELDIG bra kjøling.

     

    Hadde vært fint dersom du testet dette.

    *

    Det hadde vært bra å få testet. Jeg er heller ikke ute etter ekstrem kjøling, men kunne tenke meg å se om de kan konkurrere med vanlige vifter.

×
×
  • Opprett ny...